ANDA SEDANG MEMBACA

10

Holland & Wales

Ahmad Fairuz Sabtu, September 03, 2011
Oranje Leeuwen is the real world number one soccer team. 2nd is Malaysia!

Selepas "whitewash" San Marino, Holland akan ke Finland untuk melanyak mereka pulak.

Wales akan angkat Ragbi Piala Dunia yang akan berlangsung di N.Zealand tak lama lagi.

Allblacks dan wallabies boleh blah!

10 Ulasan:

apiz berkata...

11 - 0~~~ Bersih abes

iR berkata...

the most prolific forward...VAN PERSIE!!! EpL...HAMPEH!!! Penalti pown xmasok ahah~

ijan de bunks berkata...

dengan arsenal die down sikit. tapi bile dengan belande power kemain.

tapi lawan swansea mungkin 12-0. ade sinar bagi arsenal

#IAWT

keli berkata...

San Marino
Its size is just over 61 km2 (24 sq mi) with an estimated population of over 30,000. Its capital is the City of San Marino. San Marino has the smallest population of all the members of the Council of Europe.
Gua dapat dari Wikipedia. Kalo tak betol lantak ahhh...
Jadi gua tak heran sangat pasal Holland menang 11-0 tuh wokey. Hehe

f.islahi berkata...

gile kenyang gol dorg

talkIZcheap! berkata...

tengah-tengah baru ni, semangat dia lain macam sikit, semua pun nak ulas... tapi takpe, terhibur jugak orang-orang yang takde sumber hiburan lain macam kitorang yang komen dekat sini, keh keh...

kipidap the good work, tapi tang kutuk MenYU takyah la kipidap, okeh?? :p

Streetwizer berkata...

giler power melaukkan san marino...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

canteek! gua berharap sangat akan ada wakil pengulas untuk kem netherlands! obe dulu masa world cup tak ikhlas buat cerita pasal oranje pasal of course la dia england kan.. yeah! pakkordi walaupun lu liverpool, tapi kita sama-sama oranje! yeah! yeah! yeah!

Pet Shop Boys berkata...

Aku masih dengan pendapat aku bahawa Holland lebih layak menang World Cup lepas and not Spain.

Cuma aku rasa Van Persie tu macam lembik sikit. Aku pun tak tahu camne dia boleh jadi striker.

Tapi so far dia berjaya juga membuktikan dia worth something.

hidup Pak Kordi!

hantuLongkang berkata...

Oranje Leeuwen ialah istilah normal untuk awek takde seluar dalam..
sekian..keh2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...