ANDA SEDANG MEMBACA

62

YNWA! - Part 3




Sekarang ni kitorg enjoy dgn muka2 baru player liverpool, pengurusan baru dgn nafas baru je. Season depan mmg akan jdi lebih menarik utk fan liverpool.
YNWA!
- Keli, Pengomen Tegar Sokernet

;-)

62 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

why like to see people sad? hate to see people happy? why you? why?

Emoon Zulhilmi berkata...

Kah Kah Kah!!
Usaha tangga kejayaan adalah tagline yang tampak relevan untuk Malaysian scousers wannabe!

Lion-O (Thundercats) berkata...

season ni pun liverfools dh sapu semua piala dr liga FAM smpi champions league..season depan dh tentu la piala bardhan dan piala kpg makam atau bukit teh jd tumpuan utama..

Nik Saiful Anuar berkata...

next season kitorg beat plak title epl, carroll top scorer, ape ade hal, kehkehkeh

YNWA

Lion-O (Thundercats) berkata...

nik saiful:beat title epl tu mcm mana tu???
beat smpi pancut air ke?

talkIZcheap! berkata...

Keli... Keli...

:p

damaging berkata...

abdul butthurt dengan liverpool.

Streetwizer berkata...

kah kah kah..keli...keli...hati kay keras keli...

Zulfikri berkata...

haha... ja ja ja..

hellghast berkata...

lambat klimaks liverpool nak buat hape!! dah ujung musim dah wei!!! hahaha!!!

GGMU berkata...

liverpool power. 'This is our year!!!!!'

3rdfrom9 berkata...

rupanya ader yg perihatin kat Liverpool walaupon x menang league cup selama 20 tahun. Yang betul saper yang berdarah jubur nie.

nyzm berkata...

masa menang lawan man utd 4-2 dekat old trafford dah nak habis season confidence gila tahun depan

tkpe.. kite tengok! kahkahkah

Pet Shop Boys berkata...

Sokernet blog Anti Liverpool haha

α.φ.a.k. berkata...

semalam relegation zone, hari ni top 5, esok juara BPL, keh keh

jgn tipu, ini semua boleh bikin shiver me timbers la tuuu..hehe

Asohoku Keita berkata...

tinggi sgt cita2 tu...next season target masuk champions league sudah la..
korang ingat team korang je ke yg main...abis city/spurs nak taruk mana?? level korang itu jek...no1-3 kita dah memang tahu sape.

Berbo berkata...

30million for nothing

Hanep berkata...

@berbo..carrol 35m,for a few month,2 goals..bebe 7m for 1 season??nothing??kalau pemurah sgt pn sedekah kan kat rumah anak yatim kan lg bgs..drpd beli badut tu..ape pn xboleh..

Hanep berkata...

@pet shop boys...totally agree...

hantuLongkang berkata...

bila pengulas sokernet rasa nak pos entry lame/takde modal/sampah/tahap kaki/bisul, dia akan pakai nickname Abdul Sokernet...

ok, berita faham...haha
YNWA untuk Keli, goreng pon sodap :D

sinach zawawi berkata...

lek aa, sokernet bukan anti-liverpool. tp blog nganjing and happened skang liverpool paling best dinganjing. biar je la.. hopefully writers camp liverpool kat sokernet trus aktif kuar article. ni pendam jer..kamonnn.. kang aku apply jadi writers kang aaa..hehe

Hanep berkata...

tu la..aku rase blog nie kekurangan writers dr camp liverpool..perlu bwt ads jawatan kosong nie..kemon sol..

pakkordi berkata...

Liverpool sudah membayar kesilapan mereka yang menyebabkan kelab England dilarang masuk European Cup selama beberapa tahun.

20 years of remission ends here.

Black berkata...

Dulu Carlsberg..team mabuk.. after Christmas mesti merudum..mabuk..
Now Standard...standard kampung..

sinach zawawi berkata...

@black,ko bakar xde point a.hahahahahha.. ni la org ckp,orang membakar, ko nk bakar jugak. tp point tade.haha..kamon,cuba lagi

adijaya berkata...

teka-teki teka-tekuk:

team mana yg lebih hebat?
liverpool, beli player sampai puluh-puluh juta pound, finish EPL out of top 4 dan tak dapat masuk champions league.
chelsea, beli david luiz, ramires dan torres, cecah ratus juta pound juga tapi still tak menang piala musim ini.
arsenal, beli player murah-murah, tapi still dapat masuk champions league walaupun tak menang piala selama 6 tahun.

sape tahu jawapan tolong dijawab sekali ngan ulasan.

hantuLongkang berkata...

@adijaya:
jawapan --> basikal
ulasan ---> teka-teku tak relevan/kartun..jawapn pun musti kartun/tak relevan

kehkeh

pappappap berkata...

wenger tak ade taste beli pemain..>
kalau kayapn beli plyer bodoh jga..
polisi ahsengal bodoh dgn menternak pemain muda..LOL

Pak Alex & Co. berkata...

"@black,ko bakar xde point a.hahahahahha.. ni la org ckp,orang membakar, ko nk bakar jugak. tp point tade.haha..kamon,cuba lagi"

r u serious?? that's fucking hilarious dude!! u don't have a sense of humor or just can't accept ur team kene doggy? poor u..hahahaha..team standard kampung..well, gud job bro..hahaha

nyzm berkata...

elok Carrol ni masuk Jaguh Kampung je la kahkahkah

mangifera berkata...

setuju dgn Keli. next season will be interesting with bunch of players yang ada sekarang ni. nak more playing time for youngsters. they can stand tall beside the seniors. give them chance, kenny.

Hazard Ali berkata...

Pak Alex cam tak puas ati ngan Sinach tu dari last entry je.. haih.. biar jela bang, bukan semua org bontot tebal.. hahaha~

AKSARA : 'fecel'.

keli berkata...

Cam kotey Abdul.

Liverpool menang 5-2 lwn Fulham
Maxi hatrik lagi.
Maxi hatrik dalam 3 game 2 kali.
Liverpool score 13gol 4 game last.
Ape makan King Kenny? Power siuuttt.

sayahebat berkata...

mana preview and review liga malaysia?
da tak sapot liga malaysia kah?

sinach zawawi berkata...

alex, u found it hilarious?really?wow..u can nganjing with history channel,loser n wat not.but not the arak things.coz its tooo lame.seriously dude.its super lame.. and mind u,we accept our ups n down of our team.kna dodgy ke,sula ker..its a game..nah,nvrmnd u never feel that way to ur team.

i'm no butthurt.problem?

Jarr berkata...

Kadang kadang gua rasa tak perlu nak komen entry sampah mcm ni.ntah apa yg korang butthurt sgt ngan liverpool yg duk 5th kat league tu.
Kalau takde rasa goyang ngan resurgence Kop skang,takyah ada entry entry burit mcm ni,sebab yg dtg komen selain yg dah bese duk komen adalah kotey kotey kulup bacin belaka.

Kalau betul nak banter kita tunggu next season,aku tak optimistic we will win something tapi at least as a real contender,aku nak tgk siapa lagi mulut mcm puki pompuan duk bising bising.takyah nak tunjuk aku footnote sokernet belok kanan pegi mampos macam Jang,nenek kau pon bleh baca tu.

Cuma aku rasa tak relevan benda benda bangsat mcm ni.ni bukan parodi,ini sampah.Kapish?

adibeshak berkata...

ini memang sampah.sokernet semakin sampah.mana liga malaysia?ni nak report ke nak nganjing ni?gua serius ni.

sayahebat berkata...

suda suda la menganjing tu.
aku tak paham la macam korang boleh obses ngn club luar ni.
yala.
korang punya team EPL la best.
the big four la tuhan bolasepak.
anyway,
entri liga malaysia mana?
second round da ni.
bola sepak kita wajah kita.

Mohd Idzwan berkata...

kalau ade button 'like', gua dah tekan button tu kat komen jarr tanpa henti.

saya reds, saya okay!

Pak Alex & Co. berkata...

Hazard: nasib baik bontot fans2 MU tebal2..walopun ABU tgu mase nak spank je...klh apedehal, tnjukkan bontot sudah..hahaha

Jarr berkata...

"Anybody that wins the title is normally the best team in the league and I don't think Manchester United are any different from that.

"Although they might be your rivals and your competitors, it doesn't mean to say that you're disrespectful.

"They set the standards that we've got to get to and we'll do our best to get there." ~ kenny dalglish pon tak banyak bunyi korang menang 19th title.siap compliment lagi.banyak bunyi jugak korang?Hishh...

Pak Alex & Co. berkata...

biasalah tu jon..bnyk bunyi sbb bnyk modal...so, just accept la this is our time plak nk brag n mnganjing pool yg slame ni pun kerek jgk..same like others bile MU klh right? so trimelah dgn bontot yg terbuka..next time MU or others kene bahan, lu org jgk yg tkinja2...sdgkan fans lvpool-MU kt sane pun btumbuk, inikan plak takat menganjing..

Jarr berkata...

Gerek gak Alex ckp melayu.
Membahan itu amalan mulia..tapi kadang kadang tak kena mengena..modal tang mana?Modal insan?

time kalah kena bahan itu standard arr bang.bukan tak biasa.org senyap tgh layan kaset albaladi pon nak membahan ni yg jadi tak relevan.tapi apadahal ye dak?

game tinggal lagi 2 je..dgn kemenangan City pagi tadi hasil kebangangan Crouch,ni bekas pemain mana ni yg bengap own goal ni?Maka tertutup sudah misi mustahil Liverpool ke CL..pada aku tak perlu main europa pon season depan..focus kat liga je bagus.Nonsense.

Saya Bootle,saya ok.

rashideeshukri berkata...

aku ni bukan side mana-mana team BPL, La Liga, Serie A, Bundesliga bla bla bla pun. bagi aku kepuasan bola sepak bukan terletak pada passion menyokong team-team kegemaran. bagi aku, gameplay, taktikal dan spirit dalam permainan lagi penting.

tapi bagi aku kalau orang-orang macam Jarr pun dah panas hati dengan komen sesetengah orang yang kulup diorang pun aku rasa tak potong lagi, take the chill pill derr.

buat fake Uncle Alex, kat UK tu paling kuat menganjing je, gaduh-gaduh ni hooligans je yang buat. tu pun kadang-kadang je. bontot fans MU tebal? tak pernah masuk FB Sokernet ke? ada yang tak kenal Andy Cole dengan Denis Irwin pun, tapi mengaku true fan MU. kena menganjing sikit meroyan macam orang hilang anak. what the fuck?

kareem berkata...

ala rashidee, gua taula lu otai FB sokernet...kahkahkah...auwwww

hantuLongkang berkata...

oit Jarr, polis dah keluar waran tangkap untuk ko...pasal ko dah kuarkan statemnet yang padu, jitu, padu, jitu dan padu serta jitu!!!..

ini entry, kita bakor je!
i have every axe to grind with this kind of entry...nak menganjing Keli pun, kasi tunjuk la telur sapa punya...you wanna direct your entry to a certain individual, you MUST show yourself as an individual...Abdul Sokernet is, well, an anonymous..

macam drogba sudah bilang, this entry is a fucking disgrace to Sokernet, yang selama ini sangat bagus dan mantap dan jujur...

Pak Alex & Co. berkata...

Rashidee...

naahh.. ko lupe tmbh 1 lg..kpuasan bile dpt tgk MU klh..u talk about true fan but i think u're one of the ABU i've seen in this forum...heheh, is that a true fan?of what?

Pak Alex & Co. berkata...

btw, aku pelik apesal korg mrh sgt dgn entri ni...bkn nk back up..tp aku xnmpk pun unsur2 doggy dlm entri ni... but in term of comments, yes...ke korang ni cepat sentap sgt~

Hazard Ali berkata...

Yup3. Aku tak penah tengok jugak supporters yang semarah ini, bila team sendiri kena nganjing.

Atau, mungkin aku ni terlalu baru dan hijau untuk Sokernet - sama ada di sini mahupun di FB?

Haha.. chill la. MU pun selalu je kena komen, nganjing, doggy, tampar bontot berdarah sume tiap kali kalah (yes, I do mean all those FOUR TIMES). Ada yang cool, ada yang bontot bernanah sampai ari ni. Komen yang kuar sume konsisten je lame - pengadil rasuah, rooney tak score, bla bla bla, bla bla bla.

Lame or tak, bile tak perform sure akan kena nganjing. Itu adat idup di Sokernet.

Ke.. ada clause yang gua tertinggal? Maklumlah, budak baru...

AKSARA : 'grabill' = grab + kill.

nyzm berkata...

sape tak kenal Massimo Taibi?!

Massimo Massimo Massimo! kahkahkah!

rashideeshukri berkata...

pukimakkkk aku tulis komen panjang2 hilang camtu je? setannnnn!

mungkin penganjingan tu sangat berkadar terus dengan masa, tu yang butthurt tak sudah tu. tengok la weh, sampai dah episod 3 topik YNWA ni dalam berapa hari ni derr. hohohoho.

dah-dah la tu, mari kita berbaik-baik. meh grouphug meh.

Jarr berkata...

ha'ah mmg aku marah sebab tadi lupa amik wudhu'.
skang tak marah dah,nak maki sambil senyum plak.

se7en berkata...

ABL.. Anything But Liverfakinfool

Muhammad Ichsan berkata...

cute lak aku tgk Carrol ni.
cm anak ikan. tergoda mak nok!!! hahaha..
gi mampos la man utd..
van der sar xde next season..
korg pakai la keeper korg yg sengal2 tu! haha
YNWA..

Mr. Schomey™ berkata...

Hish. nama pun bakal juara 19kali manchester united ni. bagi la can kami nak berbangga, riak, takabur, menganjing tahap bangsat kat fan liverpool. nanti kalau korang dah menang liga lebih dari Manchester United, korang nganjing la pulak macam2 mana pun. yang mana kote kulup lebih pun takpe kalau nak menganjing. sila kan.

Hazard Ali berkata...

*grouphug.
ok dah, last gay deed aku untuk bulan ni. next!

Awang Joe berkata...

biasa laa abdul nk manja2 ngan liverpool...team kesayangan ramai..walaupun sesetengah org mengaku hater kops tp masih nk tau perkembangan terkini YNWA.

p/s-dalam byk2 komen...komen Rasidee paling x beh skali...poser yg ske sembang kencang <--- flint yg kata.

mrlrie berkata...

posting pasal MU dah nak klimaks dah plllzzzzzzzzzzzzzz.....

trevor berkata...

hahaha aku suka sokernet sebab terhibur tengok orang bergaduh. hahahaha.

the magnificent magpies berkata...

aku nak cadangkan parti Man United, Liverpool, Chelsea dan Arsenal kena bergabunglah...semakin parah perpecahan bangsa Melayu kat sini...wakakaka...

Kertas Kosong berkata...

sape liverpool?? liverpool bukan sape2...

adibeshak berkata...

mana?mana sokernet yang telus dan jitu?makin lama makin lemak.gua nak ulasan.gua nak report!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...