ANDA SEDANG MEMBACA

58

YNWA!




"Kita tahukah M.U ada TV channel sendiri, M.U TV ya, Chelsea pun ada kan? Chelsea pun ada. Tapi bagi Liverpool, channelnya History Channel." - Najib Razak, Perdana Menteri Malaysia

58 Ulasan:

Mohd Khusairi Mat Akhir berkata...

1st

Cob Nobbler berkata...

boo!patut la kerajaan 1Malaysia suka alter sejarah.

Encik Akmal berkata...

gua syak najib salah sorang penulis sokernet. boleh tahan juga dia nganjing liverpool.

'Ariff Ansaruddin berkata...

apa motif komen '1st' tapi tak ada makna! macam gum punk!

hahaha, tahniah sebab semakin menuju puncak, Man United sentiasa mendoakan anda semua bermain di Europa League sesuai dengan ke'History Channel'an anda

ijan berkata...

no balls to post by using abdul name

john berkata...

ha2 lawak gila..
terbaik dari ladang

top_ace7 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
shahirahkhairudin berkata...

hahaha.. sumpah aku rasa kelako !

Muhammad Syahzannizam berkata...

kalo Liverpool ade History Channel, Arsenal ade Astro Ceria, Cartoon Network dan juga Nickelodeon.. Arsenal lagi hebat..

mooie berkata...

terbaik la najib. dok indonesia pn sempat menulis. hahaha

Ariffin Janal berkata...

orang tua ni kelakar jugak. pasni ramailahh budak2 BN #butthurt taknak undi BN lagi. keh keh keh

top_ace7 berkata...

Salam 1 Malaysia. Ini boleh membangkitkan kemarahan Kopites! Hahahahaha!

Cob Nobbler berkata...

+9999999999999999999 for Muhammad Syahzannizam!

cheers!

mooie berkata...

kenapa najib tak sebut arsenal??

Streetwizer berkata...

mooie: maybe sbb najib tak tau arsenal tu wujud...

Azizan berkata...

najib kan dah tua mana kenal team budak2 tadika....

keli berkata...

Alaaaa...najib tu glory hunter. Bukan tau aper puuuuunnnnn...
Tapi lawak dier tu bley tahan gak..gampunk.
Undilah BN utk Manchester United.

Pet Shop Boys berkata...

kelakar ke ni? nak aku gelak ke?

Chelsea pernah ke julang Champs League? dah berapa banyak Roman spend abuk pun tarak....

Nizam berkata...

gua rasa fans MaNK UTD ni masih diulit mimpi lagi la.padahal fan kat england dah mula goyang dengan revival liverpool.go on dreaming...

Budak Nakal berkata...

kenapa x sebut arsenal? sbb bik mama penyokong arsenal!

lu jgn kasi PM kita kena tdo kt parking lot sri perdana bhai.

Hizwan Nizam berkata...

entry ini sangat bersifat kejam. tapi gua ske. haha!

Kap berkata...

bau najis di situ.

Raiden berkata...

memang lawak, agak2 kopitans nak ke sokong bn pasnie??

http://www.youtube.com/watch?v=tZMCHXW4AyQ

Hazard Ali berkata...

NIZAM : Goyang? Ha'ah.. semua goyang kaki je, layan je laa team top 5 kedua ni.. haih...

Jarr berkata...

Kadang kadang aku kesian ngan Najib ni.Tapi aku lagi kesian ngan Abdul...ckp Najib pon nak amik serious.Kang aku cerita asal usul pasal football tv kang kecik hati.

Tak abih abih nak imitate apa kelab hebat mcm liverpool buat.Hoh!

Jang berkata...

siapa nak butthurt boleh pegi mampos. semua da maklum yg sokernet ni adalah tmpt di mana Man U, Chelsea, Arsenal, Livepul dan lain-lain lagi jadi bahan menganjing silih berganti. =)

Shankly berkata...

dr manusia kecil di jalanan .. hingga ke parlimen
merentasi sempadan dan bangsa ..
Mel C, caroline wozniacki , samuel jackson dll.. bangga be part of Liverpool .:))

Shankly berkata...

afdlin , Maya karin , Sharifah sofia ..

Ť3ᶄ3Ɱ berkata...

haha...very sarcastic comment...
good job najib

mykhalis berkata...

kali pertama aku sokong najib, undi BN menurun sebab fan liverpool paling banyak di malaysia..

hantuLongkang berkata...

"semua kelab besar2 ada akademi sendiri kan? Liverpool ada Liverpool Academy. Manchester United? Manchester united pun ada....Akademi Fantasia"
- Pak Najib, Johan Syair Arab

"Liverpool terkenal dengan bandar pelabuhan kan? Chelsea? Chelsea pun terkenal...terkenal dengan kilang kipas plastik aka plastic fans"
- Dik Najib, Budak Kampung Sebelah

billiejoe berkata...

ntah sape lah yang goyang ngan revival liverpool...gelabah no fan liverpool ni...dream on la...baru naik tangga ke-5 dah kelam kabut...ni pon nak masuk history channel ker...greatest revival of all time...finish 5th in the league heheh...cuba2 la tgk team yg create history skang nih...orang cakap lemah masa awal2 season still mampu ke final ucl and leading the league with three games to go...one word sum it' all legendary!!

nu_Ox3r berkata...

ak bru cdg nk skong man u final UCL nt.ceit xpe ko najib.ko sure kalah la nt.dgn PRU13 skali.hhehe

Nik Saiful Anuar berkata...

PM kite fan man u, DSAI fan liverpool, elok sgt lah tuh

kareem berkata...

seronok no cita pasal liverpool ade history channel. Org bawahan dok merana minyak naik...pala hangguk diee!!

Muhammad Syahzannizam berkata...

goyang ngan revival liverpool?? goyang?? ni lawak bodoh mane ni.. nak goyang dengan team yang sandarkan pada kenangan?? patutnye liverpool yang goyang, takhta 18 kali juara english tu bakal lebur tahun ni, bagi aku tak adil nak kate liverpool tu benchmark england, sebab dorg EPL sebijik pun takde, kalo kenang bnde yang 2 dekad lepas baik tak payah arr..

Tengku Sidek berkata...

sebenarnya dia tak tahu Liv pun ada Channel..Chelsea sejak Roman masuk la br ada channel sendiri..kalau tak haram..! Oppsss apa yang dia cakap pon dah jadi history..pengumuman minyak naik pon dah jadi history..coming soon minyak naik lagi..so all fans..undilah najib..kah kah kah..Opss lagi..5 kali tuh..Chelsea? haram..man u? baru nak jejak 4...kesian...hahaha

zu berkata...

tak boleh nak defend liverpool.
kang orang kata butthurt pulak.
eh btw, skuad hoki kita pun dipanggil harimau malaya jugak ke?

Özgür Çek berkata...

tahukah anda najib tengok match MU-SCH dengan bik mama?

Jarr berkata...

Jadi bodoh tak salah,tunjuk ke org bodoh kita tu yg salah.ini bangang bangang dan bangang!
Nak butthurt jadah nye.
Jang punya komen besor punya bebal..mcm org kat sini tal reti baca.dasar kulop bacin...kikikiki.

matbong berkata...

KAHKAHAHKLAHKAHAAHAHHAHAAKAAHHHH

+1 for Najib this time

Özgür Çek berkata...

MU dan najib ada persamaan....
MU menang sebab reff bias,
geng2 Najib menang pulak sebab SPR yg bias..
fffffffffffffffff

sinach zawawi berkata...

ala, lawak lama laa..berapa kali dah dengar lawak ni.sapa la ckp ni PM nyer lawaq.cehh, boring no najib ni..

anyway,aku ade more point to promote PR especially to fellow liverpool fan.hahahahahahha.

saya red dan saya ok. stakat najib yg nganjing,lek jer..

Cob Nobbler berkata...

Well,at one point,walaupun Liverpool ada History Channel,at least peminat-peminat Liverpool sememangnya berilmiah,bertamadun dan mencintai ilmu.

Bukan tengok gossip-gossip Akademi Fantasia semata-mata..

Cool apa History Channel.

nu_Ox3r berkata...

Muhammad Syahzannizam:ni la masalah klu budak lahir era 90an.yg dia tau EPL je.EPL tu je juz nama liga.mcm TM Liga Super,ASTRO Liga Super.hahah.league title more important.ko bernasib baik team ko perform masa ko masih muda remaja..

jerong berkata...

giler la 1 mesia dgr pm ngnjing leburfool...hina gile laaa...leleh siuttt....kahkahkah..

aksara:inessess---cam iniesta la plak...ptuiii

nunu ab halim berkata...

heee
arsenal langsung unmentioned lah hilmiiii (mana dia)

kareem berkata...

Satu lagi persamaan fans MU dan Najib adalah:

Dua2 puja setan!!

hantuLongkang berkata...

@nu_Ox3r:
haha...baik ko tanya dia, dia dah sunat belum...kalau belum, kita tolong sponsor tok mudim...kehkeh

i77uddin berkata...

kah3...tibe ak trnmpak ad org cube bukak history channel blk...mo tau sendiri la ye :p

mohd asraf berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mohd asraf berkata...

ceh..klau dpt gua bls ayat najib ni,gua nk bls cmni:
kita tahukan BN ade channel sendiri,TV1,tv2,tv3,smua channel astro,smua jenis radio.Tp bg PKR hanya ade video prono,astro awani (sipi-sipi) dan ceramah bawah tanah je.same jgk ngan bulan dan roket..amcam?

Muhammad Syahzannizam berkata...

To pak cik Nu_Ox3r: ok kalo mcm tu EPL ni sekadar nama jer, tapi still dah dekat 2 dekad Liverpool tak menang2 juara liga, still Liverpool cakap diorang terbaik kat EPL tak nak kalah2 jugak dengan sejarah lama..

nu_Ox3r berkata...

ko yg ckp liverpool terbaik kn.ak xde lebong cm mu..at least liverpool fan istiqamah walaupn berada di zaman gelap...mayb next 10 year ur fav team dh xpower,masa tu ak yakin ko pn akan guna sejarah utk claim ur team are the best...

nu_Ox3r berkata...

apsal komen ak sokernet xpublish lg...

pokdegrunge berkata...

barang naik
buleh nyor...
BN...
pnympai radio pura2 gelak..bodo.
bkn najib wat klako pom.lawok bodo najib..
arsenal3X

akubukanpemikirhebat berkata...

Apalah dosa Liverpool? Tahun ni Man Utd menang dia boleh kekwat, season depan barulah dia tahu langit tu tinggi ke rendah.

KiMiE berkata...

Hahaha!! Boleh ke Libepul angkat cup??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...