ANDA SEDANG MEMBACA

42

Borak Belakang

FdausAmad Selasa, Ogos 23, 2011 ,


Chelsea : "Kau orang semua bertenang..biar aku uruskan Manchester United yang kuat tu..aku je harapan kau orang kan?"

Liverpool : " Pergi lantak la kau nak perasan Chelsea!, yang aku tahu..aku tak kisah kalau kalah hatta 36 game sekalipun..asalkan 2 game balance tu aku menang dengan Manchester United yang kuat tu. Bapak puas hati kalau dapat menang dengan Manchester United. Memang team aku ni main target nak memang dengan Manchester United je. Tak memang piala pun takpa..kalah benkrap dengan Swansea pun takpa..takpa..takpa!!

Arsenal : "Bodoh la kau ni Liverpool..patutla budak budak luar panggil kau Liver-fool.patut sangat. Dah kalau setakat nak menang dengan Manchester United yang kuat tu je matlamat hiudp kau dunia akhirat, buat apa kejadahnya?..cuba think-big!, fikir menang liga, menang FA, menang CL!

Chelsea : "Ahhh Arsenal..kau ni pun sama bangang dengan Liverpool. Menang CL celah bedah mananya si Liverpool ni?"

Arsenal : "Hehehehe...lupa..lupa.."

Liverpool : " Gampang kau orang ni..cakap nak bersatu..alih alih aku juga kena anjing!"

Chelsea : " Rilek la Liverpool...takkan amik hatii kot..benda tu biasa kan?, kena nganjing tu kan ko dah biasa dah..apa ada hal sangat"

Arsenal : "Entahnya Liverpool ni..tacing pulak dah..benda kecik pun nak tacing."

Liverpool : "Aku bukan tacing...tapi celaka apa Manchester United yang kuat tu boleh potong aku punya EPL title yang last aku menang..errr..aaaa...errrr..last aku menang...bila sial last aku menang?, aku pun tak ingat sial last aku menang bila.."

Chelsea : "kehkehkehkeh...kehkehkehkeh..last kau menang masa zaman Komunis di Malaysia tu belum serah diri lagi.."

Arsenal : "Kau jangan emosional sangat Liverpool..tengok aku ni haa..kena kutuk anak ikan lah, budak tadika lah..budak tak sunat lah..tapi aku rilek je..kita ni main bola..main bola kalau jadi team tak sekuat Manchester United tu memang nasib la kita kena macam gini.."

Chelsea: "Takpa jangan bimbang...musim ni nasib kita berubah..aku champion, Liverpool amik nombor 2, kau Arsenal amik nombor 3..nanti musim depan kita rotate. Amacam?"

Arsenal & Liverpool : "Kau dah hilang akal Chelsea??, Habis tu Manchester United yang kuat tu nak letak mana????"

Chelsea : "Hehehehehe...aku buat lawak je tadi.."

Arsenal: "Ehh..ehh..tu..tu..tengok tu..Manchester United yang kuat datang arah kita la.."

Chelsea : "Alamakkk!!, dia dengar ke kita punya plan tadi?..alamakk..mamposla kalo dia dengar"

Liverpool : "Kalau dia tanya kau orang cakap aku baru datang..aku tak terlibat apa apa ye..plsssszzz...aku takuttt"


Manchester United : "Kau orang semua borak bangang apa ni, nak kena pukul lagi macam selalu?, tak serik lagi hahh?"


Liverpool & Chelsea & Arsenal : "Err..maaf..maaf abang Manchester, kami tak borak apa apa..betul, serius, sumpah wallah!..err.. kami beransur dulu ye..nak pegi training ni..maaf ye..maaf..jangan pukul kami..kami tak nak kena pukul dah.."


Manchester United : "Dah berambus!..aku nampak kau orang kumpul macam ni lagi aku rembat sekor sekor!"

42 Ulasan:

Nwx berkata...

peh, lejen syial..

shahirahkhairudin berkata...

Man U memang fantastic.
yang lain-lain runtastik keliling padang sepuluh kali dulu la.

r.k berkata...

he he he . kuat ye bang .. he he he
tapi part Arsenal dengan Liverpool takut sangt dengan MU tu memang patut pun . he he he

mooie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
muhammad hezal berkata...

terbaik punya entry. this is best bro

ijan de bunks berkata...

zzzz

tertido bace entry ni

entry entry ini ibarat kanak2 lelaki kotey kecik tapi sibuk nak kawen lisa surihani

talkIZcheap! berkata...

bangang, kah kah kah!!

23/08/11 > no jersi Cleverly, Ando ngan Giggs... patut ler deme2 ni cemerlang ari ni... :p

El berkata...

babi backup MU. hahah

Living Seed berkata...

Wahabbi betul MU Hatterz ni!!

billiejoe berkata...

sketsa yang sangat jujur...dialog yang bertepatan dengan watak...sebuah naskah seni yang berpandukan fakta dan sangat tepat...penuh nilai2 pedoaman dalam bentuk sinis...semoga dapat dijadikan pengajaran kepada sesetengah golongan marhaen yang masih tidak jelas hujung pangkal dunia epl...thumbs up untuk penulis...


p/s:to shit, fool and sengal please la jangan butt hurt dengan karya nih dan tunjukkan your sense of humor...har har haruuun....

Mr Api berkata...

sakit perut bace..berdekak2. makin lpar plak perut baca ini entri..

Pet Shop Boys berkata...

Bodohnya artikel ni. Tak kelakar lansung

alan zed berkata...

macam gampang !

ringo berkata...

hahahaha macam siallll

Wfx berkata...

ini karya agung!

Hazwan Arif berkata...

cam syial nye entri

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Kahkahkah! Macam setan! Gua dapat selami kesakitan andai gua di tempat 3 stooges tu..

mooie berkata...

this is epic!. hahahaha!

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

Gua nak print out buat bedtime story cerita ni boleh?

pokdegrunge berkata...

xklakar pom..huhu sian

muhamad imran berkata...

haha.

nu_Ox3r berkata...

harap sinetron ni akan bersambung la waima setan tengah kalah pun.ye dak...tapi mmg nice.sungguh menusuk kalbu aku sbgai seorang fan liver.hahah

rashideeshukri berkata...

macam ni je ke Pidomat? kah kah kah.

pakkordi berkata...

Har har har. Ok lah, kelakar.

Dingin, ko standby entry meletop sebijik. You the king dingin.

koci berkata...

peh MU gangster..

keli berkata...

Hampeh lawak camnih taraf lawak astro ceria tom tom bak je.
Btw, gua paham mesej yang cuba disampaikan.

LS berkata...

faking! haha. terbaik sial.

Abi-iRFAN berkata...

"nak kena pukul lagi macam selalu?"

;P

ijam berkata...

Man Utd dah macam abang kawasan. =]

FdausAmad berkata...

30th!!

Stammofa berkata...

aku lebih rela ulang tayang tengok video klip max247 daripada baca artikel nih banyak kali....

tak kelakar pon.

Mukmin Selamat berkata...

hurmmmm..?

hantuLongkang berkata...

bagi aku, dah kira bagus fdausamad bagi entri..xde entri pembaca sokernet mintak2..dorang pun busy..kang si abdul start posting, tak cukup pulak bekalan pahala sekor2 :D

cis, macamana arsenal bole lupa liverpool takde UCL?..haha
tapi fakta dalam cerita tu boleh sangkut urine kalu test :D

keadaan sebenar:
samdol seorang setan yang kesepian takde kaki mau lepak..dia naik heran apsal haiwan2 lain dihutan termasuk singa, burung dan meriam katak terus blah tutup kedai tiap kali dia datang nak beli tikam 10sen..tiap kali dorang lepak bincang pasal projek mercun plug diorang, dia yakin diroang merancang pakatan jahat terhadapnya..

dia merasakan kejendulannya dicemburui ramai..bapak dia ada cakap, kalu orang tak suka kita maknanya orang dengki..

maka syaitan pun membisikkan istilah ABU kepada samdol untuk menenangkan hatinya..mulai hari itu, semua dipanggil ABU hatta ayam berkaler biru peliharaan si guntur, bapak kepada joni, lanun kampung sebelah..

dicedok dari cerita 'sambol berlagak samseng'..
kehkeh

hellghast berkata...

ahhh!!! gua cuma nak tahu,musim ni musim menganjing sape pulak! takkan tiap2 tahun Liverpool! bosan la pulak!

Hazard Ali berkata...

Ha? Macam ni pun boleh?
Gasak!! Hahaha...

AKSARA : 'predless'.

nyzm berkata...

mana manchester city?

kahkahkah

nasz playersz berkata...

city tido....ZZZzzz

kareem berkata...

city rilek-rilek kat belakang sambil gelak-gelak...

ENCIK TIKUS berkata...

alah manchester berlagak sangat.. tengook lawan selangor macam mane..

Streetwizer berkata...

ini sgt.....terbaek!

talkIZcheap! berkata...

nganjing MenSiti?? :p

FaKArePa!n berkata...

naharem..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...