ANDA SEDANG MEMBACA

20

M6






The M6 motorway runs from junction 19 of the M1 and from the beginning of A14 in Catthorpe near Rugby in central England, passes between Coventry and Nuneaton, through Birmingham, Walsall and Stafford and near the major cities of Wolverhampton and Stoke-on-Trent. The motorway has major junctions with the M56 and M62 at Warrington, giving access to Manchester and Liverpool. The M6 then heads north past Preston and Lancaster. After the latter two cities it passes through Cumbria with some parts very close to the edge of the Lake District, and then passes Carlisle on its way to Gretna, before the motorway becomes the A74(M) a few hundred metres short of the Scottish border.

The M6 motorway is also famous for the signboard indicating the number of league championships between Liverpool and Manchester United, with the latter having won one more than the former historical club.

20 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

1st

Fahmi Ismail berkata...

Vamos United!

ska berkata...

hahahhahaha

pex91 berkata...

sejak akhir2 ini banyak entry yg menghanjing..waka waka eyh eyh..

Streetwizer berkata...

jangan..nanti ABU meroyan lg...

Hazard Ali berkata...

Ish ish ish.. Pihak Berkuasa Tempatan diorang pun terlibat jugak dalam aktiviti menganjing nih.. haih.. simpati...

iR berkata...

jgn.nti kutty meroyan lg..

Tengku Sidek berkata...

baru first time dpt menganjing psl nos of titles ni..ok lah tuh..nanti berkarat lak papan tuh..dgr2 dah 10 tahun siap..hahahaha

soooooour berkata...

GGMU..

Baca sampai muntah! : Fan Man United Tak Sokong Man United

Mamak Kutty berkata...

adakah ini bermaksud Monkey-ass United x akan mng liga lg slps ni mcm Liverpool?

hahaha.. what a fucking irony this is!

rashideeshukri berkata...

your Malay spelling Mamak Kutty, your Malay spelling.

Hazard Ali berkata...

Rashid, dia kan mamak. Mungkin itu cara mengeja yang betul bagi dia. Jangan la judgemental sangat!

(Hahaha back five)~

top_ace7 berkata...

Epic coincidence. Enuff said.

pakkordi berkata...

Steady lah mamak kutty.

Kau dah berdaftar dengan Janah untuk ke Stadium in July? Kalau belum, cepat skit daftar. Jangan terhegeh macam penagih.

YNWA.

shahirahkhairudin berkata...

keh keh keh..

satu sembilan dengan satu lapan mana lagi jauh?

Nik Saiful Anuar berkata...

gua melihatkan pesta dpt break record liverpool lg meriah dr majlis kawin williams, mungkin situasi ni akan reda bila gergasi spain dtg angkat piala ucl kt wembley, kehkehkeh

azLina z. berkata...

Tahun depan cari signboard tunjuk 20 pulak.

kushyrie berkata...

ironi : ketiga-tiga kelab besar EPL yang gagal memenangi sebarang piala musim ini akan membuat kunjungan rasmi ke Malaysia Julai nanti..hahaha


welcome to Malaysia, trophy-less clubs..LOL! :D

keli berkata...

Yeah...Mamak Kutty.
Keep it up mapley....
Kasi ajar sama monyet2.

YNWA

Akakak..kaka..

wan noor adila berkata...

nice! heheheh... x habis2 menganjeng... tapi bila nak tukar senarai juara EPL 2010-11 kat tepi tu???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...