ANDA SEDANG MEMBACA

14

FC Rossiyanka : Mari Bermain Bolasepak Dengan Berbikini

Obefiend Weiland Ahad, Julai 03, 2011
When all else fails.......... Strip

FC Rossiyanka seperti juga Sokernet blog ialah nama yang tersohor di merata dunia. Bila ditanya secara rawak aku yakin korang pernah dengar nama kelab ini? Apa tak pernah? Masakan tak pernah bro! FC Rossiyanka ialah pemenang liga perdana wanita Russia selama 3 kali yakni 2005, 2006 dan 2010 disamping mewakili Russia dalam pertandingan Liga Juara Juara Eropah Wanita. Sunnguhpun memenangi lebih banyak piala dari Arsenl FC, FC Rossiyanka menghadapi masalah kewangan akibat kegawatan ekonomi dunia. Akibatnya mereka terpaksa melakukan aksi terdesak dibawah. Pemain FC Rossiyanka bersetuju bermain hanya dengan berbikini didalam perlawanan mereka seterusnya bagi menjual lebih banyak tiket.







Kami di Sokernet juga menghadapi masalah kewangan sejak dua menjak ini. Jadi dengan ini dimaklumkah mulai hari ini semua pengulas sokernet akan menulis blog dengan memakai bikini. Adalah diharapkan usaha desperasi kami ini mendapat berkat dengan jumlah pembaca blog naik semula. Sekian terima kasih



Laporan asal METRO UK

14 Ulasan:

Obefiend Blogserius berkata...

ohai

Zinedine Zaiddin berkata...

macam gampang je gamba pipi tu..hahahaha

Ariffin Janal berkata...

senggama minda!! HNNGGGHHHHHH!

Encik Akmal berkata...

NSF living room with families!

kareem berkata...

sakit le kaki nyepak bola tak berkasut..idea bengap!

bact. berkata...

kahkahkah

Fiffy berkata...

kahkahkah

pipi lg yang kena lollll

obe, lu cuba edit gamba lu lagi la, nak tgk macam mana. wakakak

yuri berkata...

ak xleh berhenti gelakkkkkkkkk!

Soldadu merah berkata...

menyembur darah kat hidung...pipi mmg gorgeous..miyahaha~

paRK^hyUN^fiQ berkata...

pfttttt~

Nik Saiful Anuar berkata...

wow, me likey.....

AFIsepet berkata...

kacak bro haha

AFIsepet berkata...

kacak bro, haha

Streetwizer berkata...

kalu pipi join konfem dah kene bubar kelab ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...