ANDA SEDANG MEMBACA

10

Peminat No.1 Kelantan

Abdul Sokernet Ahad, Julai 03, 2011
1. Pada majlis itu, Najib dinobatkan peminat nombor satu pasukan The Red Warriors.
-Bernama

Najib, orang Pahang dah mula sokong Kelantan.

Pipiyapong bila lagi?

2. "Pada pengamatan saya, soal paling penting ialah kepimpinan politik di mana kita mahu meletak orang berkemampuan, barulah pasukan atau negara itu boleh maju," katanyanya.


Patutlah Tim Pahang dan Malaysia POWER nak mampos. Ye dok?

Apa pendapat lu orang?

10 Ulasan:

Solahuddeen berkata...

tak dapat kelantan cucuk ikut bola la.

Mohd Rasydan berkata...

fuiyooo... ada entry baru kat sokernet.

karl berkata...

Najib bukan orang Pahang. Dia orang Johor (ikut baka mak dia).

rashideeshukri berkata...

Najib budak KL. sekolah, duduk dekat KL apa.

KL pun dah nak relegated jugak. hrmm...

maniax berkata...

najib bkn orang pahang...cume die pgg kwasan pekan...

bagus...harap2 sultan yg dicintai jua menjadi presiden persatuan bola bagi negara laen #LOL

Özgür Çek berkata...

wtf najib??!!!
ari tu dh mnganjing tim liverpool, ni nk main ngn tim kelantan plak..

adek dah besar berkata...

KEPALA BANAR ko najib bukan orang Pahang.

Tu rumah dia dekat Bukit Resident tu rumah sapa hah?

Rumah sapa?

keli berkata...

Cube citer betol2 ni Najib orang mana ni? Boleh siap ada baka2 ni..kakakaka...dia mungkin baka platipus kot.
Nak kene lahir kat kelantan ke baru boleh sokong kelantan. Habis tu kalau sokong MU? Hah camne?Kah kah kah

adek dah besar berkata...

Lu try bukak sini.

http://sokernet.blogspot.com/search/label/abang%20pipi%20tak%20boleh%20cakap%20besar%20lagi

Gua dengan Pipiyapong dah malas nak beritahu dah!

Streetwizer berkata...

ok najib pwned!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...