ANDA SEDANG MEMBACA

32

Pahang Power?



32 Ulasan:

Kaki Merapu berkata...

ni tiru karya pipi nih..hahahaha..

rashideeshukri berkata...

hahahahahahaha. lawak sial.

mr dimaz berkata...

kahkahkah,,team lauk terbaru..
**kotey fc..

Hidemichi berkata...

gua org Pahang dan last sokong tahun 1992..that's it!

Pemilik Pokok Mangga Depan Rumah berkata...

5-0 jer... biase la tu.. saya fan phg dah lali dgn kekalahan... pahang juara.. hogoh pahang hogoh

dream berkata...

sedak woih kenduri gulai gajoh
5 kali tamboh

RedNema (-_-") berkata...

main macam konek belake.
guane x kaloh.

aksara 'sphater' : sg. petani hater?

paRK^hyUN^fiQ berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA~
epic sial!

ijan berkata...

aku suspek lepas ni header sokernet bua pakai paint je...
semua nk tikut pipi

ijan berkata...

*ikut
sial typo

Pojie berkata...

haha.

tolong review plawanan antara teranung ngan kelatang nanti boleh?

Jef Bahari berkata...

Kakakakaka!

WQI082M berkata...

relax..tenang....pahang kalah slalu pown xkn kene relegate...kakakaka

iR berkata...

hahahahahahahahaha...booooooooooo pipi!!!

Hazwan Arif berkata...

ahhhaha..lawok2

hellghast berkata...

oiii mane gambo kote oi!!! gambo selangor dengan kelantan ade kote takkan pahang takde kote? ke kote dah kecut mcm sultan bola? hahaha!!!

aksara - ingful dah mcm ingurland fool bunyinye hahaha!!!

nu_Ox3r berkata...

nampak gaya pkns fc xleh men liga super la.sultan bola nk rombak format tmbh2 lepa jadi lauk.kah3

Kap berkata...

PowerPaint.

hellghast berkata...

Cilake!!!

gua tak perasan dlm ni lagi banyak kote cume kecik2 aje! hahaha!!!

Jarr berkata...

Semalam aku belanja member aku budak kuantan makan keropok lekor sampai 5 ringgit...itu sebelum perlawanan.

ironi sungguh...

Tengku Sidek berkata...

21th...eh boleh ker..yang first jer boleh comment cam ni.ae..hahaha

Streetwizer berkata...

kah kah kah!!!

2121studio berkata...

ni guna gambor kawan tanpa izin...
sungguh kurang asam..

cunderikwaris berkata...

tak cukup power lagi ni sbb takde gambar kote dh sunat.

Stammofa berkata...

mane kotenye? takkan pahang kalah dilaukkan takde kote? dah diedit ke?

kareem berkata...

asal xde update??final chmp league ni...

Pet Shop Boys berkata...

tak best post ni....mana post pasal Liverpool?

Pet Shop Boys berkata...

apa post ni...post ah pasal Liverpool

ammar berkata...

da kalah lambat la update nye...klu menang,se ari seblum match da update...hahahahha

Cicadasx berkata...

Sokernet bab macam ni mmg cepat haha.

keli berkata...

Best betol post kat atas tu....Tapi gua nak komen gak. MU men mcm bodo semalam...nak pegang bola pon payah..Memalukan EPL je
Memang kene sekolah dgn barcelona.
Gua rasa baek lagi arsenal atau real madrid pegi final...buang karan tengok final yang dah macam barcelona vs wolves je..MU pegi final pon nasib je pasal lwn team yang sume tak kuat.

ijan berkata...

babi da bape hari tak boleh komen nih...
kalau dekat fb banyak agas je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...