ANDA SEDANG MEMBACA

20

His D-Day




HEHEHEHE

HEHEHEHEHEHE

"Dapat juga aku merasa..dapat juga!, dapat..dapat!!"

"Kau tunggu aku julang minggu depan...kau tunggu!"

HEHEHEHE

HEHEHEHEHEHHE

20 Ulasan:

Jack Sparrow berkata...

owen is smart ass

Ozzz300 berkata...

lol ni menganjing ke apa

top_ace7 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
asyraf berkata...

abg owen, dapat gak abg merasa kat man u ek, pegang piala liga. . kat liverfool? tunggu buku sejarah la jawap nye. . hehe

bojan berkata...

tahniah owen! wise decision indeed!

top_ace7 berkata...

Dah merasa pegang piala tu, next season boleh lah retired dan bagi No.7 dekat Alexis Sanchez. Hahaha.

Fahmi Ismail berkata...

Dapat satu medal, terus buat lelongan amal dekat-dekat area Liverpool...mesti ada yang bid tinggi...kehkehkehkeh

kareem berkata...

main pun tak seberapa macha nih...injured manjangg...

Streetwizer berkata...

baru aku puas...baru aku puas...baru aku puas...baru aku puas...

-michael owen

Just Nas berkata...

owen la paling banyak bagi sumbangan season ni...dia la yang slalu bancuh air sirap untuk player man utd masa training...well deserved medal...

Abdullah berkata...

Ko pandang ape jannah, jarr & jerad?...getus hati owen dlm gamba tuh..

rashideeshukri berkata...

kat Real pun ada la jugak sekali dua dia julang piala. tapi mungkin kepuasan tu tak cukup kot kalau nak banding dengan BPL.

siapa berani cakap dia tak pernah menang title sekarang?

LS berkata...

ala owen haiii. asik injured je ko jang!

hellghast berkata...

semenjak dia pegi Real,skill owen trademarknya ialah jarang main tapi menang piala! ni mesti belajar dengan Steve McManaman! hahaha!!!

Hazard Ali berkata...

HEHEHEHE..

HEHEHEHEHEHE...

AKSARA : 'inglersh'?

RABUN @ INDRA QIRANA berkata...

ketot skit, tapi boleh tahan handsome jugaklah........

bukan kaki bangku, tapi suka duduk kat bangku

oh owenn kuuuu....

Tengku Sidek berkata...

memang org tak berani ckp dia dah tak ada piala skarang..tp org akan lupa 2-3 musim akan dtg..hahaha..'eh btol ke owen ada mng BPL'..ader ker..bukan dia salo injured ker..hahahaha

keli berkata...

Good move Owen.
May the force be with you.

talkIZcheap! berkata...

welcome to the better Reds!! :p

matbong berkata...

KAH KAHHH KAHHHH
menganjing loserfool tahap dewa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...