ANDA SEDANG MEMBACA

28

Diari Ramadhan Liverpool








"You must believe you are the best and then make sure you are" - Bill Shankly

Guangdong Sunray Cave 3 - 4 Liverpool

*Guangdong Sunray Cave mendapat nombor ke-11 dalam China League One musim 2010, yang merupakan divisyen ke-2 liga bolasepak China (divisyen 1 ialah China Super League)

Malaysia XI 3 - 6 Liverpool

*Malaysia XI ini proksi pasukan kebangsaan Malaysia, ranking FIFA ke-146 dan tak layak bermain dalam Piala Dunia 2014

Hull City 3 - 0 Liverpool

*Hull City mendapat nombor ke-11 dalam Football League Championship musim 2010/11, juga merupakan divisyen ke-2 liga bolasepak England

Galatasaray 3 - 0 Liverpool

*Galatasaray mendapat nombor ke-8 dalam Turkish Super League musim 2010/11

Valerenga 3 - 3 Liverpool

*Valerenga kelab Norway yang mendapat nombor ke-2 dalam Tippeligaen musim 2010

Pre-season kelab lain setakat ini:

Manchester United - 5 perlawanan, menang 5
Chelsea - 5 perlawanan, menang 5
Arsenal - 5 perlawanan, menang 2 seri 3

Macam kata Bill Shankly, you must believe you are the best and then make sure you are. Tapi tengok gaya Liverpool ni tak nampak pun diorang make sure they are the best?

28 Ulasan:

Hazard Ali berkata...

PERTAMAXXX!!!

Hidup Bill Shankly. Or maybe Bill Cosby, bagi Liverpool?

Khuzrin Kamarudin berkata...

Liverpool? Masih sempat lagi untuk tarik diri dari liga macam KL Plus buat...

hellghast berkata...

3rd! hahaha!!!

aksara : ketovabo!!!

ijan de bunks berkata...

liverpool boleh masuk liga fam
baru la same lavel dengan melake.
sempat lagi nak hantar borang join liga.

missus vidic berkata...

even tho saya MU fan..saya rasa artikel ni sgt2 yawn...

abdul dah kureng idea ek? hehe

ke menjaga adab tertib di bulan puasa?

pakkordi berkata...

Liverpool, power.

Power, power, power.

top_ace7 berkata...

Midfield wholesale. Sampai defend pon takde orang. Rabak. Hahaha.

Fiffy Syafiqa Hazirah berkata...

puuyooooooooooooooooo,


terer gila la liverfool.

Jarr berkata...

puasa tu buat cara berpuasa abdul...liverpool power.

mooie berkata...

power.power.power la post abdul.
level art die tinggi tmbah2 dalam bulan pose. haha.

patut nye liverpool kena frenly ngan sime derby fc. baru leh makan.

Hazwan Arif berkata...

naseb malaysia bg free je gol aritu haha

kareem berkata...

gua syak ni lucius...

bloghok berkata...

aku ingat nak beli murtabak esok

keli berkata...

Entri ni pasal menganjing liverpool punya preseason game jer ke??? aaaaa....ok gua paham perangai pengulas sokernet. Dah tak boleh tahanlah tu...heh.

adijaya berkata...

penulis: lucius
kan? kan? kan?

adijaya berkata...

terbaik!
tanda-tanda season akan bermula.

Hazard Ali berkata...

Pertama kali dalam hidup, saya rindukan hanjing. Err menganjing, maksud saya. Kah kah kah...

trevor berkata...

sebagai penyokong liverpool aku turut bersedih. apahal lah dengan liverpool sekarang ni?

haih....

alan zed berkata...

gua sokong man city minggu nie.

lu orang macam mana?

keh keh keh !

rashideeshukri berkata...

gua nampak nama Abdul ni gua macam malas-malas je nak baca. tapi komen jugak.

pjoe berkata...

entry bangang mcm ni biasanya yg desperate nk jadi salah sorang contributor sokernet. aku rasa la.

RABUN berkata...

adehhhh nakalnyer...adik nak duit rayeee ker?

Unknown berkata...

penulis sokernet dah banyak sangat dosa nganjing org, tu pasal kena mulia2 skit....kah3

Siberkop berkata...

Oklah tu kalau nak kutuk pun. Tapi artikel ni mcm dibuat hanya utk menaikkan kemarahan penyokong Reds.

Tapi mcm kurang berjayala.

nasz playersz berkata...

come join diz league
nasz super league: 315470-91929
nasz super cup: 315470-91957

Yaz Aizuddin berkata...

Babi

Yaz Aizuddin berkata...

Babi

Streetwizer berkata...

liverfool power...season ni pun kena menganjing lg ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...