ANDA SEDANG MEMBACA

62

we are manchester united and we do what, when and how we want it!

Jorji Isnin, Mei 09, 2011 ,
Arghhhhhhhhhh!!!!


Harapan palsu umat manusia telah dimusnahkan. Singa Aslan kembali menjadi Singa Sarkis, dirotan dan dilibas dan dipaksa melompat ke dalam gelung api. Itulah tempat sebenar The Pride of London. Sedih dan kejam, tapi itulah nasib jika cuba menjadi harapan palsu umat manusia.

Penganut agama harapan palsu ini ialah penyokong Liverpool.

David Luiz cuba menjelmakan diri menjadi Singa Aslan dan akhirnya ditinggalkan sendirian menangis dibilik persalinan Chelsea selepas di tengking oleh Ancelloti. Bukan kerana gagal mengekang Chikadees, tapi kerana kesalahan meng'feeder' kan lagi bola untuk Chikadees menyumbat masuk gol Manchester United pada minit ke....
Minit? saat ke 30!

Baru dikenalkan dengan EPL dan Manchester United


Sementara itu, seperti dijangkakan Arsenal kalah selepas menang dengan Manchester United minggu lepas. Nampaknya pasukan seperti Arsenal, Chelsea, City dan Liverpool ini bermain di EPL hanya untuk menang lawan Manchester United aje. Lain mereka tak kisah. Baik main di liga Daerah Manchester.

Tak kesian ke kat peminat pasukan mereka kat Malaysia ini? Mereka tertekan tau tak? Mereka terpaksa pura-pura suka AF dan layan Diari AF sebab nak lupakan EPL. Lupakan kekalahan bodoh pasukan mereka. Mereka ubati hati mereka yang sakit itu dengan mengundi Erul AF9.
Apa lagi yang mereka ada bila Arsenal kalah, Liverpool kalah dan Chelsea diinsafkan?

"Bolasepak bukan hanya untuk Manchester United!!!" Jerit hati mereka!

Adakah Manchester United bakal menjulang Piala liga untuk kali ke 19 mereka seterusnya menginsafkan serta mengtongsampahkan Liverpool?

"Kami akan kembali lagi musim depan" balas King Kenny.

Manchester United tahu apa akan mereka lakukan bila mereka menang perlawanan minggu hadapan. Kau tunggu King Kenny!



The Banner

The Wankers

The Devils!

62 Ulasan:

j or ji berkata...

Wankers!

KimiCnoL berkata...

terbaek!terbaek!terbaek!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

GGMU! bab jerit dalam hati tu buat gua gelak gila babi. kahkahkah..

ABUs, silakan komen dengan jubor yang tebal.

Fahmishah berkata...

kahkahkah. terbaik punya ulasan, ringkas tapi makan dalam.

Streetwizer berkata...

gua menunggu butthurters sekalian...

dewajiwa berkata...

TERBAIK!
MU-haters tengah buntu-sembab nak pangkah. kalau ada pun, mesti desperate-attack yang tipikal. biasalah. nama pun haters. looser plaks? kur kur kur..

GGMU.

Mohd Aizat Nazmi berkata...

Good clean game. Real and Barca should learn a thing or two from these two English giants. Congrats to Man United.

KTBFFH!

saiful aizat berkata...

clean? LOL kalau kalah ni sure man utd banyak butthurt.

tapi entry ini sangat klasmen.

i77uddin berkata...

g menyorok blk gua...syuh3! hahaha

SyDen berkata...

"Sementara itu, seperti dijangkakan Arsenal kalah selepas menang dengan Manchester United minggu lepas. Nampaknya pasukan seperti Arsenal, Chelsea, City dan Liverpool ini bermain di EPL hanya untuk menang lawan Manchester United aje. Lain mereka tak kisah. Baik main di liga Daerah Manchester."

This. I like.

Hfz A. berkata...

ini bikin aku kembang hidung dan bontot sekaligus.

GGMU!

Living Seed berkata...

Apa Kater penganut Mazhab Arsenal?? Chealsea?? Nottighham Forest?? West Bromwish Albion?? Dundee UTD?? Ayah Pin??Abuya Ashaari?? Anwar Ibrahim???

"Arrr Kami Dah Lama Menyotong"...Moga Diberi Hidayah mereka ini!!

PaBila najib bersabda no kegemaran beliau no 11, Man Utd Plak 18+1... - Analoginya Mudah,Bila lepas makn jer, simpan la SATU PENGCUNGKIL GIGI!!! satu jer bagi setiap tahun!! Buat Benda Yang Sama selama 18+1 tahun...kira tengok ada berapa pencungkil gigi??? mesti ada 18+1 kan?? tp tu pengcungkil gigi, kalau pinggan ker, mangkuk ker..tp actually apa yang aku nak cakap ni actually soal kumpul PIALA!!! pergh berderet by piala, nasebla almari aku tak dimakan Anai-anai!!! Senang macam Kumpul Tin jer!!! Semudah Parti KERIS agih2 Projek Dekat Kroni jer, Semudah ANWAR....
hek hek hek hek.. selagi jentik team lain terus Barai!!!


Kan Aku Dah kata Layan AF jer tadi!! Tp Ko Degil!!

talkIZcheap! berkata...

ssshhhhhhh...

p/s: ingatkan aku je awal masuk opis ari ni, rupanya entri ni lagi awal...

HiSaM ! ! ! berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
HiSaM ! ! ! berkata...

Terbaik dikalangan yg terbalik....
glory glory man united......

shahirahkhairudin berkata...

hahaha ! akan kesakitan bontot la nanti.

perenggan no 2 tu: "penganut agama harapan palsu" memang style!

aku harap mereka akan kembali ke pangkal jalan dengan menyokong man utd.

GGMU!

ayobkelubi berkata...

hurmm..nampak sgt penyokong manchester layan AF. siap tahu nama peserta..mmg mantap betul ilmu penyokong manchester.

yelah.penyokong liverpool mmg bengap.mana reti nak tengok AF bagai ni. kita orang suka tengok HISTORY CHANNEL je kan?.

p/s : mesti ada yang ajinomoto ni kang!. kah kah kah!.

Abi-iRFAN berkata...

Sebenarnya..

Sebenarnya kan..kan..

MU terpaksa menang game malam tadi sebab nak bagi peluang sekali lagi kat bebudak arsenal berebut tempat no 2 dengan chelsea.. TERPAKSA ok!

GGMU berkata...

sbg penyokong Man Utd yg sayangkan sahabat The Kop kita, saya tolonng jawabkan utk penyokong liverpool,

'Kami menang dah 5 kali tau..ya hau hau'


tu je modal yg diorang ada sekarang. it's matter of time sebelum penyokong liverpool akan gunakan alasan,

'kami dah menang Carling Cup 7 kali tau, ya hau hau'.

LS berkata...

hahahahaa! main liga daerah man utd. cam celaka!

aksara: nessien

haih haih

Pet Shop Boys berkata...

Arsenal kalah lagi? come on lah Arsenal....seriuslah sikit. Seriuslah sikit kalau nak main bola tu...

Defender main apa tu? belajar lagi defender dgn Liverpool ok.

Hazard Ali berkata...

Aku suka, tapi tumpang frust bila Arsenal kalah earlier.. budak2 tadika favourite rivals aku kena stroke. Damn.

Patutnya testimonial game Neville nanti lawan Arsenal je.. hahaha...

pjoe berkata...

pui

Pak Alex & Co. berkata...

kalau lah para ABU dpt rasa betapa indahnye pagi isnin mcm ni..aih, msti korg rase beraaatt je nk bangun kan?kan?

takpe2, truskan bselubung... lg baik mnyorok dr tunjuk bontot korg yg dah biru tu...hahai

Hizwan Nizam berkata...

haha je.
cukup kot.

ggmu !

.Gory. berkata...

Royal London Circus!

hantuLongkang berkata...

akhirnya!!!..
akhirnya liverpool ada matlamat untuk bermain dalam EPL...dah berakar, bertongkat kitorang tunggu orang beat rekod tu...

what took you guys so long?..kehkeh

takkan engkau berjalan sendirian...ajak orang kampung sekali

top_ace7 berkata...

Dua tumbukan padu ke udara!

Chelsea feeling the monday bluessss.

jerong berkata...

terganas la entry ko jorji...kalu la aku bkn fans MU mst aku akn jerit oh tidakkkk......mulut2 busuk haters xboleh sembang kencang lg pasni...hahaha

aksara:slesser--->selesanya lepak kt puncak...kuang3

billiejoe berkata...

gempak habis...tahun 1994 liverpool fans wat banner suh cantona ngan man utd datang balik biler dah menang 18 title cam dorang...17 tahun kemudian kiter datang balik bukan dengan 18 tapi 19 title...dan dorang still stuck kat 18...17 tahun penuh loser buat penyokong liverpool yang ingat xde sape leh capai 18 title cam dorang...sore loser..

Pak Alex & Co. berkata...

"akhirnya!!!..
akhirnya liverpool ada matlamat untuk bermain dalam EPL...dah berakar, bertongkat kitorang tunggu orang beat rekod tu...

what took you guys so long?..kehkeh"

tuuu dia dah maaii...hahaha. jenuh ko memikirkan spnjg mlm td ape modal nk defend ye x? nice try..hahaha

nyzm berkata...

yeah terima kasih Sir Alex Ferguson!

ape la perasaan org yg buat banner tu? sore loser! kahkahkah!

mr dimaz berkata...

mna lg haters mu ni x kn da giveup kot,,ade lg 2 game kn,,,kahkahkah...
ke x reti nk komen sbb blah awl tgk game smalam...

nunu ab halim berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nunu ab halim berkata...

masih KTBFFH :)

rashideeshukri berkata...

tahukah anda, tahniah?

buat fans Liverpool, jadikan ini pembakar semangat untuk menang title untuk tahun depan. 18 dengan 19 tak jauh tu.

buat fans Arsenal pula, ini adalah pengajaran untuk mematangkan diri. berusaha untuk jadi lebih dari Barca, konsisten tapi bermain cantik.

buat fans Chelsea pula, buat petisyen dekat Abramovich supaya jangan la dok tukar manager je. tak senonoh betul.

tahniah MU.

hellghast berkata...

Congrate to Man Lu,kepada Barca juga,musim depan ade lagi,langit tidak selalunya cerah bagi mereka2 yang berada diatas! apapun

Hala Madrid!!!

Askar MUFC berkata...

Adoi menang plak semalam, baru nak rasa berdebar debar sampai penghujung musim..huahuahauhaua

jerong berkata...

pembelian cikarito tersangat berbaloi2...abg nando?ahhh jg rambut je sambil lenggang2 ditengah padang..

mmg true ckp fergie perebutan takhta epl hnya 2 team MU n celsick...arsengal cam biasala main art last2 pancut awal...

incik neng berkata...

ala manck bukannye kuat sangat pon .chelsea je bangang malam takdik.
menyalak kuat sangat ni.
lek ah

Rezal Ishak berkata...

MEN YU

kareem berkata...

Ok, skang gua nak tanya, cantona ni nak kena datang sekali jugak ke ape? dalam banner tu tulis ajak cantona sekali..Lucy leh tolong jawapkan tak?

Pet Shop Boys berkata...

Nasib baik Man U menang, kalau kalah mesti sir Alex kata referee biased.

Contohilah Arsenal. Kalah pun rileks je. Takde bunyi2 pun....

nu_Ox3r berkata...

"Good clean game. Real and Barca should learn a thing or two from these two English giants. Congrats to Man United."???

nak kata Man Utd tu giants ok la tapi kata Chelsea tu English giant tu harap maap la kan...hahah.

@hantulongkang:setuju ngn ko.tp hope next season liverbird bangkit.dh lama sgt tidonya...

saiful aizat berkata...

"what took you guys so long?..kehkeh"

dari liverpool, 18 sejak zaman bila. bila nak berganjak?

"What took you guys so damn long to move on? kahkahkah"

Van der Rui berkata...

Kenapa penyokong Chelasea perlu butthurt:

http://therepublikofmancunia.com/picture-chelsea-put-winners-badge-on-next-seasons-shirt/

hantuLongkang berkata...

@saiful aizat:
anggaplah itu tanggujawap sosial liverpool kepada EPL...they set a marker and deliberately let you guys to come at us..

contoh terdekat, budak alex tu...dulu kaki wiski, kerana liverpool, dia akhirnya ada matlamat dalam hidup: to knock liverpool out of their fuckin perch...what more you want from us? :D

kan indah dunia bila kita amalkan 'give and take'?...liverpool bagi matlamat untuk korang hidup, kemudian kitorang ambik balik...kehkeh

//on a serious note: tahniah MU, tahniah giggs!!..you guys deserved it, terutama giggs..tapi ingat, we're still walking (through the storm), we ain't dead...next season is ours :D...

kardio berkata...

Baca tulisan abang ni je dah tau memang emosi betul. ni mesti taip entry sambil tangan gigil-gigil.

malam pegi kencing kena teman lagi tak?

Hafizudin berkata...

berakar dah fans man utd nak sebut perkataan nih..berjanggut dah tunggu bila boleh nak print banner banyak2, nak kutuk liverpool..hahaha..kesian..20 tahun baru dapat kejar ye..aku rasa 2 tahun je liverpool perlu nak kejar 19 kali tu..18+2..hahaha..btw, nikmatilah man utd, kejuaraan liga terakhir korang..=DDD

talkIZcheap! berkata...

@Hafizudin: aik... ayat tu cam recycle tahun-tahun lepas je... tipikal Liverpuldians... :p

Hafizudin berkata...

oh..recycle ke..itulah perkataan yang lahir dari lubuk hati saya yang paling dalam..=DD haha..tipikal liverpudlian..? =p

mr dimaz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mr dimaz berkata...

@hafizudin:jgn smbg psl kejuaraan liga,,musim dpn pastikn team history dpt msuk ucl,,tu pon da kira nkmat terbesar...

20 taun 12 epl,,liverpool???

Hazard Ali berkata...

simple maths FAIL. haih.

keli berkata...

Dari entri pon gua dah kompem sape sebenarnye yg layan AF...kakakaka..
Liverpool masih memainkan peranan penting dlm entri jorji..kikiki..tipikal fan MU. hahahaah...

talkIZcheap! berkata...

Ah! aku guna "tipikal", keli pun nak guna "tipikal" gak...

malas ar camnih...

:p

keli berkata...

Kakakakaa....gua recycle balik...:D

jerong berkata...

luahkan la segala kitadakpuasan hati korang sume....yg pntg last game vidic nk agkt piala...sak...sikanlah ye..

acun berkata...

statistik 2011:manutd vs chelseal(5match-Cshield+uefaCL+BPL)chelseal 1 win,4 looser)menang 1 tu pn kontroversi..terbaek manutd.liberpool truskan pencapaian bdk sekolah main liga ueropa.rekod 18 akan ditongsampahkan..arsengal mcm biasa team lembik,mula2 semangat.team yang melongkangkan dri.....GGMU

wan_jb84 berkata...

gua syak fellaini la yg main defend..bukan luiz..tu yg bolos 2 bijik 2..

Hayati Hamzah berkata...

dan dari jauh sayup kedengaran david luiz ckp " not me not me " :))

Pak Alex & Co. berkata...

ade jgk komen2 berbaur "next season is our season"...dah muak derr...menangnye tak jugak. yelah2, season dpn MU ks pnjam la staun..ape ade haall..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...