ANDA SEDANG MEMBACA

46

YNWA Part 4

Abdul Sokernet Isnin, Mei 16, 2011 ,
1)

2)
3)

46 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Efek sakit bontot dah naik ke otak. tu yang jadi bebal, jenis komen tak tentu hala.

Lion-O (Thundercats) berkata...

"At least at Liverfool they have a long (21 years long that is) which started from the 50's and is looking to revive again with Dalglish's 2nd coming..(is Dalglish coming atas katil, dalam bilik air, or with a China Doll..you choose)

mus berkata...

perkataan "atleast" tue btol2 merujuk pada "sandarkan pada kenangan"

hehe

Asohoku Keita berkata...

apebendala ni...dah kalah smlm diam2 je la. level liga europa pun x dpt fight...

Mohd Idzwan berkata...

kalau nak nganjing liverpool je pki acc abdul..where's your balls yaww??haha..

LS berkata...

fan kop tak sah kalau nak bukak tang sejarah.

saf berkata...

LOSERFOOL HAHAHAHAHAHAH!!!!!

Hazard Ali berkata...

LONGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG tradition of losing, of not qualifying to UCL, of dropping out of big four, of.. of course, of keep 'doggying' MU particularly matters not we're winning nor losing!

No?

orang_es berkata...

typical loserpool scums, once bragging about their history and now bragging about the future. what a wanker.

Hizwan Nizam berkata...

jilat daglish. jilat!

hellghast berkata...

tawarkan kontrak 3 tahun je terus kalah,patut jangan bagi kontrak 3 tahun,kekalkan sebagai jurulatih sementara,hahaha!!!

apapun kali ni memang tak mcm Houlier yang memulakan musim baru dengan "this is our year" tetapi Kenny memulakan dengan "next year is our year" pada korang quote mana satu lagi bangang?

hahaha!!!

talkIZcheap! berkata...

next season is 'our' season!! :P

zX berkata...

menang ngan united tu kira pencapaian dah tu ... kalah ngan spurs pun takpe .. kah kah kah!

GGMU berkata...

mamak kotey: your 50 years of history and traditions made you awaiting for 20 years to find kenny dalgish. i wonder where is kenny dalgish along this 20 years?? your 50 years LONG tradition can not find him isn't??

saf berkata...

fans liverpool adalah yg paling loser di dunia...entah bila dieorg start sokong liverpool sebenarnya aku tak tau??? agaknyer dieorg sokong liverpool sbb liverpool has 18 times english titles dan 5 euro titles under their belt...tak pun sbb depa benci david beckham kemudian murtad sokong liverpool (ini pun ramai gak, kah kah kahkah)itu pasal dieorg sokong liverpool...we as man utd fans are so proud of what we are doing...we all support united yg hanya duduk mengejar impian aja sebelum ini...( as for myself aku dah sokong united sejak 1991...cita2 yg hanya imaginasi aja utk memusnahkan rekod liverpool...as a united fan, aku selalu menghormati rekod liverpool...aku tak pernah nak menganjing tentang perkara ini, tapi delusional liverpool fans tak habis2 kecoh rekod 18 dan 5 mereka sampai lubang kubur dimana2 aja...most of poser liverpool fans kat luar sana belum lagik idop pun zaman era emas liverpool...kebanyakannya idop masa zaman carlsberg mabuk2 tu aja...tapi gebang mcm dieorg sama2 membesar time era emas the kop...mcm dierg tahu semua semua bende...lepas tu nak hanjing united tak habis2...now they are talking about united kapitalis...WTF??? liverpool pun are doing the same...having american onwer, kapitalis jugak!!! apa bezanya...liverpool fans always talk cheap...hahahahahahah....

tell u what...kalu u all liverpool fans nak terus citer pasal history, let me remind u something...jikalau tradegi munich tak berlaku, hari ini liverpool hanya sampah shj...even madrid legends and fans pun strongly admit tentang perkara ini...jikalau bukan krn munich, united will be the most powerful football club on the planet...

p/s: mamak, u are the most stupid liverpool fan out there...sbb lu, liverpool nampak tersgtlah bodoh...kah kah kah kah kah...

hellghast berkata...

Namun apalah yang kita boleh harap dari seorang mamak yang hanya tau amik order,buat air dan tebar roti?
dey!!!

pakkordi berkata...

Rilek dik. Jangan emosi sangat. Takkan baru 19 kali angkat, lebih satu aje dari orang lain dah nak emosi?

Kalau 10 kali lebih angkat tu lain lah.

Kepada peminat team Liverpool yang macho, hensem, cantik, cute dan slim jangan lupa July ini.

Chak!

iR berkata...

wuishhh...dasat eh Mamak Kutty

Abi-iRFAN berkata...

Geng mamak ni selain jadi peniaga/kuli nasi kandar yang berjaya, jadi gengster bole la..

Lu nak jadi bodoh tak salah,itu lu punya hal. Cuma lu jangan tunjuk kat orang je la..

saf berkata...

mana ada emosi...kah kah kah...mamak kutty kesayangan the kop yg membebel bodo tak tentu pasal...citer pasal 50s konon...hidup zaman itu pon idak lagik...mmg serius poser...kah kah kah...inilah jadiknyer kalu sokong membabi buta...kah kah kah...

adibeshak berkata...

sokernet semakin sampah!

Berbo berkata...

celah mana revivenya tah

RyuJi berkata...

kalau da sampah tu sampah gak..

mamak ni wa saspek mabuk kari ni..

zu berkata...

kepada fans LFC, rilek2 je sudah.
tenangkan jiwa. sebab john henry ada ambisi beliau tersendiri.

"saya memang mengalu-alukan title ke 19 manu ini. kerana saya hadir di sini adalah untuk mencipta rekod. kalau manu tak menang, bila masa lagi liverpool nak dapat pecah rekod?" ini memang quote john henry yang original. serius gua tak tipu.
cuma ayat yang last tu je gua tambah nasik sikit.

Streetwizer berkata...

tersangat emo nampaknya mamak kote ni...ish3...

Kole Besi berkata...

fans liver memg cmmneh dowh..ak pn xphm ar..yg mnyokong liver yg dpt tgk liver julang piala FIRST DIVISION tu pn da besr rhmt..yg lahir around 80's,sempt ke tgk liver julang piala??sume tu kngn...from 90 until now...united dominate the title!!12 times!!liver ap ad??pent btekak dgn pengkaji2 sjrh neh..yg dorg igt 18 FIRST DIVISION TITLE,istanbul the kmenangan2 dgn United..tu jela modal..ha3
kpd en mamak,jgn compare sir alex dgn king ko..anugerh SIR Alex bukn diberi oleh fans spt mne gelarn KING korg tu..ha3

Tabok berkata...

Peringatan: Dalglish is not Jesus!

skystrike berkata...

sudah terbukti fan liverphail hanya lulus subjek sejarah je....padahal subjek lain mmg phail...hahahahaha...

top_ace7 berkata...

Selalu sangat tengok History Channel ni.

Jarr berkata...

Komen jgn pakai shortform bleh tak?

aku - ak

buat - wut

apa - ap

ada - ad

ak ak ak mcm gagak hitam.budak budak!

hellghast berkata...

komen mcm budak2 yang pegi sekolah boleh tak?taip betul2 la woih! bukan kena bayar pun!

Muhammad Syahzannizam berkata...

mamak kutty is the real monkey here, one big stupid liverfool wikipedia knowledge poser fan..

rashideeshukri berkata...

Mamak Kutty yang korang kata tebar roti canai, kuli nasik kandar, apa-apa bagai tu terer cakap English tau. grammar, connotations, word structure dia semua cantik.

tak rasa malu ke maki orang pandai dengan perkataan-perkataan hina? kah kah kah.

jerong berkata...

kahkahkah....sonok betul la leverpool klh smlm...emang dasar loserfool...tekanan kot sbb MU dh beat rekod 19 kali tuu...pool pun ade gak rekod zaman pra matang...

woii ape nk malu lak ni...ko igt terer ckp english dpt pahala lebih ker..mmg bangang punye mentaliti umt melayu cmni..

aksara:booto--->butoh

Pet Shop Boys berkata...

Apa nak jadi Arsenal ni? (geleng kepala)

seriuslah sikit Arsenal...come onlah!!

Jarr berkata...

jerong ni mana punye lobang dia keluar?

kareem berkata...

gua dah bole nampak mana satu budak baru dan mana satu otai lama kat sini...ape bangang la bahasa budak-budak nih...

kareem berkata...

"jikalau bukan krn munich, united will be the most powerful football club on the planet"

Ni ayat macam ni, Tuhan je boleh keluarkan....haishhh..

hellghast berkata...

kareem...kareem...ayat ko tu sebijik mcm sandarkan pada kenangan jugak! hahaha!!!

kareem berkata...

woi, bukan gua la yg tulis munich tu.Cube lu skrol ke atas sikit. jangan malas

Pak Alex & Co. berkata...

Komen jgn pakai shortform bleh tak?

aku - ak

buat - wut

apa - ap

ada - ad

ak ak ak mcm gagak hitam.budak budak!

ini komen plg legend dlm thread ni..hahaha..ok lg la bro ak,wut sume tu..lg geli kalo dah stat

apew,kitew,gilew,citew..poning aku bacew..eh ha kan aku dah trikut2

rashideeshukri berkata...

eh, abang jerong terasa? ni mesti kulup tak potong lagi, kan kan kan? cepat-cepat la potong kulup tu, kalau dah keras nanti pedih, kah kah kah.

budak-budak baru ni, kena bukak kelas belajar bahasa la. apa tu apa, ape tu monyet/mawas. emang tu binatang apa pulak? orang melayu tak reti cakap bahasa sendiri, tak malu ke?

kah kah kah.

jerong berkata...

eh eh budak syidee ni...kalau kulup aku xptong abes kulop ko potong abes la ek operate jd bapok..kah kah kah..

kalau budak lame pun tunjuk la komen tu matang sket...=p

rashideeshukri berkata...

tak faham la lawak kau jerong, tahap tinggi sangat macam Amir. i'm sorry~

Mamak Kutty berkata...

aku ke yg butthurt?

aku rs x. aku rs ade 'org lain' yg butthurt ngan komen aku tu.

haha.. yes!!

Muhammad Ichsan berkata...

butthurt???

nice la Mamak Kutty..
afundi Mamak Kutty dan sent ke 31221.
hahaha..
support you Mamak Kuyt Kutty.
roti canai satu!
teh tarik oneh!!! hahaha..
;P


-YNWA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...