ANDA SEDANG MEMBACA

19

Sokernet Premier League/Liga Fantasial Sokernet

Abdul Sokernet Isnin, Ogos 08, 2011 , ,


Ya, musim bolasepak orang putih kembali lagi. Sebagai blog bolasepak 'yang mengutamakan bolasepak orang putih dari bolasepak tempatan' tersohor di Malaysia, Sokernet kali ini dengan penuh sukacita menganjurkan...

SOKERNET PREMIER LEAGUE

Ya, Sokernet Premier League adalah liga yang dibuat khusus menggunakan Fantasy Premier League untuk semua peminat-peminat Sokernet yang rasa ilmu pengurusan bolasepak mereka lebih power dari Alex Ferguson.

Format untuk liga ini adalah secara Head-to-Head dan ianya hanya terhad kepada 38 pasukan sahaja. Ya, 38 adik-adik. Jadi siapa cepat dia dapat masuk. Apa tak faham Head-to-Head? Pergi baca undang-undang kat Fantasy Premier League.

Kod untuk menyertai Sokernet Premier League ialah 1215180-278203. Sebaik saja jumlah penyertaan mencecah 38 pasukan, ianya secara automatik akan ditutup. Siapa lambat gigit jari.

Ada hadiah ke tak? Pergh kalau dah buat pertandingan macam ini mestilah ada hadiah. Tapi tunggu habis musim bolasepak orang putih bulan Mei tahun depan baru dapat hadiah. Ye la Manchester United musim lepas pun tunggu liga dah habis baru dapat hadiah.

Sekali lagi diingatkan, penyertaan untuk Sokernet Premier League terhad pada 38 pasukan saja. Dan diulang kod penyertaan ialah 1215180-278203.

Sokernet Premier League
Kod : 1215180-278203
Format : Head-to-Head
Pasukan : 38


*******************************************************************

Walaupun begitu, panitia pertandingan Sokernet agak prihatin. Terutama kepada para pembaca di luar sana yang mungkin terlambat baca entri ini kerana sibut bersolat tarawikh di masjid. Untuk tidak menghampakan harapan anda dan bagi mengelak berlakunya kejadian yang tidak diingini, Sokernet dengan sukacita menganjurkan satu lagi liga yang lain.

LIGA FANTASIAL SOKERNET

Berbeza dengan liga yang disebut di atas, liga yang ini pula dijalankan secara Classic. Maknanya lebih kurang macam liga fantasi yang kita pernah main 2 musim sudah. Kalau tak faham juga format Classic ni macam mana sila baca di Fantasy Premier League.

Jumlah penyertaan untuk setiap pasukan adalah tidak terhad dan penyertaan terbuka sepanjang masa sampai Manchester United julang piala EPL dan Liverpool gigit jari bulan Mei nanti.

Macam mana nak masuk? Guna kod 1215180-278267 berikut menyertai.

Ada hadiah tak? Ya masih ada hadiah tapi bezanya hadiah untuk Liga Fantasial Sokernet ini tidak se-power hadiah Sokernet Premier League. Sebab itu nama dia fantasial.

Liga Fantasial Sokernet
Kod : 1215180-278267
Format : Classic
Pasukan : Tidak terhad

19 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

Celaka, sekelip mata je dah 24 pasukan!

se7en berkata...

lu ayahnda ka, lu abg long ka, gua tetap seken... by the way, fantasy football gua masih tunggu ilham nak beli player power-power besok, nak cari nama team yg power pun mau kena istikharah dulu mlm nie...

BanDeLa berkata...

setan..bole pulak team ke-39....

Muhammad Syahzannizam berkata...

cantek gua dapat masuk..

FS berkata...

cilanat...dah 50+...chisssss

Mr. Schomey™ berkata...

tak fun lgsg buat limit. arghh

adijaya berkata...

kepada sesiapa yg tak sempat join Sokernet Premier League (max entry 38 sahaja), boleh join Liga Sokernet tahun lepas.

baru je activate, jadi sesiapa yg dah join tahun lepas, automatic akan masuk:

Classic
Code to join this league: 1236549-282008

Head-to-Head
Code to join this league: 1236549-282122

Selamat Berpuasa diucapkan kepada semua, ikhlas dari kem sang juara EPL 2012, Arsenal Victoria Concordia Crescit.

nasz playersz berkata...

come join diz league
nasz super league: 315470-91929
nasz super cup: 315470-91957

Hazard Ali berkata...

Memang celaka sangatlah tak bukak Sokernet semalam.

Fantasial pun fantasial lah...

Toshack berkata...

You have joined the maximum 15 private and 3 public leagues allowed.

Shankly berkata...

pada yg x dpt masuk jgn kecewa .
join sini - 210438-64800 (KBS punya)

khabrnya in♥with LisaSurihani Fc paling power sekali dan kali kali ..

Do-One berkata...

Password apa bro?

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

menyibuk juga..

kepala ke kepala

936008-226847

hearyilee berkata...

kalau nak join jom masuk sini

Group Risda
1286036-292154

alan zed berkata...

Liga semi pro season 2

Code to join this league: 91473-32586

Head to head, unlimited.

Bak Datang !

izat123 berkata...

923298-224415

afqazt. berkata...

macam palat. asal invalid both of the code sokernet?

Asnawi Aazizan berkata...

celake bile nak ulas pasal comunity sheild ni...

koci berkata...

Jom join fantasy.premierleague.com
Pasti menarik
1501950-339331

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...