ANDA SEDANG MEMBACA

36

King of England

FdausAmad Isnin, Mei 16, 2011


Rekod Perlawan antara Manchester United dan Liverpool
(1894 - 2011)

Rekod Kemenangan Manchester United dan Liverpool
(1894 - 2011)

No Arguments.

Selamat bekerpopok!

36 Ulasan:

-KingSyahmi- berkata...

manchester is RED!! apparently, Merseyside is also RED...no Liverpool's red but United REd

-KingSyahmi- berkata...

heh, 1st?

iR berkata...

3rd.

iR berkata...

eh, 2nd r aku..ha3

adibeshak berkata...

artikel macam ni la yang kami mahu.bukan artikel-artikel sampah Abdul Sokernet the Proxy.Well done manure,good luck Kops.

YNWA.

muhamad imran berkata...

jangan la post pasal liverpool, nanti ade orang bukak buku sejarah lagi.

Street Spirit berkata...

kamon la, biarkan the kop je yang rujuk2 buku sejarah ni... do the talking on the field!

Streetwizer berkata...

kira MU terer SKIT la dari liverpool...

kareem berkata...

segmen mari bersama abang fakta dah mai dah....

Abi-iRFAN berkata...

Apa ni pidomat? tak patut betul lu buat macam ni. Nanti apa pulak kata fan liverfool?



lain kali lu compare liverfool dengan blackpool dah la. Baru nampak abang abang sikit.

asyraf berkata...

pah ni kuar la penyokong liverpool dengan "history channel die" ...
hehe,...

Alke berkata...

pdomat!!! terbaek...mana mamak kuty!!! kasi jawab la macha!!! tak payah 50 tahun.....

Abi-iRFAN berkata...

mamak kuty sibuk ambik order. jangan diganggu beliau itu.

shahirahkhairudin berkata...

kah kah kah..
double thumbs up!

Muhammad Syahzannizam berkata...

fans liverfool tak habis2 unkit sejarah, mmg dorg ni pakar sejarah, tapi fans MU lagi hebat, kitorang pakar matematik dan statistik, kepada mamak kutty pepatah mat salleh ade mengatakan, the numbers dont lie.. 19>18 therefore since 19>18 thus Manchester United is better than Liverpool..

Muhammad Syahzannizam berkata...

ehh mana aci dowh statistik ni, sungguh tak adil sebenarnye bile aku tgk balik, liverpool mng 3 uefa cup, sedangkan man u tak pandang pun cup tu, piala second grade ni perlu diambil kire gak ker, ni tak adil..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua sebagai fan united hanya mampu memandang statistik ni dengan pandangan sayu sambil bermonolog di dalam hati, "bagaimanakah keadaan aku andai berada di tempat mereka?"

zaqelll berkata...

any argument? just take it...Liverfool is the SECOND best team in England..

AH7 berkata...

united are the best

Hazard Ali berkata...

Ehem. Nak lagi best, letak je sekali Arsenal ngan Chelsea kat situ. At lest takde banyak sangat nombor nak pakai.. paling banyak pun 0 dengan 1 je.

Dush! Dush! Dush! Dush! Dush!

p/s : ada la tu yang ingat org tak perasan, menumpang Liverpool nganjing MU.. yelah, nak tunggu team sendiri masuk headline, tah bile tah kan...

AKSARA : 'lotere' = kutty menang loteri??

iR berkata...

fuck liverfool, artsengallszzz dan chelshit

.Gory. berkata...

King of steady!

Kap berkata...

lepas ni keluarkan statistik Selangor, Kelantan pula.
Red dengan Red versi Tanah Tumpah Darahku.

sha'aban ben moestapha berkata...

yg ni all time record.
kalau ambik past 10 years punya record...temenung puak sejarawan tu!

rashideeshukri berkata...

okay, ini sangat true. kah kah kah.

mki berkata...

We win 19th, we Okay...and we dont sandarkan pada kenangan oye

jerong berkata...

harap2 entry ni dpt menyelesaikan perbalahan sesama kita...mmg terbukti MU lagi hebat wokk...tp apesal uefa cup MU xde lgsg ni...pelik2...

pjoe berkata...

entri paling brilliant dari fdaus.kikikiki
ctrl c + ctrl v

rashideeshukri berkata...

cuba la compare dengan Real dan Juventus, baru lagi true.

Kays berkata...

apa gila nak compare dengan Real & Juventus bila tajuknya King of England?

Just Nas berkata...

and jangan lupa bole tambah UCL lagi insyaAllah...so next season ada chance boleh tambah kat comunity shield, supercup, dengan club world cup...kalo suma berjaya akan tambah lagi 4...dan total 63...

keli berkata...

Makin lama makin macam kotey entri...masih lagi cubaan pengulas MU sokernet ni mensakitburitkan fan liverpool.
Mind your own business mancs...

flamez berkata...

@Just Nas
Manchester United
Rangers, Bursaspor, Valencia, Marseille, Chelsea, Schalke.

Barcelona
Rubin Kazan, Kobehavn, Panathinaikos, Arsenal, Shakhtar Donetsk, Real Madrid.

Imo, Barcelona lebih berpeluang berdasarkan rekod perlawanan,jaringan dan laluan yang lebih mencabar berbanding Manchester United.
Seriously, hanya faktor bermain di Wembley yang mampu membantu Manchester United.

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

mencabar mendenyer flamez... paling kuat pun Real Madrid... yg lain sumer stok team skolah zon pudu je... pastu taski wenger... gila ape mencabar???

haha...

flamez berkata...

Suka aku nak ingatkan Arsenal kalahkan Manchester United pada perlawanan sebelum ni. Jangan buat2 lupa...sama juga Barcelona. Kesimpulan Arsenal adalah pasukan yang kuat.
19th title only make you the most succesful club in England. Congratz..

-Bukan fan arsenal dan barcelona-

talkIZcheap! berkata...

LOL Flamez!! Abis, Rubin Kazan, Stoke, ngan Bolton nak letak mana, weyh??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...