ANDA SEDANG MEMBACA

50

The King of Legends

FdausAmad Sabtu, Mei 14, 2011

This man, is the King of Legends. He has beaten out....


This man,


This man,


This man,


And this man,

*****

No arguments.
Come back, when you are 19th!

50 Ulasan:

nyzm berkata...

The King paling atas sekali! first!

pizli berkata...

:D

iR berkata...

3rd

Muhammad Syahzannizam berkata...

and this man is much more handsome compared to his rivals.. we no need to call him "king", "sir" is more than enough..

amexhazwan berkata...

GGMU!

final UCL nanti, ramai la ABU2 akan menjadi lalang, sumpah setia terhadap barcelona.. padahal...

balaci terhormat& co. berkata...

kerajaan rom yg power2 pon jtuh gak brader..tenang semua tenang para the kopites..hak3..YNWA!

adinda anna liyana berkata...

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/13351862.stm

gi baca...

so happy! thanks fdaus...

orang_es berkata...

knocked liverpool of their fucking perch

Cob Nobbler berkata...

Dude,

Ferguson not beat Paisley,yet!

Paisley won 3 European cups.Don't count the eggs before it's hatched bro.

Streetwizer berkata...

gmbar yg ats skali dah leh snyum smpai telinga...

jerong berkata...

hello sir alex...you make the kopites berbulu jer kan....

Mamak Kutty berkata...

FdausAmad - another case of Monkey United fan obsessing more with Liverpool's history than his club's own history.

Fergie is a legend, no doubt. But what does the future hold for Monkey United when Fergie finally step down? Who is fit to replace him, continuing his traditions at Monkey United? Steve Bruce? Roy Keane? Bryan Robson?

At least at Liverpool they have a LONG tradition which was started from the 50's and is looking to revive again with Dalglish's 2nd coming.

-Just my 2 cents' worth of thought-

Askar MUFC berkata...

Serius legend orang tua nih. Glory! GLory! Man Utd!!!

Berbo berkata...

looking to revive again? LOL

Cob Nobbler berkata...

I seconded Mamak Kutty.

Remember - when Matt Busby retired - Frank O Farrell was not that good,by losing 27 games in one season.Then Docherty took over - relegated in 1974 by Denis Law's backheel in Man City shirts.

1968-1974 is just 8 years bro.8 years - from Champions of Europe to be relegated.

When was the last time Liverpool in Division Two?1950s I guess.

Mamak Kutty berkata...

Cob - u read my thoughts exactly.

Tp biase la supporter Manyoo nih.. Nnt dilabelnye kite ni 'Sandarkan Pd Kenangan' plak..

Muhammad Syahzannizam berkata...

tak habis2 nak ungkit sejarah lama, aku sungguh tak paham betol laa, bende yang dah lepas tu lepas laa, nak diungkit buat ape, we live in the present not in the, kalo nak ungkit jugak kisah lame biar aku ungkit arr, ape yg Liverpool dah achieve for the past 2 decades?? can compare with Manchester United or not?? answer is NO.

-Just my 1 cents worth of thought-

jerong berkata...

ni apehal duk bukak buku sejarah kt sini ni...org nk celebrates pun xsenang...haiyya...syuhhh2

talkIZcheap! berkata...

kerajaan Rom pun jatuh jugak, begitu juga kerajaan Liberpul, jatuh tak bangkit-bangkit...

sape akan succeed SAF? kenapa cakap pasal benda yang belum terjadi, persoalan aku, sape yang succeed Daglish kat Liverpool selama 21 tahun? sape bakal selamatkan Librpul? daglish balik? kakakaka!!!

Sape lar akan succeed Daglish, kan?? wakakak!!21 tahun, dari dominance force kat England, dsampahkan begitu saje...

talkIZcheap! berkata...

OH DAMN!! Komen ke-19?? la la la... :p

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kahkahkah.. orang nak syok-syok sibuk plak buka buku sejarah..

orang_es berkata...

At least at Liverpool they have a LONG tradition - mamak kutty.

spot on bro, a long tradtition of not winning the league since 1990, and the tradition will continue.

orang_es berkata...

cob nobbler mmg buat aku teringat lawak najib kt hot fm.

19th and that's a fact.

Nik Saiful Anuar berkata...

ok, salute to king of legend

so, boleh bersara dgn tenang ke tak granpa fergie nih??

what?? after 5 ucl?? sudah2 la tuh

no offence aaa

Sukasuki berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
GGMU berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
GGMU berkata...

To mamak kotey,

you're talking about SAF replacement??? even liverpool wasted 20 years to find kenny's replacement. then you talk about liverpool long tradition of succes. show me where is your well said tradition in term of winning premier league during this 20 years??

Man utd? play to win is our tradition. team like liverpool, play the league just only to beat man utd and then is ok to lose in the other games in the league.

You talk about SAF retirement, don't you ever think of kenny's retirement? dillusion liverpool's fan like you might think that Kenny's is only 38 years old right now. isn't it?

btw, mamak kotey, you can talk again when you get your number 19.

LS berkata...

GGMU, nice.

GLORY GLORY GLORYY!

19.

nyzm berkata...

ala eric cantona ada, roy keane ada, ryan giggs? solskjaer? mourinho?

berjaya tk berjaya, the future is unwritten kahkahkah!

3rdfrom9 berkata...

jgn plak lpas nie ada komen yg bangang kn org lain .... biaq la depa selebrate kali yg ke 19 tue utk yg ke 20 pon x pa. Sebab selama 2 dekad terlindung bayang Liverpool, nak kata team depa king of england pon masih ada satu lagik tembok nk kena diruntuhkn. YNWA

-yzd- berkata...

Oh Merseyside. You watched and you watched with envy.

Tools of the Trade berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mohd faizal bin sarif berkata...

a huge respect for other big teams like arsenal n chelsea yang betul2 bagi challenge until the end.liverpool? no sorri.aku masih tak nampak.next n next n next n next next season? as a fans of liverpool i can see your motivatons is there.but sorry..ur team konsistensi is not there yet.thats y u all still struggle!tukar sane sini.beli itu ini.ungkit sane sini.

ggmu (finally owen dpt pegang cup epl)kah kah kah!

HAFYNA berkata...

The Reds hampiri Liga Europa...HUA HUA HUA HUA

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/TheRedshampiriLigaEuropa/Article

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Tradition main kote ke ape liberful ni???

shue_fearless_gurl berkata...

format european cups and champions league x sama.remember?so kalau tgok btul2,
MU act menang chmpions league 2 kali while lveerpool?
sekali je.

kareem berkata...

gua xpaham yg supporter fan Man U meroyan pasal supporter lvpool bukak citer sejarah. Lu org tgk jela entri ni pun dah pasal sejarah.

rashideeshukri berkata...

@kareem: ah, komen kau sorang je dah 'pawned' semua komen-komen yang kat atas tu, hahahaha.

apa ni pidomat? kalau tak nak sandarkan pada kenangan macam Liverpool, toksah la nak compare dengan Shankly/Paisley/Dalglish sangat. compare la dengan Mourinho at least, tiap-tiap tahun ada je piala yang dia menang.

zu berkata...

shue_fearless_gurl - taik2 manures macam lu ni memang dah ramai gua jumpa dah.

bila lfc claim league champion, lu orang claim premier league.

bila lfc claim european champs, lu orang sibuk pulak citer pasa UCL.

Cob Nobbler berkata...

Serious shit - dorang benci dengar sejarah silam sebab dorang takut sejarah mungkin berulang.

I don't know,in 8 years after Fergie gone you guys will be relegated. :)

p/s:manusia yang nak maju pada masa depan ialah manusia yang belajar dari sejarah.Sekian.

se7en berkata...

belajar dari sejarah?.. tahi serius, 20 tahun liverfakinfool tak belajar dari sejarah, tak reti-reti nak amik iktibar sejarah tak menang 20 tahun berturut-turut, kemarau cup 5 tahun berturut-turut.. tak glory hunter kunun, tapi berbunga riak dgn glory2 zmn prasejarah... ya, sejarah pasti berulang dgn liverfakinfool terus dgn sejarah barunya tak menang apa2 utk kesekian kalinya...

orang_es berkata...

no arguments here please, come back when u get 19.

saf berkata...

fans liverpool adalah yg paling loser di dunia...entah bila dieorg start sokong liverpool sebenarnya aku tak tau??? agaknyer dieorg sokong liverpool sbb liverpool has 18 times english titles dan 5 euro titles under their belt...tak pun sbb depa benci david beckham kemudian murtad sokong liverpool (ini pun ramai gak, kah kah kahkah)itu pasal dieorg sokong liverpool...we as man utd fans are so proud of what we are doing...we all support united yg hanya duduk mengejar impian aja sebelum ini...( as for myself aku dah sokong united sejak 1991...cita2 yg hanya imaginasi aja utk memusnahkan rekod liverpool...as a united fan, aku selalu menghormati rekod liverpool...aku tak pernah nak menganjing tentang perkara ini, tapi delusional liverpool fans tak habis2 kecoh rekod 18 dan 5 mereka sampai lubang kubur dimana2 aja...most of poser liverpool fans kat luar sana belum lagik idop pun zaman era emas liverpool...kebanyakannya idop masa zaman carlsberg mabuk2 tu aja...tapi gebang mcm dieorg sama2 membesar time era emas the kop...mcm dierg tahu semua semua bende...lepas tu nak hanjing united tak habis2...now they are talking about united kapitalis...WTF??? liverpool pun are doing the same...having american onwer, kapitalis jugak!!! apa bezanya...liverpool fans always talk cheap...hahahahahahah....

tell u what...kalu u all liverpool fans nak terus citer pasal history, let me remind u something...jikalau tradegi munich tak berlaku, hari ini liverpool hanya sampah shj...even madrid legends and fans pun strongly admit tentang perkara ini...jikalau bukan krn munich, united will be the most powerful football club on the planet...

p/s: mamak, u are the most stupid liverpool fans out there...sbb lu, liverpol nampak tersgtlah bodoh...kah kah kah kah kah...

Jarr berkata...

Lepas baca komen saf yg panjang berjela baru aku tau dia bangang nak mamposs.buat letih je baca.haiss...

shue_fearless_gurl berkata...

ZU:jangan la panas bro smpai pgil fan mu taik..
nmpk sgt skit hati dgn kjayaan MU..
why cant u guys lverpool fans congratulate MU?
susah sgt ke?oh yeah..ego tggi sgt smpai tanak mgaku khbatan org lain..lverpool saja yg pling bgus...dari dulu,kini dan slama2nya..ekekeke..

saf berkata...

Jarr, baru aku tau...ko pun bodo rupanyer...selai jc liverpool ori pun takde...ngaku diehard...kah kah kah kah!!!!

Jarr berkata...

ha'ah la..lupa aku takde satu pon jersey ori SAF.maafkan kekhilafan..so tak true aku ni.damn sungguh.

eswandyasre berkata...

Bagus, bagus.kalo macam nilah caranya pulak kita back up team liga kita, mahu sonok liga kita sendiri nih !!! Phew ~

Benci tapi cinta sebenarnya Liverpool-Man U ni. apepun, YNWA!

eswandyasre berkata...

Bagus, bagus.kalo macam nilah caranya pulak kita back up team liga kita, mahu sonok liga kita sendiri nih !!! Phew ~

Benci tapi cinta sebenarnya Liverpool-Man U ni. apepun, YNWA!

Muhammad Ichsan berkata...

ramai tol yg butthurt!
hahaha..
mng pn butthurt, klh pn butthurt!
hahahaha..
pe pn x bole!

-YNWA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...