ANDA SEDANG MEMBACA

15

Selamat Hari Ibu!

Abdul Sokernet Ahad, Mei 08, 2011




"Sayangilah ibu anda (dan ibu anak-anak anda)"

Ikhlas dari Sokernet

15 Ulasan:

GGMU berkata...

bini Kaka yg hot.

Mohd Aizat Nazmi berkata...

ikhlas dari irwansysah

top_ace7 berkata...

Selamat Hari Ibu buat Sokernetions!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pehh.. bini kaka ni memang MILF la..

Raiden berkata...

Selamat hari ibu. HArap takde lagi kes buang bayi.

hantuLongkang berkata...

yang baca sokernet ni dah ada jadi ibu ke?...

selamat hari ibu untuk sokenesse/sokernites/sokernitas/sokerwati...jangan sokong team gangguan seks macam chelsea, team gay macam Mu, team kartun macam arsenal..sokong je liverpool, team mithali dan jantan sejati...kehkeh

GGMU berkata...

hantulongkang: daripada sokong liverpool, elok lagi aku tgk Channel 555, Astro.

keli berkata...

Komen hantulongkang mmg komen jantan sejati...kakakakaa..
Lebih elok jadi jantan sejati daripada jadi gay yang suka tengok history channel..kikiki.

You'll never walk alone my mother.
YNWA.
Selamat Hari Ibu.

lantaknet berkata...

sokong libepul ibarat sokong team bapok.. sjrah je lebih.. history channel seswai utk peminat bapokfool

Streetwizer berkata...

mai dah lantaknet...

Kap berkata...

bini Kaka tu ada rupa bapok.
tapi terbukti sudah kewanitaannya.

.Gory. berkata...

Aku nak sayang ibu ni!!!!

hellghast berkata...

Bini Real Madrid memang Hot! tak mcm Man Lu sume Gay! hahaha!!!

rashideeshukri berkata...

@lantaknet: wow, butthurt yang ketara di situ. budak Scouse pernah hentak jubor lu ke ni? kah kah kah.

selamat hari ibu kepada semua. kepada John Terry dan Ashley Cole, jangan sedih sangat sebab main je kuat, tapi produk tak keluar.

sperma lembik kot.

Hazard Ali berkata...

Aku sayang ibu aku, tapi tetiba rasa cam nak sayang ibu anak Kaka ni sama lak. Hauhuahua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...