ANDA SEDANG MEMBACA

18

Pundit Ampang

van kordi Selasa, Ogos 30, 2011
Sebagai kaki bola, pagi raya tak menghalang kita dari borak2 bola.

Selepas sessi bincang bola dengan pundit2 geng kampung saya (ManU melambak) yang tamat jam 1pagi semalam, empat (4) kesimpulan telah kami ambil berdasarkan kepada 3 game musim baru ini:

1) Liverpool saja boleh fight ManU (ellehhh..macam la ManU tu kuat sangat. Ashley Young tu punya keting, sekali kena kacis, boleh patah tiga).

2) Team smurf (utara) nampak ganas tapi memang dah 2-3 tahun nampak ganas, angkat EPL tak jugak.

3) Team smurf (selatan) ada manager baru, nampak seperti ada konflik dalaman dan penyerang smurfette jersi No.9 mereka mungkin susah nak score sampai 2-3 musim lagi. Lukaku pulak tipu umur dalam IC dia dan kerana selalu sangat berlakon atas padang, tu hari Drogba amik ubat.

4) Arsenal dan Spurs punya kes, berat.

Pertengahan musim (sessi mengeteh cuti christmas eve) nanti pundit kampung saya akan bersidang lagi dan biasanya kesimpulan baru pula akan diluluskan.

*************************************

Kepada peminat team bola Liverpool "Terlalu Power (TM)", sebuah filem berjudul "Will" sudah ada dipasaran. Sila google untuk maklumat lanjut.

Sementara itu, kepada para-para penyokong team bola Smurf (selatan dan utara), tanggal 1 September 2011 adalah tarikh keramat mereka kerana filem "Smurf" akan pecah panggung di Malaysia.

#YNWA ./

18 Ulasan:

mus berkata...

selamat hari raya aidilfitri bro kordi

El berkata...

Liverpool- You'll Never Walk Alone
Chelsea's Torres- You'll Always Walk Alone
Arsenal- You're Paralyse, Cannot Walk
Man U- You Sucks

Streetwizer berkata...

slamat hari raya pakkordi, pastikan kem liverfool season ni bkn edisi menganjing lg...:)

Syafiq berkata...

MU rilek je beat arsenal 8-2.so ready jela liverpool kene 6-0 nanti.

talkIZcheap! berkata...

Liverpool : You'll Never Win Again
Chelsea's Torres: You'll Never Score Again
Arsenal : You'll Never Win Anything
Man U(td): You ROCKS!!

:p

Lion-O (Thundercats) berkata...

pakkordi..ini bukan pundit..ini pundek..pundek mak engkau...

flamez berkata...

Lion-O = Taik + Bangkai babi. Buat busuk je.

keli berkata...

Selamat Hari Raya Pakkordi dan kem liverpool serta pengulas sokernet.

Gua dulu pernah layan kartun smurf masa kecik2. Melayan pundit2 tak professional ni mmg best. Lebih banyak aouta dari fakta. Kakakaka..Diorang ingat Chelsea aje ke yang boleh fight MU. Ape tak tengok ke Liverpool dgn Man City duduk atas Chelsea sekarang ni hah!

YNWA dan Selamat Hari Raya bro.

Özgür Çek berkata...

slamat hari raya...
walk on...

rashideeshukri berkata...

movie Smurf tu ada Neil Patrick Harris. gua ingat ada satu phrase dia yang boleh menggambarkan cara permainan Liverpool hari Sabtu lepas: legend...wait for it...dary.

SyDen berkata...

Joe Cole meninggalkan Liverpool untuk bermain di Champions League bersama2 Lille.

Problem?

Nik Saiful Anuar berkata...

cite pasal team "Terlalu Power", mmg legend, we won it 5 times, ekekeke

Lion-O (Thundercats) berkata...

alamak ada penjilat pundek pakkordi la dlm ni...takuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttt...berapi ja.........

aRief berkata...

kuar braye geng2 sokernet ni smpai malas nk update. ciss

flamez berkata...

I think you should go to mudah.com or ebay and please find and buy a brain. Your brain seems can't be used to make such comments before.

anas saifuddin berkata...

cayalah kordi.hidup kepong! haha

aiko kato berkata...

Liverpool bole fight man utd?

umm..dun think so...after what man u did to arsenal..i guess, man city is a team to beat.

@real madrid rocks veveh~

pakkordi berkata...

Selamat hari raya boys.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...