ANDA SEDANG MEMBACA

38

Lapan!

Abdul Sokernet Isnin, Ogos 29, 2011 ,

Tahukah anda, mulai hari ini, kalau ada perkara bodoh nak mampus, kita jangan cakap benda tu "Bangang".

Kita cakap "Arsenal".

Contoh: SeArsenal-Arsenal Spurs, Arsenal lagi Arsenal. - Sumber Sokernet

38 Ulasan:

talkIZcheap! berkata...

MenYu menang, biasalah tu, apa yang barunya?? boring...

#8rtsenal... :p

Zulfikri berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Arrr berkata...

hahaha mcm celaka

α.φ.a.k. berkata...

last kena tapau 7 bijik budak2 ni tahun 1927, kena lapan bijik tak penah lagi.

wenger, kekalahan adalah kemenangan tertangguh.

Zulfikri berkata...

siot je.. siap ade gambar etok!!!

Asfarizal berkata...

ape makan budak2 man u nie ek? (^_^)v

shahirahkhairudin berkata...

kah kah kah.. Man Utd power ! hujan wehhhh.. meriam tak boleh nak bedil

Fahmi Ismail berkata...

woit...skrotum siapa yang layut tu?

ijan de bunks berkata...

pina tak main. demam.
kalau tak jangan harap la shrek nak skor

muhamad imran berkata...

berdekah aku ketawa sial.

asyraff mohd berkata...

hahahahaha . Sadis sial arsenal . Arsenal ! Arsenal ! Arsenal !

ParanoidAndroid berkata...

utk meraikan kemenangan berprestij 8-2 membelasah pasukan tercorot epl, rooney, atuk fergie & uncle webb akan melawat pelacur bertaraf nenek kesayangan mereka di sebuah brothel di kota manchester utk gang bang special edition..

utk berita lanjut sila ke www.allreddevilsgotohell.co.uk.

GGMU = Gay Gay Monkeys United!!!

SFB berkata...

Arsenal btol la Arsenal ni...

wakakakkakaka

Raiden berkata...

bangang!! menang dengan budak2 pon nak bangga ke??

Stammofa berkata...

kalau dah kalah, terima je la... pendokong-pendokong arsenal akan kelu buat beberapa ketika...

Wenger for PSG !!!

vw = aedchio (adeh !!??)

Abdul Sokernet berkata...

http://www.arsenalreport.com/editorial/the-mighty-transition-why-arsenal-havent-won-anything-in-6-years/

LOL!

SyDen berkata...

MU pakai pun budak2 jugak.

Even average age lagi muda dari Arsenal.

Got problem?

PutraBorneo berkata...

dengar cerita borang utk jadi penyokong City laku dibeli oleh penyokong artsenal football

anas saifuddin berkata...

8rtsenal. haha.

Budakacuk berkata...

Agak biadap di situ...
tp disebalik nya tersirat satu fakta yg terbukti KESAHIHAN nya...

top_ace7 berkata...

Hujan yang turun seakan mengerti perasaan skuad adik-adik Arsenal ketika ini.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Gua rasa kalau lukis 8 batang kotey plus 2 kerandut kecut baru ngam kot gambar tu..

nyzm berkata...

@ParanoidAndroid

ape kene tu? kahkahkah

rashideeshukri berkata...

kenapa peminat ARTsenal tak nak terima kekalahan ni? 8-2 tu, bukan kalah sipi-sipi, kah kah kah.

letak Wenger sap kon ganti Pina tu pun takpe kot.

parosakjiwa berkata...

kesedihan ak dan arsenal x terkata...

iR berkata...

menyu pawer!!! ahaa..BOOO artsengalzzz

Mukmin Selamat berkata...

"At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark. "

stay strong,through thick and thin.

zaily berkata...

mula2 tgk mlm td nyer result ingatkan date game smlm... 28 AUG... apo kono ngn arsenal? lain kali jgn main meriam buluh musim2 raya ni... kan dh makan 8 jari... nasib baik ada lg 2.

Pakcik O.T berkata...

@apak - this is the first time arsenal have conceded eight in a league game since 1896. bukan xpernah ye.. :D

@ParanoidAndroid - jgn tunjuk sgt butthurt tu.. malu bang, maluuuuu!

Wooohooooooooo!

Streetwizer berkata...

pina..pina..hahahaha....sudah boleh bkr baju arsenal...

keli berkata...

Back 4 arsenal sangat2 problem siyoot. Takkan cukop dengan player sekarang ni. Kedekot gile bai nak beli player untung dah banyak dah...

ChelshitArseholeLiverfool berkata...

Asengal boleh apply piala malaysia

Jarr berkata...

ni Shuib sepah ke siapa ni?

ijatbong berkata...

ni bukan gambo pipiyapong ke

hellghast berkata...

kotey sape tu woih!!!

dsrwcxf berkata...

cakap je lah ko nak cakap ape penyokong arsenal. kalah nasib 8 gol ke mende ke.

6 tahun cakap macam berapi ayat nak power je tapi tak menang menatang ape.

liverpool pun atleast ada ex-rekod 18 piala

abuhangat berkata...

aku xkesah lngsung ko nk kutok ape pn..mmg ptot pn arsenal kne kutok tpi gmbr mmcm ni wat malu org melayu je..malu aku tgok..mcm budak2 sekolah conteng kat dinding toilet..ni klu mak bapak ko tgok xtau nk ckp ape..

abuhangat berkata...

aku xkedah ape ko nk kutok arsenal mmg patot pn..tpi lukisan xbermoral lngsung tu wat malu org melayu je..mcm budak2 sekolah lukis kt dinding toilet...malu aku tgok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...