ANDA SEDANG MEMBACA

29

Pahang 2-1 Selangor

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, Mei 23, 2011 ,
Inilah pasukan yang memiliki kebolehan yang tiada tolok bandingnya walaupun main biasa biasa. Pahang power!




Sementara itu,

Kakakakaka! Yang satu tu menang piala sebijik pun bising. Yang satu lagi tu main kat stadium sendiri pun kena belasah. Kakakaakakaka!


29 Ulasan:

r.k berkata...

edit pakai paint memang art .

bact.! berkata...

cam haram g
pakai paint tak leh blah tu..

nu_Ox3r berkata...

tu beza hebat pipi banding ngn obe.

haRhys berkata...

hahahahah. art.. art.. bangang

Fahmi Ismail berkata...

gambar burung punai tu aku tak tahan...tiba-tiba muncul segan-segan kat tepi tu...kehkehkeh

Living Seed berkata...

Naseb Baik aku sokong Kedah!!
hahahahahaha

33447777266 berkata...

Konek...

ZombA berkata...

selangor memang konek... ahaha

pjoe berkata...

kelate bakal kena tapau 5-1 kat KB nanti. team pahang memang dah banyak berubah. main pun cantik. apa makanb budak pahang ni.



















hahahahahahahaha

adek dah besar berkata...

pahang ni baru main macam main petang petang aja.

Cewah arsenal pun hebat juga di London.

adek dah besar berkata...

lagi satu.

Pipi, aok jangan ingat keh tak nampok aok lukis mende dekat beloh tepi gambor Selangor terr...

Aok ingat keh bute?


anksara-recocc , ah macam kena pulak dengan gambor hakl pipi lukis tu. hihihi

amexhazwan berkata...

pakai paint la ringan sket, photoshop berat sangat!

bojan berkata...

gua penyokong selangor dan artikel ini memang art sekali..guna paint sahaja! macibai! hahaha

nu_Ox3r berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nu_Ox3r berkata...

ak membayangkan lepas ni liga malaysia kita ni stat men statistik berapa piala yang dimenangi pasukan negeri kesayangan kita.
mcm kes menganjing man u liv.
rasa bru ad semangat nk skong pasukan negeri.
sbb ak rasa kita byk tau bpe kali team tu mng piala Malaysia je tapi untuk rekod liga rmi yg xtaw.bru terduduk team yg bru mng satu piala tu.hahahaa

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua nampak kote.

Abi-iRFAN berkata...

gua pun nampak jugak kotey tu.
nasib baik gua sempat astagfirullah.

Berto berkata...

konek siapa la yg jadi mangsa tu. kah2

Aie Isa berkata...

kiri kanan tersembul dua batang. memang art. kah kah kah!

talkIZcheap! berkata...

Kelantan bakal menggandakan piala musim ni, kalo tak 3 kalo ganda daripada keseluruhan piala yang diorang menang pun, at least sekali ganda... team lain ada yang boleh buat camtu?? :p

talkIZcheap! berkata...

*kalo = kali...

pokdegrunge berkata...

rlex2...sek ganu panda maen bola boh..fact!!
takziah mgse tnh rnth

Streetwizer berkata...

kah kah kah...pakai paint mmg art...

rashideeshukri berkata...

macam budak-budak baru belajar buat grafiti.

walaupun aku orang Selangor, konek tu memang true, kah kah kah.

nyzm berkata...

konek FTW! kahkahkah!

keli berkata...

kakakaka...basic dan klasik. Cam harem gampang. Gua org selangor merasa tertekan tapi nak tergelak. kakakaa...akak

oneNa berkata...

cayala..pahang memang SUPERR POWERRR

The Obefiend Blogs berkata...

sokernet memang lancau

asik nak kutuk kelantan jewwww. Team lain dia puji jewwww

oh wai.........................

disregard that shit

xeroxing09 berkata...

konek. lepas tu ade burung2 berterbangan. style ar.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...