ANDA SEDANG MEMBACA

53

Sorry, Liverpool Still On The Faking Perch



Kecoh sangat pasal 19 mende?!







1977



1978



1981



1984



2005



K I N G


Manchester United dah berapa? Baru 3? Arsenal dengan Chelsea? Telur? Kamonlah Nottingham Forest dengan Aston Villa pun dah pernah menang okay!

53 Ulasan:

Hafizzuddin berkata...

1st kot.

iR berkata...

2nd kot

Jarr berkata...

jgn percaya dakyah menganjing dlm halus mcm ni...giler isim betul korang ni..tak abih abih nak cari gaduh ngan 6th place Liverpool.Unfuckingbelievable.

really getting on my nerves oledi.rasa mcm nak gigit tetek Christina Aguilera rasanya.

Chief Chapree berkata...

Kecoh lebey. Macam la dpt main kat Champions League next season. /trollololololololol

GGMU berkata...

terbaek post ni...

come on liverpool!!!bagi cabaran skit season depan boleh??

bukannya banyak sgt pun tournament korang main next season.

Abdul Sokernet berkata...

Apalah Jarr ni, anjing Liverpool tak boleh, dewakan Liverpool pun tak boleh1

Patutlah budak-budak Liverpool ni semua tak best. Makan tahi punya perangai!

Jarr berkata...

tak..tak dpt main CL pon next season..season lagi satu pon belum tentu lagi.

sedang berusaha kearah situ la ni..harap maklum.







aksara:hurapm ~ bahasa sanskrit lama utk harapan kot.cilaka.

GGMU berkata...

eh..brader misai pegang piala eropah tu gila gay rupa dia. mcm geng group yg nyanyi lagu Y.M.C.A

Jarr berkata...

abdul sokernet jgn nak majuk majuk sgt boleh?tegur sikit moncong..hentak hentak kaki.

ini title 19th Man U ok..kami mahu lebih banyak entry Man U!!

Hannibal King berkata...

Bagi la can kt dorg utk mendabik dada. Sila lah google utk gambar-gambar "bersejarah" sbg "kenang-kenangan". Kami tumpang tgk je ye. :p

Streetwizer berkata...

kemonla liverfool, kemon!

pizli berkata...

Booooooooooooooooooooooo!!

hellghast berkata...

ok ini sejarah namanya! hahaha!!!

Jarr berkata...

hari ni aku bertenggek kat sini menangkis segala komen komen yg cuba menjatuhkan semangat penyokong Liverpool.Sapa sapa rasa title ke-19 tu bleh jadi perisai,meh sini kita bertazkirah bab bola hari ni.

sila off google.kah kah kah

shahirahkhairudin berkata...

keh keh keh..

apa yang pernah terjadi pada kenangan. sememangnya aku tak pernah melupakan.. lalala ~

woih, entry Man U pleaseeeee.. yang berlalu biar berlalu.

Apao berkata...

apesal banyak glorydogs butthurt plak ni? emosi lebih ni kenapa? bukan entri ni menganjing loserfool ke? bangang, fan Monyet Uniball memang bangang nak mampos, menang meroyan, kalah menangis....bloody stupid farking ass bastard...

puja sangat kelab bodoh yang bangang tak tentu hala tu...

rashideeshukri berkata...

asyik nak entri MU je, aku cabul jugak kau ni Shira. nak termuntah aku hari-hari baca entri MU.

aku tak pasti sama ada ni entri menganjing ke apa. tapi kalau dah guna nama 'Abdul' tu memang tahu-tahu je la niat depa ni.

shahirahkhairudin berkata...

okey la.. okey.. aku rasa lagu Sandarkan Pada Kenangan boleh buat ramai menangis meraung. apa kata aku sarankan lagu Sejarah Mungkin Berulang?

keh keh keh..

rashideeshukri berkata...

tak payah menyanyi. suara kau macam katak.

pakkordi berkata...

Ko ni jarr, semangat singa ko bukan main lagi. Bagus jarr. Ko jangan sampai terkena santau pulak. MUnyet2 ni punya hantar, lain macam.

Kah kah!

YNWA!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

jarr, gua pun nak jugak gigit tetek christina aguilera. kahkahkah..

shahirahkhairudin berkata...

shidee..
aku kata aku sarankan. sape kata nak nyanyi.

geli weh lagu tu.

okey ni last aku komen hari ni. aku nak kasi teka teki matematik. tahukah anda yang mana lebih banyak? satu lapan atau satu sembilan?

keh keh keh.. tata !

-yzd- berkata...

Hahahaha bangga dengan competition yang they don't even have the right to play?

LS berkata...

hahaa. gua layan aja.

aksara: comen

boleh jadi comel, boleh jadi romen.

Jarr berkata...

@bro kordi,menyinga takde la..teeing off bila ni?nak juga merasa golfing ngan kau dan vovin..ehhe

@armando,gigi dah cukup kuat nak gigit tetek aguilera?kahkahkah!

mrlrie berkata...

katakan lagi lagi beberapa season MU dapat 6 biji CL... agak2 korang apa pula la geng YNWA nie nak mendada lagi???

iR berkata...

dan impian europa league liverfuul ancus leburzz bgitu shaja...ahahaa

billiejoe berkata...

liverpool adalah team paling gampang yang menang champions league...ade ker menang champions league tapi dok nombor 5 liga masa 2005...nampak sangat luck...pemenang ucl ni sepatutnya best club in europe...so haruslah menang liga dulu...da kalo ader 4 team atas korang dalam liga, best team in europe ape nyer...taik taik taik...liverpool je mampu capai tahap taik yang macam nih...

saf berkata...

bukan semua player dlm gambor tu dalam mati ker??? kalu ada pun sorang tu yg idop pun dah gila sekarang ni sbb ngaku jagik "raja"...

jerong berkata...

smlm pool melakar 1 lagi sejarah bru apabila tewas di kandang sendiri dgn aym spud...bru ku tau aym spud lg kuat dr aym brand...kehkehkeh

billiejoe berkata...

gerrard pon da mati ker?patut lama xnampak...tapi ex-player dier owen idop lagi...aku nampak dier celebrate menang epl arituh...hepi dier senyum sampai tinger...

Alif Ozsmarani berkata...

liverpool adalah team paling gampang yang menang champions league...ade ker menang champions league tapi dok nombor 5 liga masa 2005.

Kalau yang duduk no 1 tapi tak menang pulak aper cerita?hahaha


So, come back when u menang 5 hahah!

YNWA!!!!.

Nik Saiful Anuar berkata...

liverpool da "rehat" 3 season utk ucl, and yet, no other english club can break this record

sorry klau komen ini mem-butthurt-kn pihak2 tertentu

talkIZcheap! berkata...

yang ni pun dah tak lama jugak nih...

start lookin' on your shoulder, we're breathing on your neck... heh heh!! :P

Abi-iRFAN berkata...

Ni nak mintak tolong sangat kat encik abdul..

kalau iye pun tolong la photoshopkan dulu gambar gambar tu kasi nampak baru sikit.. baru sedap mata memandang. Tak gitteww?

Just Nas berkata...

only losers supports loserfool~ kthanksbye

mangifera berkata...

boleh menang ke dgn barca? kalau setakat menang BPL, takde maknanya nak claim bagus. jaguh kampung!

tapi bagus betul budak2 Man U, mendengar kata. THe kopites cakap come back when you won 18, they really come back. good boy. sebab tu Man U jaki sgt dgn Liverpool, sebab they see liverpool as the team to beat in term of championship winnning. Yet bila LIverpool tak menang dah 20 tahun, barulah Man U dapat catch up achievement Liverpool selama ni. tu psl nak jaki sgt dgn Liverpool. Kalau nak kira kena anjing, supposedly Chelsea la kena anjing sebab tak dapat keep their reign as champion of England.

Anyway, enjoy your 19..it was given in good faith from Liverpool FC to Man U. Nak suruh Pak Alex retire, bosan sudah tengok dia emo gila babas, meroyan dgn FA and referee. Finally, he can die a happy man. Fuhhh.

Pak Alex & Co. berkata...

THe kopites cakap come back when you won 18, they really come back. good boy. sebab tu Man U jaki sgt dgn Liverpool, sebab they see liverpool as the team to beat in term of championship winnning.

lol...of course we see liverpool as the bench mark..to be the greatest, u shud beat the great right? mcm tu la the real champ..haha..n plg bodo skali, ur record only beaten by ONE man..the real King Fergie..eh, sori, xpyh king la..poyo sgt tu..Sir Fergie..oo yeahh~

next mission, to knock ur 5CL title off the fucking perch...that old man will never stop man..

AFIsepet berkata...

19 tuh title utk epl.bukan champions league.champions league mmg liver lg hebat.tp dalam liga sendiri manutd ternyata lebih hebat dari liver.so ade sebab lah knp fan manutd bising. liver boleh bongkak dgn kejuaraan 5 kali champions league.tapi mana dorg nk letak muka sedangkan season dpn dorg belum tentu layak masuk champions league.

Abi-iRFAN berkata...

'tapi mana dorg nk letak muka sedangkan season dpn dorg belum tentu layak masuk champions league'

errkk.. betul ke 'belum tentu' ni?
:p

asyraf berkata...

MANE ENTRY MAN CITY YANG BARU MENANG PIALA F.A NI???!!!!!

AFIsepet berkata...

ok.dorg tak layak.betul loser lah.kesian aku tgk gigi suarez,da nk tercabut da.geram punye pasal sbb tk gol haha gloryglory~

Hazard Ali berkata...

Walaupun tau komen aku ni bakal jadi modal nganjing, tapi dengan jujurnya aku nak tanya,

"Er.. sape yg dalam gambar ni sume? Best ke diorang?"

Wakakakakakakaka~

Owh. Aku dapat rasa Liverpool akan naik musim depan. Serius nih. Lebih rela top 3 sume Reds, daripada nak selit Blues yang tak abih2...

Red Doss berkata...

hahaha,x abìh2 nga modal MU kena tggu smpai 20thn br blh potong rekod lpool,mslhnya dimana lpøol dlm 20thn ni?main kt liga bwh ke?stkt menang CL ms zaman team2 lain x kuat blh la..cuba main zaman skrg,1 je yg dpt pn..lbh kurang MU je

jerong berkata...

boleh mng ngn barca ke x kite tgk jela nnt..yg pntg juara 19x epl dah masuk final..loserfool betul ker nk comeback musim dpn?betul ke next season is yours..ptuihh..

se7en berkata...

keje gile lwn The Catalan ni cuma Atok Alex jer yg leh handle, Amatur mcm Daglish sila duduk tepi diam-diam satu corner... klu byk bunyik baling dgn but predator six stud...

ayobkelubi berkata...

Laaa...menang 19kali tu kira oklah,bukan dapek dicium pun pialo tu..dok bergasak bagai,àpa pun den nk gak gigit sepam duo tetek aguilera tu jarr oi!.keh keh keh.citeer banyak x guno,kito tunggu yo!

sinach zawawi berkata...

ok la tu. season nk abis.. sblm rehat,nganjing la puas2 ye dak.

anyway, on serious note.. aku dpt rasekan pakcik ferguson akn mng ngan barca.sbb determination. they beat liverpool record in term of league title, they really want to get the 5th ucl title soonest possible.at least sblm SAF mati. nmpk mcm xlama lg.so, xmustahil sbenarnya.anyway,barca pon at their best. gudlak aaa..

and see you next season. moga spurs kalah next game. wassalam.

Jarr berkata...

memetik kata kata se7en yg kabo Man U je boleh handle club catalan.

cer kabo kelab mana bleh kitai Barca kat Nou Camp.Cer kabo.




aksara - fakisms.........faking!

Norhafiza Yusoff berkata...

gambar ke3 tu apasal mamat tu macam justin bieber!

nyzm berkata...

baru 5? Real Madrid dah 9 la hahahaha

keli berkata...

Just park the bus Fergie ooiiii..camtu jelar cara nak menang dengan Barca...Mourinho pernah buat masa kat Inter dan terbukti berkesan. Kikikiki....good luck at UCL final.

talkIZcheap! berkata...

@Jarr: Rubin Kazan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...