ANDA SEDANG MEMBACA

25

Pre-match review: Hantu Galah vs Liverpool

Ahmad Fairuz Jumaat, September 09, 2011
Memandangkan pihak Astro (yang juga merupakan penyiar rasmi EPL di Malaysia) telah menyemarakkan musim Hari Raya yang masih hangat ini dengan ceritera-ceritera hantu, maka saya dengan rasa rendah diri ingin meneruskan semangat atau 'spirit' ceritera hantu Astro itu kedalam ulasan saya minggu ini. Ulasan yang akan saya panggil 'Semua Pasukan EPL Minggu Ini Adalah Pasukan Hantu Kecuali Liverpool - Terlalu Power (TM)'.

Liverpool akan berhadapan dengan pasukan hantu galah pada jam 10pm (Star Sports, 813) Sabtu ini di tempat lawan. Dengan pemain yang rata-rata hantu galah seperti Ricardo Fuller, Kenwyn Jones, Robert Huth dan pemain baru mereka Peter Crouch, pasukan hantu galah ini akan main bola tinggi. Sepakan sudut, sepakan percuma dan lontaran kedalam, semuanya bola tinggi. Serangan pasukan hantu galah akan banyak bermula dari tepi dan bola akan dilambungkan dari sayap. Sayap kiri, goblin Etherington dan sayap kanan, goblin Pennant. Goblin DeLap masih cedera dan mungkin tak main jadi lontaran kedalam secara lambungan tinggi terus ke kotak penalti Liverpool saya tak tahu sapa nak baling.

Apa pasal banyak ulas pasal hantu galah dan tak ulas pasal team Liverpool?

Sebab Liverpool adalah pasukan terlalu power dan Andy Carroll akan skor 2 gol! Benda yang dah terlalu power, nak diulas amende lagi?

Ramalan Liverpool menang:
1) 2-1 (main pakai power 20%)
2) 2-0 (main pakai power 60%)
3) 4-1 (main pakai power 100%)

Ingat! Team lain semua hantu.

Hantu! Hantu! Hantu!

25 Ulasan:

Lucy_al berkata...

entry mcm lucy...

ijan de bunks berkata...

fuh xde orang berebut first. semua tido lagi ke?

btw aku harap kordi tak jadi macam shankly, dulu die janji nak potong anu kalau liverpool menang dan tores skor.lepas tu kalah dan shankly terus mati dari sokernet. rip shankly

hADIE berkata...

team Manchester United kite tak panggil hantu, sebab die lagi power dari hantu... "Syaitan Merah"

so setakat team Liverpool - TM = "Toyol Merah", kicik punya hal lah... wargh ha ha!!!

Street Spirit berkata...

Sunderland merangkap kelab pemain buangan Manchester United.

LS berkata...

huargh. ngantuk

Fool@one berkata...

loserfool pon apa kurang nye...
ada hantu galah jugak...andy carol tue hantu galah merangkap hantu bdn kurap...hahahhahaha....bosan

saudagar gaRAM.. berkata...

idup gyan..
idup ji..

kah kah kah..

3rdfrom9 berkata...

Selalunya liverpool akan drop point bila lawan team pertengahan sejak dari Souness, Moran, Evans, Houllier, Benitez dan last sekali Uncle Woy.

Aku harap target thn nie top 4 dan 10 perlawanan terakhir masih dlm title contender. Harap King Kenny dapat settle maselah drop point bila lawan team pertengahan nie.

YNWA

Kurast berkata...

hidup pakkordi!

sinach zawawi berkata...

pakkordi kna belajar letak gamba baru menarek entry.tambah lg kepoweran liverpool.

anyway,kita ade tok pawang galah benama coates nk lawan hantu2 galah tu..hehhe

RABUN berkata...

jom menang! kita kasi senyap skit segala ganguan hantu dan sehala setan dan jugak tak lupa pengikut tegar setan

van der Rui berkata...

Pre-match Review? Bukan sepatutnya Match Preview ke?

Aku tau ni bukan entri untuk kerja sekolah tapi... apa ikan

talkIZcheap! berkata...

fuh... ada lagi yang ingt pasal shaknly ni yer?? penangna ptong-memotong ni memang kuat jugak ye...

:p

keli berkata...

Yg gua tahu shankly, tapi shaknly ni binatang ape plak? kah kah kah..:D

Nik Saiful Anuar berkata...

1-3, suarez MOTM, haha

Pakcik O.T berkata...

2-1?
2-0?
4-1?

pakkordi predict home team yg mng.. kahkahkah!!

talkIZcheap! berkata...

ek eleh... kalo Obe yang typo = lejen, trol, genius, trademark..

kalo aku = sampah...

tahula aku tak sekacak obe... :P

ijan de bunks berkata...

kah kah kah

hantuLongkang berkata...

kicik punya hal..
liverpool punya galah pun banyak, cuma bukan hantu2 cikgu disiplin macam diorang..haha

kelly, enrique, skrtel..tambah pulak dengan coates..nasib baik soto dah blah..kalu tak, liverpool dah boleh celen dioranng anugerah hantu galah :D

ijan de bunks berkata...

babi ape sial player mahal2 lepas tu kalah. kah kah kah

aku harap pak kordi tak merajuk

Abi-iRFAN berkata...

Team liverfool ni main berapa persen je kalau result dia kuar 0-1?

pakDin berkata...

hakhak

kareem berkata...

kalah???kahkahkahkah....

Streetwizer berkata...

ok boleh gelak...

missus vidic berkata...

huhu lawak sungguh entri ni kan...
dgn team hantu galah pun bole kalah..
apa brg..
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...