ANDA SEDANG MEMBACA

56

Amaran

Pipiyapong Abdillah Hamzah Sabtu, September 03, 2011 ,
Jaga jaga semua!

56 Ulasan:

shukriamri berkata...

Arteta depan sekali sebab dalam nama die ade ART

Muhammad Firdaus Hamsani berkata...

puihhhhhhhhhh

jumari jipan berkata...

sapa dorangg nii? Tak penah dengar pun..

top_ace7 berkata...

Looks promising. Lebih-lebih lagi dengan kehadiran Lady Gaga = Benayoun.

Street Spirit berkata...

Benayoun? Liverpool tak nak kat dia, Chelsea pun campak je kat Arsenal. Puih!

Original Mallayyiyen Botche berkata...

nie kelab apa nie???...jesey merah..???..johor pasir gudang???

aiko kato berkata...

i'm afraid the gunners akan jd gooners camni...;)

Lock Nain berkata...

langsung tak cuak. kahkahkah. arteta? benayoun? oh pleaseeee. kahkahkah.

ijan de bunks berkata...

season arsenal baru bermula

keli berkata...

Ok gua rasa fan gunners kene berterima kasih kat MU sebab belasah 8-2 hari tu. Kalo tak sebab 8-2 tu Wenger kompem amik anak2 ikan je.

Bennayoun, Arteta ni dah bese main EPL, Mertesacker mmg tinggi jugak lar pastu dah bese main utk German. Lagi 2 tu kena tgk camne.

Tapi sorry arr sbb Arsenal mmg takde can duduk Top 4 kot sebab liverpool nak duduk top 4 pulak season ni. Season ni Arsenal lebih sesuai kene nganjing je. Kakaka

Mohd Rasydan berkata...

Manchester United?? Manchester City?? Chelsea?? duduk bawah bontot Arsenal jela pasni. Liverpool tak payah citer laa...

ijan de bunks berkata...

keli lu cakap macam dah lame sangat je tak belagak. kesian pulak aku tengok. takpe lu belagak puas2. kang kalau kalah lu jangan nak cakap ade awan mendung lah bagai

Annonymous berkata...

kah kah kah, lawak baca si jan sound keli. go gunners!

missnadira berkata...

tehehehehehe....(^________^)

Streetwizer berkata...

amaran kat swansea jer..kah kah kah!

f.islahi berkata...

jaga-jaga semua. benayoun nak serang negara kitaaaaaa. hhe

keli berkata...

Ahaha... mmg tengah berlagak puas2 ni. Tak payah cakap pon takpe. Kalau kalah gua terime je dengan hati yang tenang.
Btw, gua nak bagi amaran kat Arsenal next game please stop getting red cards, ok because for now Arsenal have more red cards than goals...ahahakah...

IMO, good signing by big sesame bird. haaha...

rashideeshukri berkata...

Arteta join Arsenal sebab nak main Champs League. ada can lagi ke season depan? keh keh keh.

apa-apa hal gua tunggu dan lihat je apa signing ni semua berbaloi ke tak.

ringo berkata...

ini team carling cup ke apa ni?

LS berkata...

komen ringo best. haha.

Coolman berkata...

persiapan menghadapi piala Malaysia

Özgür Çek berkata...

kenapa J.Y.PARK bukan C.Y.PARK??

kareem berkata...

park joo young nama alternate dia..


jaga-jaga,pipi dah kasi warning tuh. 3 game awal arsenal tu kasi panas badan dan harapan palsu je kat liverpool ngan ManU...

HiSaM ! ! ! berkata...

lu ingat KAMI (QPR,Wigan,Swansea City) goyang???

Muhammad Syahzannizam berkata...

arsenal haram sebab ada benayoun.. sama laa mcm bekas kelab die liverpool ngan chelsea dua2 kelab haram.. yang tak haram Manchester United jer, sekian..

Lock Nain berkata...

adui, fan arsenal memang kuat emosi ke? kahkahkah. tak boleh kena bahan jangan tengok bola lah. kahkahkah. pergi tengok orang main telor lah kalau nak emo. kahkahkah.

nu_Ox3r berkata...

manu haram sejak azali

iR berkata...

bakal lauk raye enam nih pipi..opsss~

Sopek berkata...

liverpool grouping champions league group dengan sapa ek? tak perasan la aritu.

missus vidic berkata...

that is so lame la mr.sopek

btw kesian tgk benayoun...arsenal je yg sudi nk kutip dia hihi

Remy Maximus berkata...

harapan palsu wenger buat peminatnya.wakakakakaka

s8l8m takziah.

SyDen berkata...

I 8-2 say this, but the signings is terrific for Arsenal.

Finally dapat jugak sort defence. Arteta ganti Fabregas? We'll see.

Ariffin Janal berkata...

tengok, depan sekali pun bagi 8. badi 8 ke hape. hahahaha

Azizi Zain Hetfield berkata...

...dream on 'Gooners'!!!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Dalam gambar di atas, Arteta pakai jersi nombor LAPAN (8), simbolik kekalahan minggu lepas ke camne??

cd berkata...

Alaaa...beli banyak2 tak lah sampai beli torres 50 juta? carrol 30 juta? jones 20juta? takkan dah kalah sekali dah tak sokong team yang sama lagi...entah2 ramai penyokong si setan merah tak tau pun sapa pakai jersey 7...ada yang cakap berbekam la...rogoldo la...hahaha

Pakcik O.T berkata...

@cd - jersey 16 arsenal ko knl ke?

oranglidi berkata...

mertesacker ambik nombo fabregas. arteta ambik nombo nasri

Hizwan Nizam berkata...

baru ade fight.
kehkehkeh.

yazid berkata...

@Cd - You cheap bastard

ikhaizu berkata...

@cd-beli Alex Oxlade-Chamberlain dengan harga 12 juta untuk duduk bangku simpanan. beli arteta 10 juta. lagi hebat pembelian ni.

ijan de bunks berkata...

alah entry nak bagi fan arsenal up yang lain sembang lebih pulak.

tapi ok ape arteta pakai 8. no sedap2 untuk mid player.

#IAWT

yazid berkata...

Ijan de Bunks luvs Barcelona

Päk Läng berkata...

bakal meninggalkan kesan dalam sejarah bola sepak dunia nih!

ijan de bunks berkata...

#yazid

fuck barca ok. sekian

RABUN berkata...

apa hal nak takut lak...dorang semua ni bakal injured dan kumpul kad merah bergilir gilir

Abi-iRFAN berkata...

Kena risau ke dengan amaran ni?
Mana ada orang takut dengan LAUK!

Ada ke?

maniax berkata...

Tak de lagi piala musim ni

hantuLongkang berkata...

apa yang penting:
1) apahal wenger beli 1 taman buat main bola?
20) benayoun bakal menjadi super-sub arsenal?..itik dalam paya pun bantai gelak dengar berita ngeri macam ni..
3) rugi aku bet arsenal aritu korang tau tak??..ciss :D
4) Liverpool "Terlalu Power (TM)"

kareem berkata...

anjing takkan menyalak jika tak takut....

N A N a t O berkata...

Ko senyap! Ko senyap!

Mana yang tak tahu pasal Arsenal ko senyap.

Karang keh tampor karang, berdamor mulet ter..

pokdegrunge berkata...

LEGEND.

Hazard Ali berkata...

Gile ape, semua yang bersuara ni memang TAU SANGAT la pasal Arsenal kot.

Arsenal. Lauk. Sape tak kenal.
Kahkahkah.

ijan de bunks berkata...

entry yang membangkitkan semua haters. kuasa pipi memang power

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Yang penting, Arsene Wanger tidak memberikan harapan mistik seperti 'B3li3v3 33'.

Muhammad Lokman berkata...

ape persamaan KFC arsenal n MC,,??
jawapan:ayam..hahah,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...