ANDA SEDANG MEMBACA

18

FOOTBALL MANAGER 2020

saudagar gaRAM.. Isnin, Ogos 22, 2011
Laster.. laddas.. cargando.. încarcă.. carregamento.. ładowanie.. di caricamento.. loading..


This Season Target
Kevin Bond - "pihak pengurusan dah sibuk tanya lu tentang target kita untuk dicapai sepanjang season ni"
Gua - Target gua season ni gua nak kawin artis..who is in the line??

Backroom Advice Meeting..
Kevin Bond - "gua perasan lu blom ada buat backroom advice meeting semenjak Jumaat lepas"
Gua - benda meeting meeting ni pada gua banyak lebih buang masa je..paling paling dok masuk bilik meeting,layan teh o,makan karipap..bincang bola 5 minit..bincang golf 30 minit..pastu bincang awek 2 jam..perangai memasing macam cilake masa meeting. 

Pre-Match Advice Meeting
Kevin Bond - "juruanalisis kita ada beberapa maklumat untuk dikongsi berkaitan dengan pihak lawan kita untuk match seterusnya"
Gua - ahhhh..takat rakam video then bawak balik report pon nak kecoh.benda ni semua gua baca paper dapat tau dah..bukan susah sangat..semua ni keja jenis nak kena ancam nak fired baru bersungguh..

News
Empat player tak daptar- dah memang jenis tak boleh pakai,takpayah daptar..
Tiga player dalam injury lagi- kalo takat demam,tak payah cerita..yang dah injured teruk tu,bawaklah pi jumpa doktor.bagitau gua buat apa?

Formation
4-4-2 primary
4-4-2(diamond) secondary
Gua - ah..main jelah diorang nak main macam mana pon..gua dulu masa skolah main ikut sape turun padang cepat,dia bleh jadi striker..sape lambat,jadi keeper.selalunya mokman yang main keeper.pinggang dia masa zaman tu saiz 42 kalo gua tak silap ingat

Player To Submit
Gomes-(Friedel)
Walker-Kaboul-Dawson-Ekotto(Bassong-Corluka)
Lennon-Sandro-VanDerVaart-Bale(Kranjcar-Palacios-Pienaar)
Defoe-Crouch(Pavvy)

Players Instruction-Role-Duty
Gomes-Keeper-Defend
(bangang ni kalo buat benda bodoh lagi memang gua transfer dia punya position jadi budak milo)

Walker-Full Back-Automatic
(boleh diharap sket kalo banding dengan Hutton..rajinlah jugak sket)

Kaboul-Limited Defender-Stopper 
(kalo mamat sekor ni terjah gampang,lu tampar je dia laju laju..biar gugur rambut)

Dawson-Limited Defender-Cover 
(gua tak berapa yakin sangat dengan dia..tapi nak harapkan King lagi gua goyang)

Ekotto-Wing Back-Automatic 
(suruh dia follow Bale sket sket dan cover hok mana patut..)

Lennon-Winger-Attack 
(suruh dia stabilkan sket badan..lari laju kena tolak sket melayang pon tak guna)

Sandro-Anchor Man-Defend 
(kalo dia dapat bola,suruh dia hold dulu.kalo dia nak buat long shot,suruh dia sedor diri sket)

VanDerVaart-Advanced Playmaker-Attack 
(ni mamat yang gua harap sangat.jangan dia pon terikut ikut jadi bangang sudah..)

Bale-Inside Forward-Attack 
(tak payah nak masuk ke tengah sangat..crossing dia pon bersepah..suruh dia lari laju laju je dah cukup)

Defoe-Poacher-Attack 
(hmmmm.......)

Crouch-Target Man-Support 
(errr......kalo kita just masukkan 10 player je agak Fifa saman kita dak?)

Friedel
lu suruh dia doa mintak gomes jadi bangang..kalo gomes jadi bangang,dia ada peluang besar nak masuk padang

Bassong
mamat ni lama bebenor tak main..lu rasa dia ingat lagi tak macammana nak tendang bola?

Corluka
mamat ni ada lagi ke?tolong ingatkan gua nak jual dia nanti kalo ada orang nak beli.dapat percuma Jenas skali..percuma.2 for the price of 1.

Kranjcar
tanya kalo dia pandai main macam Modric,dia bleh amek gaji mamat tu..

Palacios
dah ada 3 holding midfielder ni..kalo salah sorang buat jadikan driver gua pon ok..

Pienaar
mamat ni bila nak dapat rentak?gasak itu jelah alasan dia dari masuk dulu..kerusi pon naik bosan dengan punggung dia.

Team Instruction-
Itu pon nak kena ajor??Nampak tiang gol sebelah sana?masukkan bola dalam gol tu..mudahhhh..

Opponent Instruction
Kalo dah keja lu masukkan gol kat depan tu,keja diorang sama..masukkan gol dalam gol kita..halang diorang.tu je..bukan susah sangat.

Team Talk
Lu semua mainlah nak main macam mana pon..gua tak peduli.gua cuma nak lu menang match lepas ni..menang camne pon,gua malas amek peduli..kalo menang,harapan gua nak kawin artis ada sket cerah..takkan Hearts Of Mitos apa jadah nama tu pon tak boleh makan????

Kevin Bond : ehhh..bukan hearts..esok kita lawan Menyu..





GUA  :  Men Yu? Kelab mana tu?diorang main apa?ping pong?

OK..save..fast forward.esok gua tengok livescore dari opis.chow..

18 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

aku sedang layan FM 2011 dan tiba-tiba entry ni datang secara tiba-tiba.

first!!!

rashideeshukri berkata...

eh, second la.

dua entry malam ni memang bikin gua gelak pelan-pelan. mak gua tengah tidur so tak boleh gelak kuat-kuat.

gua ingat la Ram, kalau Modric dengan Redknapp ni asyik main teka-teki je, nak blah tak nak blah, baik lu yang tampor diorang laju-laju.

Aie Isa berkata...

gua suka lu punya team instruction.

kalau ada betul-betul dalam FM memang senang kerja gua.

Stammofa berkata...

FMRTE v4.3 FTW!!!

LS berkata...

haha camharam

hellghast berkata...

gua ingat kalau menang lu payung iftar pun bagus jugak,gua boleh rekemen artis mcm sharipah aini! amacam? dia boleh nyanyi lagu raya masa lu balik Serom! hahaha!!!

talkIZcheap! berkata...

kalo tak kenal musuh tu, aku kira agak susah jugak lu nak menang Ram, bak kata tactician terkenal, "One should know their friends well, but also should know their enemies better!"

...ke takde sape-sape pun pernah cakap benda alah tu? Kiranya aku reka-reka sendiri ke apa ni? Ah, lantakla...

hellghast berkata...

lu monolog dalaman ke talkcheap? hahaha!!!

Zinedine Zaiddin berkata...

Macam bagero..tergelak-gelak aku baca ni..hahahaha

Memang terbaik la promo entri Spurs - Menyu..harap post match nnt jangan tiba2 senyap la yer Garam..

Streetwizer berkata...

dahsyat2...

Nik Saiful Anuar berkata...

haha, nice one la, prediction Man Utd 1-2 Totenham

SyDen berkata...

Ini best.

se7en berkata...

1)last bila aa Spurs menang kat Old Trafford?, disebabkan itu, sorang player Spurs tidak ku beli,

2)tgk Suarez ada potensi jadi mcm Torres, for sure lagi 2 tahun Chelsea nak beli

3)Filem 'drama' UNITED pasal Munich tragedy dah kuar di pasaran gelap utk di download, ''revive from ashes and rise''

4) serius cakap, buka puasa tahun nie scene kambing panggang menenggelamkan scene ayam golek

rashideeshukri berkata...

@se7en: perghhh... ayam golek kalah teruk tahun ni. gua tengok orang beratur lagi panjang kat kambing golek berbanding murtabak.

koci berkata...

terlebih mkn garam saudagar kita ni..

talkIZcheap! berkata...

"Men Yu? Kelab mana tu? diorang main apa? frimpong?"

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

dalam game ping-pong boleh menang 3-0 ke? ke camne ni? gua tak faham la...

nazzriq berkata...

Power power.memang power.ayam putih dara memangla hanya jamuan buat setan yang terlepas dlm bulan pose ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...