ANDA SEDANG MEMBACA

48

Mari Mengenal Bola Sepak Malaysia : Versi Piala F.A


48 Ulasan:

The Obefiend Blogs berkata...

fuck off

bojan berkata...

dem..saya penyokong selangor dan saya okay..dem sekali lagi!

haRhys berkata...

kerpopok leko?

pex91 berkata...

oowh..beghat nanang gitu oohh..

K^HazwaN berkata...

Selangor ttp power !!! malam tuu jee hampeh !!!

ashraf berkata...

kerpopok

Ayeem Jemain berkata...

kerpepek

Kap berkata...

1Bintang.

rashideeshukri berkata...

takpe la, kita bagi can negeri-negeri lain kejar rekod kita. kalau setakat hilang satu bintang je kat baju, ada apa hal? ada lagi 30 lebih bintang sampai tak muat baju, kah kah kah.

saya Selangor, saya okay.

iR berkata...

10th. selangor dh dpt ong cibai taun ni ha3

Norhafiza Yusoff berkata...

@rashideeshukri sandarkan pada kenangan???
LOL

Nik Saiful Anuar berkata...

rasenye kene wat kuota player import season dpn nih, kehkehkeh

'Ariff Ansaruddin berkata...

saya Selangor dan saya okay, tu kelab K FC, ada apa hal? come back when you've won 5

talkIZcheap! berkata...

ha-HA! Demn, Obe... :p

Ajeossi berkata...

hahaha..nice!

faiz berkata...

ada bintang kecik kat quite tu yg xleh blah mcm T&C la plak..


buahahaahaha.,...

Stammofa berkata...

bile team negeri tak power je, ade le cadangkan nak masukkan balik player import... bile ade team nak turun liga jer... ade-ade je cadangan ubah format liga.

ceh!!
kalo dah tak power, tak ke mana..

Amy Hypo berkata...

kerpopok tu apa?

top_ace7 berkata...

Kerpopok bapok.

kareem berkata...

selangor memang bangang pun main tiap2 game. Sape yg kate selangor main hampeh malam tu je memang kaki tak turun stadium la tu...

Tengku Sidek berkata...

Standard game bola sepak malaysia sebenarnya masih ditakuk lama..permainan masih tak banyak beza..anyway TSAM telah membawa Kelantan ke satu takuk yang lebih tinggi drpd masa2 lepas..bukan Selangor tak bagus..kalau tak bagus tak da lah penghuni regular 3 kelompok atas liga..cuma kelmarin Selangor jelas tak bernasib baik dan bermain agak buruk sementara kelantan bijak mengambil kesempatan...

pokdegrunge berkata...

xrok2

Solahuddeen berkata...

aku paham tahap penghanjengan pada post kali ini.

idup kerpopok.

Streetwizer berkata...

properly butthurt here...kerpopok forever!!!

rashideeshukri berkata...

@norhafizayusoff: kalau tahun lepas baru je menang Liga Super, term 'sandarkan pada kenangan' tu tak boleh diguna pakai. apa ni, ilmiah la sikit. kah kah kah.

asyraf berkata...

ala, baru menang skali da nk cakap team wa lauk fc. . kelantan 2 pasukan belasahan 2 dulu xde lak cite? kelantan 2 team blasahan je kot piala presiden

Tuan Menara berkata...

Aku pegi stadium malam tu. Nampak sangat Selangor gugup. Selangor kalau lawan Kelantan, memang selalu jadi camni. Ketar lutut

Tuan Menara berkata...

Korang ni.. Tinggal2 lah cerita lama tu.. King of Malaya la.. Juara 32 kali la.. Cuba jadi professional.. Kalah 1-5.. Maknanya Selangor tak bagus.. accept je lah.. apa yang payahnya.. Kelantan kalah 0-4 ngan Perak rilek je.. Tu lah namanya football education..

Tuan Menara berkata...

Nak amek ni baca.. Aku petik dari Kosmo..

Tanpa mahu mengaitkan ia dipengaruhi unsur rasuah atau jual perlawanan, Devan berkata, punca sebenar adalah kesilapan mudah yang dilakukan penjaga gol, Saiful Amar Sudar serta barisan pertahanan diketuai Yosri Derma Raju dan Bunyamin Umar.

"Apabila sudah ketinggalan 0-3 pada separuh masa pertama, susah untuk kami bangkit pada babak kedua. Semua pemain sudah tidak termotivasi lagi. Malah ada yang minta ditukarkan ketika di bilik persalinan.

"Dalam peringkat separuh akhir, pemain tak sepatutnya melakukan kesilapan. Lihat Khairul Fahmi Che Mat (penjaga gol Kelantan) bola keluar pun dia selamatkan. Saiful Amar pula jelas gugup," ujar Devan.

sinach zawawi berkata...

haha, lauk FC.hahahaha!

Wan Perlis berkata...

Majulah bolasepak negara

pjoe berkata...

kah kah kah
entri jubur taik berdarah takleh nak cakap apa kena tapau sampai 5... kat tempat sendiri. pathetic sial. kekeke.

zX berkata...

Hawaii 5 - 1

heheh

talkIZcheap! berkata...

Selangor is no doubt, the king of Malaya... their track records said it all...

Now, to knock Selangor off their fucking perch...

GKG!!

Jarr berkata...

Terengganu kena 2 biji rilek je kejar balik 3 biji kasi menang.

ketinggalan 0-3 dia ckp dah susah nak kejar.apa daa mentaliti coach mcm ni.at least kejarla sampai jadi 3-3 sama..kalau kelantan menang 5-3 tu pon hari sedap skit nak bangkit kat kelantan.

ni 5-1,jgn kata bangkit...nak makan kuih bangkit pon tak daya.

peteh teghanu peteh!

kareem berkata...

bangang gak devan nih...cmne player nak motivate kalau die pun cakap susah...

S h a z w a n berkata...

Janganla emo Obe, bolasepak camtu la...kadang menang kadang kalah...

Roma pn kalah 7-1 dengan MAn U
AC Milan pn kalah 3-0 dengan Man U
Real pn kalah 5-0 dengan Barca

Janganla emo sangat bile team ko diSAYURkan sekali dalam satu dekad...sekali je kot hahaha

SayangSelangor berkata...

selangor semenjak dua menjak nio maen mcm BABI..sape yg jrg gi stadium mmg akan suport selangor..setia la konon.buto..tp xpe la..bleh gak aku maki player slangau yg bodoh kat stadium kcuali AMRI..hilang stress keje..keep it up slangau

Emoon Zulhilmi berkata...

Knock Selangor off their Perch??
Keep dreaming boys..

Kah Kah Kah!

Tu kerja kami..

THIS IS THE YOBS!

hazwan berkata...

rasuah ni..bkn x tau malaysia ni..tengok game pon dh tau la..penulis sengal..hahaha

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

dah nama pun adat pertandingan standard la ada kalah menang..lagipun kalah dgn kelantan yg tgh top form,kira acceptable la..bukannya kalah dgn perlis..hohoho

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

adat pertandingan la ada yg menang ada yg kalah..lgpun kalah dgn Kelantan yg tgh top form, kira acceptable la..bukannya kalah dgn Perlis..hohoho

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hisyam Nozi berkata...

Argh! Entri butthurt tahap gaban. Hahaha. Lauk FC buat aku gelak sakit perut.

bact berkata...

apa bangang Ajiz Zulkifli Nasution komen sampai 3kali..


kalah tetap kalah la..

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

aku post 10 kali skalipun, ada kacau telur kau?

obe pun rileks je approve post aku yang kau plak menyalak nyalak ni kenapa?

talkIZcheap! berkata...

@En Emoon: kah kah kah!! Say my name out LOUD!

keh keh :p

Alang Khoma berkata...

http://3.bp.blogspot.com/-ymIcftQbKF0/T3L-wFMOqiI/AAAAAAAAAC0/p-819VUjhOk/s1600/kritik.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...