ANDA SEDANG MEMBACA

46

115 tahun yang lalu

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, Ogos 29, 2011 ,
115 tahun yang lalu Arsenal pernah kalah dengan Loughborough Town 8-0. Tak lama lepas tu Arsenal balas dendam menang 12-0. Jaga jaga, Manchester United.

Apa apa hal pun Manchester United menang nasib je tadi. Gol semua tak sengaja. Gol Arsenal 2 bijik tu memang betul betul punya skor. Power, power...

Okey gua nak layan DVD ni dulu sebelum tido.


Lagi satu gua harap budak budak Arsenal semua rilek. Buat macam biasa. Kalau tak tau nak buat macam biasa tu macam mana, tanya budak Liverpool.

46 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

8th!

amexhazwan berkata...

lapan batang lemang!!! selamat bersahur wenger!!

Arrr berkata...

in history we trust

box boy berkata...

1st.
game ni arsenal kalah 8-2
nxt game kalah ngan man u lagi..12-0..sejarah baru..utk dikenang 115tahun akan dtg

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

legend legend!

Shafixx Azzha berkata...

mybe 115 tahun lagi arsenal nak balas dendam kot. kalau lah

rashideeshukri berkata...

dah boleh fikir pasal relegation sebenarnya Arsenal ni. MU pun tak sengaja nak sumbat sampai lapan, tapi ye la, dah Arsenal "Arsenal" sangat kan. keh keh keh.

missnadira berkata...

hehehe..naisss...(^_^)

iR berkata...

haha..pipi sasau...terime jela hakikat m.u pawer pipi...ko toksah nak kutuk2 smcm

The Swinger berkata...

sadis. kehkehkeh

zaily berkata...

ulasan biasa dr pihak yg kalah.... arsenaless...

Apit berkata...

mu men cm training petg2 ja...

Diego Amani berkata...

8 ke 12 ke, tetap hanya 3 mata sahaja.

Ada orang kata, tukar la sokong kelab lain yang power, sokong City misalnya.

Peh, team dah power je ke yang kita kene sokong?

Itu bukan etika ART dalam bolasepak.

razif berkata...

strategi jimat duit anda gagal,Wenger.sila cuba lagi on the next century..

bUdAkmILo berkata...

arsengal mkn asaplah musim ini..

izat123 berkata...

kadangkala dalam art kita tersalah buat bende huduh.itu satu proses art

Raiden berkata...

"Kalau tak tau nak buat macam biasa tu macam mana, tanya budak Liverpool." >cara pipi nak alih topik.

tapi 8 tu besar sangat r pipi, nak tak nak memang Sengal kena nganjing gak la 2-3 malam.

sebaiber berkata...

hahhaaa..ayat score 8 bijik pn 3 point tuh..mmg pointless...adehh..come on ler..

Jimmy Stracqualursi berkata...

bertahun gua carik dvd tu, cilakak sampai skang tak jumpa. bukan apa, season review gua stop tengok sejak tahun 2009, makin jauh dari zaman invincibles makin dungu player2 dibuat nye.

nu_Ox3r berkata...

last season chelsea bukan men lg power.menang besar sokmo.awal season la.skali xmng title gak.so relax pipi.jgn rsau.haha

keli berkata...

3 game 3 kad merah. Ganas dan nakal budak2 arsenal ni weiii..
8-2 is too much dowwhhh.
'...tanya budak liverpool'
budak liverpool akan jawab baik korang duduk kat relegation zone sebab liverpool akan duduk top 4 season ni. kakakaka...

p/s: ade player arsenal yg gua tak pernah dengar name diorang semalam. Kat mana dan bile AW kutip diorang nih?

Streetwizer berkata...

sandARTkan pd kenangan ke pipi?

Pakcik O.T berkata...

@nu_Ox3r - chelsea is chelsea.. Mu is MU.. apa ada hal..

nu_Ox3r berkata...

@Pakcik O.T,bagi la skit harapan palsu kat pipi.xkn nk biar murung di pagi raya.

HAFYNA berkata...

ART EK??? ART KAWWWWWWWWWWWWWW!!!! HUA HUA HUA HUA HUA

Lock Nain berkata...

bila orang dah kalah, beginilah gayanya. dari post yang lepas kau predict mesti convert. nanti mesti convert lagi. kahkahkah. apa apa pun selamat hari raya di bulan LAPAN ini. hahaha!

ringo berkata...

those you want wenger out is outrageous. a fan that clearly doesnt know what wenger has done to the club for the past 15 years. im a man utd fan, but even i know what a good manager arsene is. arsenal is all about wenger. kalau tukar wenger, nama dia dah bukan arsenal dah. impak kekalahan 8-2 semalam? impak dia gila babi, sampai ramai yang tuka team aku tengok dekat fesbuk semalam. haha. normal la you get a lot of sticks for performance like that, tapi as a fan, kamon lah. shame on you

Pauzi Kassim Rancid berkata...

Liverfool fan je setahu aku suka baca sejarah... Ni Arsenal fan pun nak start baca sejarah jugak...

hm... sama lah dengan UMNO fan yang bangga sejarah... bangga jadi barua British...

Selamat Hari Merdeka kepada sesiapa yang menyambut hari kemerdekaan...

Din_diet berkata...

biasanya alex ferguson je hidung merah.semalam wenger menangis x keluar air mata kot..wenger2..

oguzhan ozyakup!

yusuf mujahidin ™ berkata...

arsenal betul arsenal ni

hahahak

Zulfikri berkata...

haha... abam pipi cuba divert... selamat hari raya arsengal... hoho..

Danial Ariff berkata...

S8ND8RK8N P8D8 KEN8NG8N !!

ijan de bunks berkata...

danial ni tak reti mengeja rupanya.

in pipi we trust.

mane jibam pengulas arsenal baru. jadi lah macam kordi sikit. rajin update

VtEc_tYpE_R berkata...

Sahur semalam best bro.. Makan nasi berLAUKKAN ARSENAL.. hahaha.. 8 jenis lauk. macam2 adaa.. Lauk arsenal sedap2 belaka.. tempoyak pon ada.. hahaha...

mooie berkata...

relax pipi bolos 8 merupakan ART. haha

SFB berkata...

budak2 arsenal dh kene sogok ngan mercun & bunga api.. ingat nk beraya arr tu...

Pak Alex kata 1 gol bolos dia bg rm1 duit raya.. sukses.. rm8 duit raya.

wakakakaka

talkIZcheap! berkata...

Rilek Pip, aku yakin dan setuju dengan ko yang MenYU menang nasib je semalam... Nasib baik 8rtsenal lemah, kalo tak, tak menang punyer... :p


So, official la ni tahun ni tahun menganjing Arsenal?? :p

Khuzrin Kamarudin berkata...

Chelsea Lek lek sudah... he he he...

TopiJerami90 berkata...

aku rasa perguson xmakan sahur pun td..kenyang lagi makan arsenal lepak terawih 2

Hazwan Arif berkata...

bagus la tu tgk video tu..sandarkan kpd kenangan plok

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua macam suka plak bile kate tahun ni tahun menganjing arsenal.

zu berkata...

biasalah tu entri gaya2 camni kalau time kalah.
kalau manu kalah pun, lebih kurang camni jugak style entree dia.
arsenal kalah pun nak petik liverpool.
chelsea kalah pun nak petik liverpool.
manu kalah pun nama liverpool akan kena petik jugak.
takut sangat.

RABUN berkata...

tolong jangan predict liverpool punya game...takut terbalik kong jugak, kalau sikit sikit tak per la jugak 6-1 tu, eh silap bukan 6-1 sebenarnya 8-2 jer...

Supafreak berkata...

pasni arsenal bole join livepool subscribe history channel plak..

Ariffin Janal berkata...

salam 8-2. wkwkwkw

kueh bakar berkata...

wenger tektik satu jer.

serang.serang.serang.kalah takper, janji main cantik.

8 pemain regular takde pun, tektik masih sama.serang.serang.serang.

dan.bolos.bolos.bolos.hahaha. AW kena pergi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...