ANDA SEDANG MEMBACA

20

YNWA! - Part 2




;-)

20 Ulasan:

Kertas Kosong berkata...

next season is our season! yunuwaaaaa

Nik Saiful Anuar berkata...

ok, next season we challenge for 19th title plak, hehe

Muhammad Firdaus Hamsani berkata...

Man Utd mmg power..haha

asyraf berkata...

haha. . hine gler liverpool. .

Kertas Kosong berkata...

nik saiful masih tepengaruh ngan history channel, tgok le nandos beliau paka baju ape hahaha yunuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Just Nas berkata...

come back when you've won 19

hellghast berkata...

cukup power MU!!!

Aksara - kingl = King Loser? hahaha!!!

Mukmin Selamat berkata...

congrats on the 19th league champion!

well deserved.

Askar MUFC berkata...

Belum lagi.

Tapi hampir pasti..huahuahuhauha

Azman berkata...

To who may concern, come back when you have won 19th!

Streetwizer berkata...

now we've already come...

Nik Saiful Anuar berkata...

@Kertas Kosong well, history made to be proud, klau tidak masakan leeds sanggup offload star2 mereka klau x kerana hutang, tahukan anda ape akan jd pada kelab tu klau bankrupt??

no offense, hehe

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Respek nik saiful dan Mukmin.
Semoga tabah menghadapi hari mendatang.

GGMU

i77uddin berkata...

Ketika Liverpool menang kejuaraan kali ke-18 pada 1990, Manchester United 'baru' menang liga 7 kali. Tapi menjelang kejuaraan Manchester United kali ke-19 pada 2011, Liverpool masih 'kekal' dengan angka 18. :)

LS berkata...

bangun tido tengok result hati ada senang, memang bawak ke petang.

kita tunggu apa GGMU kata apa. abg lan?

Pet Shop Boys berkata...

Tengok betapa teruknya fan Man U...Sibuk nak menganjing Liverpool takde sikit pun nak terima kasih pada Sir Alex Ferguson.

Tanpa orang tua tu Man U hanya dikenali sebab ada George Best je tau.

Hazard Ali berkata...

Thankx grandpa SAF. Dah.

Ok now, back to business.
Hye Liverfools... ;)

i77uddin berkata...

hahaha nice hazard ali

sinach zawawi berkata...

well congrats MU. i'm not gonna defend those LFC fans yg mcm gambar tu. but for MU Fans,jgn bongkak sgt. nanti one day, u'll be just like them..

wait, nevermind. u guys glory hunter wont be with MU nomore once MU trophy-less for 5 seasons.

have fun now,while u can.

YNWA

Pet Shop Boys berkata...

Hazard Ali bukan fan Arsenal ke? oh suda tukar ka?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...