ANDA SEDANG MEMBACA

31

Ryan Giggs - Legenda Fuckchester United Terbaru

Obefiend Weiland Sabtu, Mei 21, 2011 , , ,


Oh Ryan Wilson.. how could you


Mungkin ada yang dah tahu tapi I don't give a shit aku nak tulis juga disini. Ryan Giggs legenda Fuckhester United dan juga seorang pemain sepak bola yang terkenal dengan imej Mr Cleannya kini mahu menyaman Twitter. Sebab beliau menyaman ialah kerana kes skandal beliau dan Imogen Thomas tersebar walaupun selepas beliau diberikan Super Injunction bagi menutup kes skandalnya dari terbit didada akhbar UK. Imogen Thomas ialah seorang gadis berdada bidang yang menjadi terkenal di UK selepas muncul didalam rancangan Big Brother. Selepas 15 minitnya tamant Imogen muncul topless didalam majalah-majalah sperma seperti FHM dan NUTS . Gua yakin ada diantara kamu yang sedang membaca sekarang sudah SIBUK membuka TAB baru pada browser untuk mengGOOGLE gambar Imogen kan? Fucking perverts. But its ok lads and wankers sekalian . We are all men here and we need to fap to naked pictures of women who our footballing heroes fucked to right? Tak dapat madu sepah pun jalan



Anyway gua tak paham macamana Giggs, seorang yang cukup clean boleh jadi macam ni. Last time gua dengar dia buat hal ialah semasa Lee Sharpe masih bermain untuk ManU. This was at least 20 years ago. Ketika itu Sharpe dan Giggs mengadakan parti disebuah hotel dan Sir Alex dapat tahu. Kedua-duanya diserbu ala JAIM (Jabatan Agama Islam Manchester) oleh Sir Alex dan didenda sebanyak beberapa minggu gaji.

Giggs sudah berkahwin dengan Stacey Cooke pada tahun 2007 dan dikurniakan 2 orang good looking bastards berumur 8 dan 5 tahun. Just look at her.




I mean. Seriously gua rasa Stacey Cooke jauh lebih cantik dari Imogen Thomas. Kalau dalam kes Rooney gua paham juga kenapa dia curang kepada Coleen pasal Coleen huduh.



On a sidenote gua ada teori. Pemain sepak bola ManU yang berbulu adalah kaki seks. Agree? Below are a few photographic proofs. I rest my case. Now patiently waiting for Giggs The Monkey Sex Tape.



p/s : Selain Giggs. Imogen juga pernah menjadi sepah kepada Jermaine Defoe,Lee Trundle, Dwight Yorke, Cristiano Ronaldo, Danny Simpson, Nery Castillo dan Ibrahim Sonko. Ini memang WAG terpakai

31 Ulasan:

lara_nur berkata...

respek...respek..!!

Zinedine Zaiddin berkata...

tak dapat madu sepah pun jalan. AHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHA

rasanya lepas ni boleh la tukar nama - Fuckchester United atau dalam bahasa nusantara nya, Persatuan Bola Sepak Mencipap1

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA

jumari jipan berkata...

i wish i had a bulu mcm those 2 players.

lara_nur berkata...

tak perlulah bulu2 dada ni. semak.

rashideeshukri berkata...

fooking wankers, they 'aving no sense of self restraint, innit?

heard oof 'dis super injuction news back then in March, neva thought oof Mr. Clean 'aving this shiat up his sleeves.

Fookchesta United, lads, bunch of footies, rich oof legacies, brought down by scandies.

Fahmi Ismail berkata...

Abang bulu rambut dah nak botak, tapi stamina tetap unggul...kehkehkehkeh

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Memang benar sangkaan saya. Ini semua telah membenarkan tindakan saya sebelum ini dengan menggunakan terma MENCIPAP UNITED untuk merujuk Menchester United.

Terima kasih Giggs!

Tengku Sidek berkata...

tak ada hal sepah2 ni..dara2 mana drg ambik tahu sgt..tpi nasi lemak kalau dah rm 2.50 + kacang special..tak thn abg bulu..huhhuhuhuh

rashideeshukri berkata...

Imogen Thomas = Vanessa Peroncell.

beza minah dua orang ni, bila aku Google si Imogen, aku nampak tits (pastikan SafeSearch anda off). bila aku Google si Vanessa, aku nampak muka Terry.

hazwan berkata...

takde kene mengena ngan bola..

pizli berkata...

Ooh Giggs rupanya.. Tak sangka betul..

Nik Saiful Anuar berkata...

pecah tembelang giggsy

AFIsepet berkata...

tuh lah salah satu cara dia celebrate champ ke 19 :p hehe

Streetwizer berkata...

well at least the old lads still got power mang...

nyzm berkata...

biar la dia nak fap fap..... kahkahkah

Kap berkata...

belakang rumah aku ada mesin rumput.
aku sanggup jual harga kawan untuk mamat mamat berbulu dada di atas.

Askar MUFC berkata...

pompuan nih footballer huntress kot..huahuahua

paRK^hyUN^fiQ berkata...

giggsy tetap betenage di dalam o luar padang..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA~

ijan berkata...

19. cilake ape giggsy nih rumah da kate pergi kubo da kate mari still nk fap lagi

Black berkata...

Anwar Brahi kote tak ada bulu pun boleh ganas....

Black berkata...

Tu pun banyak follower jugak...

akubukanpemikirhebat berkata...

Adoi goli tokak den tengok gambar pemain byk bulu nih. Dan siapa kata kelab budak nakal hanya Chelsea? Man Utd pun setanding gak. Apa lah yg pompuan tu berkenan dgn Giggs, tak hensem, tua bangka plus berbulu lebat plak tuh! Aiseh...

trevor berkata...

biasalah. bila berjambang dan ada bulu dada pastilah jahat. lagipun bersekongkol dengan kelab pagan.

benci!

jerong berkata...

yg ni pun boleh la korang nk bahan...ape pun xbleyyyy...

matbong berkata...

Welcome to the club mate - kata John Terry dan Ashley Cole

Fuck Fuckchester United!!

RABUN @ INDRA QIRANA berkata...

macam setan

trevor berkata...

kahkah kah..dulu aku igt team sandarkan pada kenangan je tau sakit jubor. rupanya team aluminati pon same. aiseh menang 19 pon kalau emosi terlebih ape pun tak boleh.

keh keh keh

keli berkata...

Standard arrr spesis jantan...takdernyer mr.clean. Mantooppp..!!

se7en berkata...

klu korang jadi mcm giggs aku rasa silap2 pun 2x5 jer... awek byk air tu beb, sekali siap pakej squirt lak tu, mana leh tahan, dahlah kat UK tu line clear takde pegawai JAIS

trevor berkata...

JAIS takde tapi JAIM ada. jabatan agama islam manchester.

kah kah kah!

kareem berkata...

"Seriously gua rasa Stacey Cooke jauh lebih cantik dari Imogen Thomas"

yeke?asal gua rasa sebaliknya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...