ANDA SEDANG MEMBACA

13

Nadeshiko Japan

Lucius Maximus Isnin, Julai 18, 2011 , ,





Aku insaf. Lepas ini aku berjanji memandang wanita Jepun lebih dari sekadar Maria Ozawa dan AV.

13 Ulasan:

Amir Hamzah berkata...

Restecp...respect Japan!

wanbu berkata...

G.T.O

Kurast berkata...

TERBAEK dari ASIA!!!

LS berkata...

terbaik ni!

talkIZcheap! berkata...

ada can ke Malaysia nak lawan Jepun ni??

(agak-agak lawan team wanita Jepun pun belum tentu menang... LOL!!)

nasz playersz berkata...

tahniah jepun...smngt anda inspirasi kami!!!

ijan de bunks berkata...

next team jepon harap2 maria ozawa terpilih. amin

hantuLongkang berkata...

balik negara nanti, coach pasukan wanita dia jadi coach pasukan lelaki...balik rumah, women on top

rashideeshukri berkata...

Maria Ozawa tak buat janji macam Larissa Riquelme ke? nak jugak gua tengok Maria Ozawa bogel sekali sekala. keh keh keh.

shukri hidayat berkata...

tak penah tengok maria ozawa bogel ke?

Streetwizer berkata...

agak gagal di situ....

rashideeshukri berkata...

faham sarkastik tak?

keli berkata...

'Aku insaf. Lepas ini aku berjanji memandang wanita Jepun lebih dari sekadar Maria Ozawa dan AV.'

Kakakkaa..betol, betol, betol.
Gua pon terasa gak..LOL:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...