ANDA SEDANG MEMBACA

21

Sebab Sebenar Menjapa Najib Menjadi Peminat NO 1 Red Warrior

Konspirasi bebal hari ithnin



21 Ulasan:

syamem berkata...

haha.. x bley lah..

1st..

Ayeem Jemain berkata...

bukan umno je. red for PATRIOT.

Hazwan Arif berkata...

hhahahahha....najib main angin je tu



woiii, buang la word verification ni

ashraf berkata...

menjapa.

top_ace7 berkata...

Dah bola pulak nak di politikkannya. Maju lah bola untuk politik *facepalm*

qudwa berkata...

!@@##$$%%^*&&....seyh najib ni...

bhahaha...

Lucius Maximus berkata...

MENJAPA = EPIC!

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

dasyat TSAM ni..Najib baru janji nak bg 2 juta terus dinobatkan peminat no 1 TRW...baru janji tu,belum bagi pun lagi...

Amjat berkata...

apa itu menjapa?

Lagenda Teragung berkata...

semuanya berunsur politik...agrrrhhhh
tak suka plotik dalam sukan...menyusahkan......!!!

kareem berkata...

pegi sapot Pahang tu dulu le bijan baru leh sembang lebat..mampu ke tak, try tengok...

Hazard Ali berkata...

Aku dah cuba teruk sangat dah ni Obe weh. Tapi hari aku tak dapat tahan lagi.

MENJAPA! YES!

cantona79 berkata...

pahang warna kuning mana boleh..skarang demam penyakit kuning

Berto berkata...

hahah, mcm mana boleh tak prasan kebtulan-kebetulan sebegini

Obefiend Blogserius berkata...

aku kan juara liga typo

keli berkata...

Wakakakak....ini baru betol bangsat. Tibe2 ngaku fan Kelantan..LOL:D:D:D..Terbaiklah Obe..PM Red Devils & Red Warrior.
Sape2 takde baju BERSIH nanti bley pakai jersi Pahang 9 julai. Najib buat lawak tahap gaban...XD.
Ini bukan mengampu dah, ni dah tahap menjilat dah...kah kah kah.
Kepada fan TRW baek korang sokong team korang je dan jangan lyan dakyah2 palsu macam ni...

Cenangau berkata...

Aku tak pernah teringin nak komen kat sini sebelum ni, tiba-tiba kali ni aku terasa nak komen jugak walaupun aku takdak apa nak komen... hahahahaha

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

HA HA!

Selamat tinggal Pahang!
Semoga berbahagia di Liga Perdana!

ijan de bunks berkata...

pahang??pfft

pokdegrunge berkata...

najib obe gle babi

Streetwizer berkata...

agenda freemason di sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...