ANDA SEDANG MEMBACA

14

We Are Sokernet And We Do What We Want

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, Mei 09, 2011 , ,
Dari kiri (Berdiri): Dejan Stankovic, Sinisa Mihajlovic, Marcelo Salas, Alessandro Nesta, Juan Sebastian Veron, Pavel Nedved, Simone Inzaghi, Roberto Mancini.
(Duduk): Matias Almeyda, Giuseppe Pancaro, Luca Marchegiani, Diego Simeone, Sergio Conceicao

Team power ini pada sabtu lalu berjaya membaham pasukan Frinjan FC. Sekarang kami tunggu saja mana mana pencabar yang berhajat untuk dibaham. Sila e-mel kami jika mahu dibaham.

Apa pun pastikan anda menyediakan padang yang sedap.

14 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

Pelita Jaya fc

Hazard Ali berkata...

Baju biru muda. Teringat aku kat Penang time best2 dulu. Damn.

top_ace7 berkata...

Ni team harapan umat manusia jugak ke ni?

pakkordi berkata...

Team yang Golpipper nya pakai jersi sama macam player padang ialah team yang lauk.

Hehehe.

Streetwizer berkata...

sabarlah pipi...cuba lagi next season...

Tengku Sidek berkata...

Yang special nya team ni adalah..PERUT!!! hahaha..susah nak dapat tuh..sekata jer..hahaha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Pehhh!

the magnificent magpies berkata...

hahaha bajet Lazio abis la tu...

Nik Saiful Anuar berkata...

wow...... keeper tu, bakatnya sehebat cech, woha..........

hellghast berkata...

Mane dia yang kaki sepak pengkor tu!!!
keeper takde pun tak boleh score? hahaha!!!

Kap berkata...

Salas??
nama legend yang begitu lama tidak kedengaran.

Jimmy Pastore berkata...

sume nama wa familiar kecuali luca marchegiani. peh teringat beb best gile zaman jersi besar2 dlu. skang sume nak nikefit la ape jadah sume. eshh

keli berkata...

Cehhh nama masing2 taknak kalah...kakakaa...hebat!

Muhammad Ichsan berkata...

ah sembang je sokernet!!!
korang sembang yg paling bimbang la dlm blog.
skali main 'HAREMMMM' haha...
perut korg sume nk g mne??? hahaha
gayo je!
barai wei tgk korg main...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...