ANDA SEDANG MEMBACA

57

Mengapa Liverpool tetap no. 1

dingin Isnin, Mei 09, 2011
Mengapa? Tonton youtube ini dan anda akan mengerti. Entah mengapalah orang suka buat filem pasal Liverpool. Mengapa? Sebab Liverpool adalah inspirasi sejati. Bukan inspirasi palsu ala manchester united. Chelsea? Arsenal? heh lagilah palsu.


YNWA


57 Ulasan:

pizli berkata...

:-)

mat berkata...

NO.1 dALAM history channel kew?? kah kah kah

PanjangREDS berkata...

history channel masuk HBO skang!!! terbayek..... YNWA!
whiles others making headlines(langgan pelacur, curang dgn bini org, mabuk, terajang fans), we all busy making HISTORY!!!

tapi skang team lagi satu dah tempah sejarah gak...1st ever dapat 19(hampir la dapat)..so jgn nak mentroll menghanjing sejarah, sebab korg pun dah part of it!!! hahaha

Hambali ® berkata...

kahkahkah
hadoih
ade je bahan untuk l'pool ni

Nizam berkata...

sejarah ke hantu kak limah ke gua pedulik apa yang penting gua nk tgk citer ni.the greatest comeback in history!

Tengku Sidek berkata...

YNWA...YNWA..curang bini orang??hahaha..mabuk? langgan pelacur..
hahaha..man u, chelsea, arsenal(budak2 pancut awal)..memang teruk..hahaha

syerah z berkata...

mesti tengok cite Will ni! YNWA!

RyuJi berkata...

piale tak dapat. bonus tak dapat...cari duit lebeyy la ni...hahha

Alif Ozsmarani berkata...

terbaik bro!

meismu berkata...

sandarkan pada filem sejarah.

amexhazwan berkata...

hooo yeahhhh!!!! masih ada peluang potong Man Utd ni!!!! this is our year!!!! yenuuuuwaaaaaaa!!!!

Streetwizer berkata...

yenuwa lah anda smpai hbs season...

Asohoku Keita berkata...

Kesian pulak aku tgk liverpool ni...pasni buat francais la plak,jual burger cap ynwa.

Bosan

Pet Shop Boys berkata...

Bila Arsenal dan Chelsea kalah keluarlah post-post macam ni.

Camne Chelsea nak maju? sibuk hal orang lain. History Channellah apalah...jagalah team sendiri

Alif Ozsmarani berkata...

Ada satu lagi movie pasal the greatest Come back in football history yang aku pernah tengok

just want to share with all the kops sekalian -http://www.youtube.com/watch?v=-yMirJPi_mI

KeCiK berkata...

Macam biasalah, dah hujung hujung ni baru nampak batang hidung. Baru nak pakai profile pic chikarito, suarez, david luiz, oh dan tak lupa, chamakh pon ada gua pernah nampak.

Gua harap season depan lebih rakus, lebih biadap dan lebih menganjing dari season ni. Baru thrill.

Jangan sekadar YNWA, GGMU, KTBFFH, IAWT, etc.

Saya The Reds, saya ok.

latecomer berkata...

tahukah anda kalau liverpool score berderau darah gua satu badan. so gua tak peduli semua bnd sandarkan pada kenangan ke history channel ke. gua tgk fan team lain tgk bola sembang je lebih. order megi goreng mamak je lebih. bila gol tggu replay. apesal korang xtumpu perhatian tgk betul2 masa live tu? semangat liverpool xkan hilang. YNWA walaupun kalah ke kena kutuk ke..we're together!

Mr. Schomey™ berkata...

sekadar untuk lupakan sakit hati dan sedapkan hati bila manchester united menang kali ke 19. keh3.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

entry penyejuk hati ke ni?

hantuLongkang berkata...

"Hungary"
"Nothing to eat there!"

kehkeh

AbgBeCA berkata...

biar inspirasi palsu jangan harapan palsu

nu_Ox3r berkata...

aku masih ingt masa liv mng UCL 2005,ada fan man u tulis kt ruangan bola sisipan akhbar the star claim the greatest comeback UCL adalah masa MU mng 2-1 ngn bayern thun 1999.so prove Manure pun kaki claim!!it happen to others team too

green apple berkata...

YNWA as long as HISTORY with you..::D

talkIZcheap! berkata...

panjang: ko lupa satu, gaduh dalam bar pasal berebut nak pasang lagu Justin bieber...

Richard Hunt berkata...

Keh keh keh, ini kelakar,

How can you claim that you still the elite club in this world? liver dont win about 20 years the English title? even dalam 20 tahun ni pon Blackburn ada monang sekali tahu!

Yer kami tahu Liverpool tetap no satu, tapi dalam hati uols jerla, tapi ianya bukan fakta. keh keh keh.

Abi-iRFAN berkata...

Jenis tak sedar diri jugak fan liverfool ni ye..


kehkehkeh..

rashideeshukri berkata...

asal post menda-menda pasal kelab lain je, bising. bila nak belajar hormat team lain ni hah, MU? bila? bila? bilaaaaaa?

saya ABU, saya OK.

eme berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mangifera berkata...

obviously, you never really listen to the kop singing YNWA.

Definitely watch this film.

Hazard Ali berkata...

Ok ok. at least melawan jugak.

owh.. walaupun macam biasa, tak menang jugak pun. hahaha.

good luck for the Golden Raspberry Award lah, this Will.

keli berkata...

amik je lar title ke 19 tuh...fan liverpool tak sakit bontot sgt pon MU dpt title ke 19 tu, korang je claim fan liverpool butthurt giler..cehhh..
Sekarang ni kitorg enjoy dgn muka2 baru player liverpool, pengurusan baru dgn nafas baru je. Season depan mmg akan jdi lebih menarik utk fan liverpool.

YNWA!

Berbo berkata...

fans liverpool tak kisah man utd dapat piala ke 19? HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH

talkIZcheap! berkata...

bagus, semangat Keli yang kita perlu sanjung tinggi... selamat bergembira dengan muka2 baru player Liverpool...

kami nak gembira dengan almari2 piala baru kami...

-yzd- berkata...

Dari Jemapoh Ke Manchestee tak kecoh pun. But this looks like a good movie

Lion-O (Thundercats) berkata...

ni man u x menang lg champions league, kalau man u mng ceta star wars mana plak la dingin nk kasi tonton..

Lion-O (Thundercats) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lion-O (Thundercats) berkata...

movie yang memberi harapan palsu kepadasemua liverfoolians...they think they will win UCL next season...with the help of Merlin that is or david copperfield...

jerong berkata...

aku syak yg mn support fool ni mst mantop dlm subjek sejarah..
kahkahkah..

hati sakit xsiapa yg tahu...

Nabil Hussein berkata...

kisah dulu kala jadi pedoman.hadoiii..

man u jugak di masakini meraikan kemenangan.

ada sedar tak man u fans n alex ferguson tak komen apa-apa selagi tak menang piala.

dasat dorg ni.
nsib baik gua sokong kedah.

ZombA berkata...

kenape Liverpool?!!
Mane dok nye... dah apah idok menang.. banyak le mase tluang...
bingai...kemarau piala berganda2..
cari extra job la nk tgung anak bini...
HA HA HA HA...

mrlrie berkata...

sebelum artikel nie di publish kan... aku rasa dia dah tau akan jadi bahan jugak hehehehe

aku kesian la kalau dlm realiti ada budak besar tue minat sgt KOP, sampai ada cucu la dok berangan...

3rdfrom9 berkata...

........ entry berdarah jubur untuk hater

Pak Alex & Co. berkata...

"asal post menda-menda pasal kelab lain je, bising. bila nak belajar hormat team lain ni hah, MU? bila? bila? bilaaaaaa?

saya ABU, saya OK."

ini komen paling serupa mcm kepala banar..hahhahaha.bangang.bangang.bangang!

sinach zawawi berkata...

You'll Never Walk Alone!!

aku x kesah org ckp ape,kalah menang kitorg releks je kna bahan. kami tetap setia n bersemangat jitu! and i still remember first half of this season, our GD is in negative and people are talking about liv being Leeds united.people talking about relegation and no more premier league for Liv.we're over. tapi KOP fans still have faith. tukar management, manager, player and here we are. what a great comeback. our GD is +18. we're in fifth place.won with all top four teams in league. won 10,draw 3 and lost only 3 times sejak Dalglish amik alih. this is faith. biar ape org nganjing, biar ape org kata, we're ready for next season. kalah lg next season, kita try lagi seterusnya. and go on..

ok, sila nganjing lg. kitorg still pakai baju ade Liver bird tanpa segan silu.

thank u

Cob Nobbler berkata...

Great movie!Download it right away!thanks dingin!

kareem berkata...

Yg last tu stadium ape?nak kata anfield macam moden sikit...Ke new anfield?

3rdfrom9 berkata...

Ataturk Olympic Stadium ..... orang yang invest movie nie x takut rugi ker .... wakakakakaka .... dulu ader movie pasai budak Mexico main utk Newcastle per tajuk aku dh lupa da .....

Hanep berkata...

@3rdfrom9 liv fan are around the world, nak takut rugi ape nye..xperlu la fan lain dtg tgk pn da boleh buat untung..1 more thing, yg korang butthurt sgt liv bwt cerite nie apehal?dorang ade mintak korang sume sorang 10sen ke??

zu berkata...

sebab ada sejarah la baru boleh buat jalan cerita.
let alone manu.. they are about to create a new history.
kalau nak buat cerita pasal chelsea atau arsenal, agak2 macam mana la nak buat jalan cerita tu ek.
even west ham pun boleh buat cerita sebab mereka ada sesuatu.

Pak Alex & Co. berkata...

pnjelasan yg panjaaaang dr sinach zawawi... whatever it is, crap is crap, don't need such that long statement to back up ur scouse..hahaha.btw, u're still got the balls men..thumbs up

the only short n simple fact here is: we're 19!yeahh...

ParkAir berkata...

Manyu tak perlu filem macam ni. Euro Trip dah super kool!

sinach zawawi berkata...

hahaha alex..yes, crap is crap..the good thing is we can accept our team's crap.yps n downs..i have high respect to MU team. but to their fans are different story.. enjoy ur 19th..

problem??:)

reece_max berkata...

We dun need touchy muvies... all we need is this kool muvi

http://www.youtube.com/watch?v=UyIrXH-ITw4

nyzm berkata...

btol ParkAir!

this isn't where i parked my car kahkahkah

3rdfrom9 berkata...

@Hanep aku reverse psychology ja .... Tpi mcm mana producer EuroTrip bleh ambik Vinnie Jones berlakon ex-player CHELSEA, Leed ngan Crazy Gang @ Wimbledon.

Disebabkan banner kt Anfield pada 1994 Manure fan berdarah jubur selama 17 thn selagik UEFA x hadiahkan badge CL kt Manure selagik 2 jugak umat Scouser bahan Manure.

Siapa sebenar yang kena buasir .... YNWA

eswandyasre berkata...

man u pun lebih kurang taksub sejarah juga.tak caya tengok "looking 4 eric".BTW, nice film."Eurotrip" boleh tolak tepi.

apapun tanpa man u pun x menarik rasanya epl.Bola sepak tu indah.

YNWA !!!!

talkIZcheap! berkata...

comeback when you have 19... :P

owh, and, come back when you have 1 (EPL)...


VD: euriang... memang sangat riang!!

:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...