ANDA SEDANG MEMBACA

19

Solidaritas Kucing

Lucius Maximus Rabu, September 07, 2011 , , ,


Tahukah anda, majoriti para pengulas Sokernet merupakan peminat kucing?

Jadi bila ada tragedi malang seperti insiden Petknode baru-baru ini, jiwa kucing para pengulas Sokernet memang tersentuh. Terutamanya bila tengok video macam di bawah ini.



Apa pun, akak yang pakai jersi Chelsea tu memang power.

Chelsea power! Kucing power!

Yang tak power hanya Petknode, bangang macam Arsenal!

19 Ulasan:

LS berkata...

HAHAHA! nak jgak tu

Fiffy Syafiqa Hazirah berkata...

speechless.

dalam hati ada taman jugak admin2 sokernet ni.

Aie Isa berkata...

Chelsea power! Kucing power!

power! power! power!

keli berkata...

Akta Haiwan 1973
Denda maksimum RM200 je..apedaaa.

Petknode ni mmg bangang. Meow,meow,meow (bangang3)

zool fadli berkata...

Petknode memang Arsenal!!!!!

kareem berkata...

Aik, arsenal pula disabitkan atas kesalahan orang lain....

Gua percaya kalau akak baju chelsea tu pakai baju arsenal mesti kene bangang jugak...

top_ace7 berkata...

Baju Chelsea tu Obe ke? Hahaha.

bUdAkmILo berkata...

aku sokong Black cats

Hazwan Arif berkata...

m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow m3ow

rashideeshukri berkata...

12 kucing dah mati setakat ni. :(

memang Arsenal betul Petknode ni!

hellghast berkata...

kucing aku hantar balik kampung,abis sofa leather aku kena cakar!
grounded sampai bulan 11 hahaha!!!

aksara : dindoms

r.k berkata...

pembetulan , bukan bangang macam arsenal tapi ,
Arsenal macam Arsenal .

Chelsea Power !

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

In Petknode we trust!

hantuLongkang berkata...

peminat kucings ke peminat pussies?
niat tu biar betul..keh2

mana entri Piala Malaysia?..
korang semua memang otak penjajah..haha

f.islahi berkata...

aku igtkan guard yg kat bawah tuh pun pki bju chelsea gak, rupenya dia pki uniform dia lah :p

ijan de bunks berkata...

ape cilaka cerita pasal kucing

se7en berkata...

kira ok jugak citer pasal kucing, seminggu beraya bukak tv berita fasal matsabu, dengar radio matsabu, baca paper matsabu, matsabu,matsabu,matsabu... semua obses matsabu, xabi betul!

Mohd Rasydan berkata...

ala... admin post video ni sebab ada mamat pakai baju chelsea. kalau tak, hagham nak amek tau pasal kucing.

Streetwizer berkata...

kucing pnya psl, arsenal dpt nama...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...