ANDA SEDANG MEMBACA

25

Barclays Premier League 2011-2012: The Liverpool Edition

Jannah Ahad, Ogos 14, 2011 ,
Konek!

Carutan untuk Liverpool. Sebab seri perlawanan pertama menentang Sunderland sebentar tadi.

Potong stim betul. Dah sexited berangan menang besar 3-0 bagai. Pastu boleh kau seri je.


Khabarnya separuh masa pertama Liverpool bermula konfiden dan garang, Luiz Suarez membuka buku jaringan gol untuk BPL pada minit ke 5. Dan semua geng #YNWA saya di Twitter bersorak riang.

Oh dapat nasi ayam for moreh after terawikh. Hiks.


Gol Sunderland dijaringkan oleh Sebastian Larsson. I think I found someone to look out for during Sunderland matches. Daim cake yummilicious.

Jane! Kembali pada Liverpool. Astaghfirullahalazim. Macam mana boleh leka dengan Sebastian Larsson ni.

Dari kerana mata.

Sebenarnya, jujur saya ingin menyatakan disini saya tidak bersedia dari segi mental untuk perlawanan menentang Sunderland. Tak sempat saya nak sediakan apa-apa kata semangat untuk di hantar ke @LFC di twitter. Ini kerna saya ingatkan perlawanan Liverpool menentang Sunderland adalah pada hari Ahad.

E P I C  F A I L ! ! !

Tengahari tadi di Twitter saya berkesempatan bertanya pada rakan-rakan #YNWA lain tentang apakah impian dan harapan mereka untuk Liverpool FC pada 2011/2012 ini. Berikut adalah diantara respons yang telah saya dapat.



Maaf jika ada terlepas pandang tweeps geng #YNWA lain.

Rata-rata menyatakan harapan untuk top 4 dan kelayakan ke Liga Juara Eropah. Dan mungkin Piala FA?

Harapan saya? Saya berharap Liverpool akan sentiasa maju ke hadapan dan tolong jangan biarkan keputusan seri pada malam ini menjadi petanda kayu aras untuk performasi Liverpool FC untuk game seterusnya pada masa akan datang.

Impian saya agar Liverpool terus mara, walk on through the rain, berjalan terus walaupun basah kuyup dek hujan.

Still, suck balls sungguh bila seri ni. Oh well. I take the one point over nothing at all kan?

To the best season yet! You'll Never Walk Alone!

25 Ulasan:

ibnu sina inamza berkata...

konek...sgt bertepatan dgn performance liverfool sejajar kehendak manusia sejagat...100juta for seri...mmg worth of money...

tengok tengok berkata...

first chial! tp bukan liverpool yg first huahuahua

mikhaelahmad berkata...

next game ada lagi. jangan risau. season EPL masih panjang untuk Livepool mencatat keputusan macam tadi. YENUWA!

Nik Saiful Anuar berkata...

baru panas badan, tggu gerrard, aquilani, meireles n kuyt main 1st eleven

YNWA

p/s: whre ur spirit, come on

yazid berkata...

Lol SBJESS. "Champions League final and last in top 3 in the premier league"

Liverpool Europa League pun tak main dek oiii!

Education penting history hunters

Mukmin Selamat berkata...

good first half, keep it up.

RABUN berkata...

cayalah!! masih belum kalah lagi!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

free kick canteek! but penalty?

top_ace7 berkata...

"I hope Old Trafford terbakar" Kah kah kah!

keli berkata...

Kamonlah jane baru 1st game jer pon. Ada 4 player baru game tu Henderson,Downing,Enrique,Adam. Kena bagi masa nak kasi ngam. Seri bukan kalah pon. Kire okehhh lah yoooowww...

Btw dah mula nak musim menganjing wooff wooff..give your best shot. Kakakaak...

dsrwcxf berkata...

haaa haaaa
larsson baby

baru 1st game je pun sabar2

apa2 pun remember

you'll never fucked up alone.

yetzack berkata...

sbjess tu menganjing ke atau meroyan?

UCL final? hahaha..liverpool in champ league final hahaha...

hellghast berkata...

Jannah...jannah...lu belum kawin lagi mau konek! bulan puasa ni,kalau nak tunggu lepas raya kay?
komen gua pasal liverpool...andy Carrol laju macam lembu!

Liverpool main tak menarik mcm pengulas Serie A,time ade torres ok lagi,lepas torres blah gua sehabis mungkin nak elak dari tonton Liverpool!

Apapun selamat kembali Jannah! gua harap kalau Liverpool menang,lu tayang boobs lu lagi kay? <3 !!!

aksara : monti

Nwx berkata...

first game kan.. rilex la.. arsenal pun seri. so tggu tgk esok ManU ManCity ngn Chelsea seri x.

Streetwizer berkata...

ok lar tu...baru first game..gua mls nak menganjing lbh2..season blum pns lg...

Hazard Ali berkata...

Perghhh.. Liverpool dah Top 3 la skang ni.. kui kui kui...

Zinedine Zaiddin berkata...

apesal tweet aku yg wish liberpul relegated this season x disiarkan??

oh aku lupa this season is their season..lololololol

aksara: fularap

full sampai tertiarap? mengharap? kurap? hahahahahah

Zinedine Zaiddin berkata...

satu lg..apesal wish aku sorg je lain dari yg lain? o.O

alan zed berkata...

saya berharap agar mereka dapat bermain sebagai sebuah pasukan. sekian :)

ringo berkata...

police are looking for andy caroll. last time seen in wes brown's back pocket

pakkordi berkata...

Good game overall. Sunderland tak mengancam pun except for the time Flano buat-buat tak marking Larsson.

The time we stop believing is the day we die (TM) - YNWA!

muhamad imran berkata...

jane, jangan mencarut bulan bulan puasa. kurang pahala.

Özgür Çek berkata...

rating game smalam utk player baru...
henderson 5.0
downing 5.5
enrique 6.5
adam 6.5

eJAI berkata...

ahhh..dalam banyak2 juadah bazar ramadan,konek juga dimintanya...

khmer news berkata...

http://liverpoolmalaya.blogspot.com/
http://women-choice.blogspot.com/
http://magakhmer.blogspot.com/
http://roungkhmer.blogspot.com/
http://cutebeautyfulgirl-modelss.blogspot.com/
http://boyamericanguynews.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...