ANDA SEDANG MEMBACA

17

Lawan Manchester-Manchester Yang Sebenar!

Lucius Maximus Selasa, Ogos 23, 2011 , ,


Power sungguh Manchester-Manchester ni! Tak apa, nanti jumpa Singa London baru deme tau!

17 Ulasan:

anas saifuddin berkata...

hihihi

redzabes berkata...

Tabik berirama

It4Ch1 berkata...

klu mouseover entri ikut pengulas, ada category 1 dan category 2. sila pilih category 3

ZombA berkata...

baru deme taw sape kite....
heh!!!
singer london tarak sombong kome...

koci berkata...

tak minat chelsea..thumb down..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

In the end, hanya Chelsea je lah yang menjadi pengiring setia kepada sang juara. Yang lain sekadar pelengkap jadual je.

hantuLongkang berkata...

tak payah tunggu singa tua datang, anak2 sedara wenger datang beraya nanti, boleh tengok anak2 syaitan tu dah cukup merah ke atau masih pink lagi..

kalu kalah, kompom bapak setan tu masukkan balik anak2 dia tu dalam neraka kasi bakar bagi merah..

hantuLongkang berkata...

anyway, comment last aku tu complement dari aku untuk MU..bukan nak samakan korang dengan setan..maaf kalu terlebih gurau(nak raya2 ni kena bermaaf-maafan)..

alah, korang kan bangga digelar sebagai setan? :D
bukan senang aku nak puji MU ni :D..

talkIZcheap! berkata...

"tak payah tunggu singa tua datang, anak2 sedara wenger datang beraya nanti, boleh tengok anak2 syaitan tu dah cukup merah ke atau masih pink lagi.."

ayat ini akan di-recycle sepanjang musim mengikut team mana next MenYU akan lawan, dengan ruang nama manager diubah... bila MenYu akhirnya kalah(nasib) dengan team kurang ternama, sebagai contoh, Swansea, maka mereka akan bersorak gembira bagaikan menang perang Badar...

So, apa lagi? Kopi lar ayat di atas dengan girangnya, dan pes dalam sokernet atau di mana jua anda suka untuk minggu2 seterusnya... :p

LS berkata...

nexttt!

RABUN berkata...

ronney tiba tiba nampak macam muda kembali, pelik lak aku.. tapi rupa masih maintain hodoh

rashideeshukri berkata...

Singa London dengan West Brom pun tercungap-cungap, ada hati.

tapi ye la, takkan la nak mengharapkan team 'Ayam Merah North West' dengan 'Taska Kemas North London' pulak kan? keh keh keh.

keli berkata...

Kirim salam kat torres dengan ucapan jangan buat2 lupa camne nak score gol. hahah

Abi-iRFAN berkata...

ABU.. ABU..

kehkehkeh..

Hazard Ali berkata...

Makaseh, Hantu.. Hantu dengan Setan memang sherashi...

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

ini musim, singa biru ada manager kaki cangkung tepi padang.. gaya tu saja dah cukup untuk saiko geng2 setan durjana ni..

cangkung yob, cangkung!!!!

Streetwizer berkata...

tabik dari singa terluka..yeah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...