ANDA SEDANG MEMBACA

26

Memotong Urat Merikh

FdausAmad Selasa, Ogos 23, 2011 ,




Ibarat Ayam mengokok bukit..

Bukit tak runtuh..

Ayam pula kena sembelih!


Lesson learnt pada yang lain..

26 Ulasan:

It4Ch1 berkata...

ayanmmm~~

Fahmi Ismail berkata...

terima kasih pasukan ayam sebab berkokok..dapat jugak bersahur...syukur

jem berkata...

post menga"ayam"kan pd ayam ayam yg tak brenti mengokok...

alan zed berkata...

setan sahur ayam golek pagi tadi...

kah kah kah !

sero berkata...

awal sangat nak buat rendang ayam nih... tak sempat nak sampai 1 syawal nnt

shahirahkhairudin berkata...

kah kah kah.. ayam.. ayam..

top_ace7 berkata...

Manisnya 3 biji kurma iniiii....

Nik Saiful Anuar berkata...

ini ayam amateur, lu org jaga2 ngan ayam legend nnt, hehe

bUdAkmILo berkata...

ayam legend bakal berak kat muke setan..lu tunggulah wahai setan durjana!!

iR berkata...

ayam branddddd hahaha~

amar haizam hamdan berkata...

ayam..bermcm ayam....haha..ayam london pn sodap!

talkIZcheap! berkata...

jenis tak reti kena ikat plak setan yang nih... aish.

ayam legend tu yang mana? Barka?? Barka pun team muda ni dah semelih dah sekali, frenli pun, frenli la... :p


-semalam aku berbuka bersama ustaz dan ustazah manisnya kurma... silap tak mintak dia sign atas kurma aku...

LS berkata...

wahaha.camharam!
pengajaran ye!

Abi-iRFAN berkata...

Steady!

Hazard Ali berkata...

Tottenham-Hot-Sepah! Hahaha...

TUMBUKAN PADU KE UDARA muncul semula semalam! DUSH! DUSH! DUSH!~

kuzer berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hantuLongkang berkata...

bila pulak iblis merah pernah jadi bukit? apakebangang ayam tu nak runtuhkan bukit? apa ayam tu buat atas bukit? apa punya ibarat ni?

takde pengajaran cerita 'bukit dan ayam' ni..buang masa adik2 arsenal kita dengar je..setan pun malu dengar dia jadi bukit dalam cerita ni..kehkeh

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

"lesson learnt pada yang lain..."

tumbukan padu ke muka garam...
Oops! tiga kali tumbukan padu...

talkIZcheap! berkata...

Bukit >>>> ayam..

pengajaran dia, tak kisahlah jadi apa pun, asalkan jangan jadi ayam

[p/s: kalo ini pun tak faham, memang la susah nak jadi juara liga... :p]

MSS berkata...

patotla kerajaan janji bekalan ayam mencukupi untuk raya ni...

hantuLongkang berkata...

"pengajaran dia, tak kisahlah jadi apa pun, asalkan jangan jadi ayam"
-talkIZcheap!-

orait..aku baru paham..
budak2 MU tak kisah jadi bangang ya rabbi bak kata pipiyapong..

kehkeh

RABUN berkata...

ayam kene rogol ngan setan! Siannnnn....

talkIZcheap! berkata...

"budak2 MU tak kisah jadi bangang ya rabbi bak kata pipiyapong.."

asalkan jadik juara, maka selamat untuk kita simpulkan yang team2 lain tu lagi teruk daripada bangang ya rabbi bak kata pipiyapong... :p

keli berkata...

Nak sembelih ayam kena potong urat merikh..ok lesson learnt. Gua dah lama tahu.
Kepada yang baru tahu memang bangang ya rabbi.
Bukit ialah bukit dan ayam ialah ayam....kakakaka. Hah tak nampak2 lagi ke.

Bangang ya rabbi bak kata pipiyapong... :p(kopipes)

The Man berkata...

kur kur kurrrrr..


*ditujukan pada semua team bermaskot ayam

Streetwizer berkata...

chickennnn!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...