ANDA SEDANG MEMBACA

37

undian champions league 2011

Group A: Bayern, Villarreal, Man City, Napoli

Group B:
Inter Milan, CSKA Moscow, Lille, Trabzonspor

Group C:
Man United, Benfica, Basel, Otelul Galati

Group D:
Real Madrid, Lyon, Ajax, Dinamo Zagreb

Group E:
Chelsea, Valencia, Bayer Leverkusen, Genk

Group F:
Arsenal, Marseille, Olympiakos, Borussia Dortmund

Group G:
Porto, Shakhtar, Zenit, APOEL

Group H:
Barcelona, AC Milan, BATE Borisov, Viktoria Plzen

Group I:
LIVERPOOL

37 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

first!

mohon senggama Liverpool

Kaki Merapu berkata...

kumpulan I kumpulan maut!!!!

mooie berkata...

taniah liverpool kerana layak pusing seterusnya.

hellghast berkata...

menjak gua bujang,sampailah gua dah ade anak,tiap kali Madrid ade,ade saje Olympic Lyon! dahlah badi tak pernah menang dgn kelab perancis ni! tapi gua yakin musim ni kena kunyah hancur dengan Real!
Hala Madrid!!!

dream berkata...

ok..
liverpool power.!

rashideeshukri berkata...

Abdul ke? kah kah kah. i rest my case prematurely.

Coolman berkata...

chelsea ada mata2 untuk tewaskan valencia

Asnawi Aazizan berkata...

otelul? wtf!

haadziq berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
HAFYNA berkata...

Group I - Liverpool, Public Bank, NS Cempaka, Proton FC

yazid berkata...

Liverpool; Champions of England, Champions of Europe, Champions of England, Champions of Europe.

This is our year YENUWA YENUWA

missnadira berkata...

Wahhh, Liverpool pun ada..
Mana Tottenham Hotspur??

Okey that question was rhetorical..:P

ibnu sina inamza berkata...

Johan Final Champion League lawan Liverpool nnt.

ady.ahmad berkata...

liverfool...kite jumpe di final...

nasz playersz berkata...

otelul galati? club bola ke club pom-pom girl ke club batu seremban neh???

Che Armad berkata...

Lebuh Raya PLUS bakal sesak bermula hari ini...
Senarai Jadual Perjalanan PLUS sempena Hari Raya Aidilfitri...
Semoga perjalanan anda selamat...

Rujuk entri ini:
http://che-armad.blogspot.com/2011/08/top-searching-senarai-jadual-perjalanan.html

Jarr berkata...

abdul post?ok bai.

ijan de bunks berkata...

aku ingat group arsenal paling maut, rupenye liverpool yang paling mencabar

RattleHead berkata...

Manshitter suck! masuk champ league byk kali pun tak champ baik takyah nak berlagak....10 tahun lagi pun rekod liverpool cham league takkan lebur....BPL bleh la jadi jaguh kg je Manshit!!!!

RattleHead berkata...

fan Arsengal kalo ye pun jgn lepas geram kat liverpool dah kalah aritu ye...baik lu kisah team sendiri drpd kisah team lain huhuhu...

Streetwizer berkata...

team ayam pun ada masuk skali...tahniah2...

sebaiber berkata...

liverpool johan menunggu :P

nu_Ox3r berkata...

benci tapi rindu.dikeji sbb xmasuk UCL tapi layak atau tidak Liverpool ke UCL amat diambil berat oleh MU,Chelsea,Arsenal.
Arsenal n Chelsea sekadar pelengkap kouta UCL je.MU plak harap BEL4VE dia jadi la taun ni.kalau aritu pidomat leh wat drama 'Borak Belakang',Dingin,Jane atau Pakkordi boleh guna skrip sama just tukar watak je.
korg pun tau la tukar kat part mana tu.hahahah.tapi aku nk suggest tajuknya 'Main Belakang'.hahaha

Hazard Ali berkata...

Lah.. korang tatau ke? Sebab Liverpool dah menang europe banyak kali, memang trus dapat bye la masuk final UCL nanti.

Durhhh.. bye.

Cob Nobbler berkata...

Senang citer:

Jumlah kemenangan Champions League Man United+keseluruhan kelab yang main kat Premier League still tak boleh beat Liverpool.

Cakap je la korang rindu.Dah 2 tahun tak masuk Champions League pun tak boleh kejar lagi kitorang.

kehkehkeh!

SocketWorld berkata...

MU/Arsenal/Chelsea bole menang tahun ni kalau final lawan team di bawah nih:-

1. Trabzonspor or
2. Otelul Galati or
3. APOEL or
4. BATE Borisov or
5. Viktoria Plzen
6. Olympiakos
7. Genk

missus vidic berkata...

ramai jgak fan liverpool yg butthurt..huhu

Cob Nobbler berkata...

missus vidic:Come back when you get 5 - dah 2 tahun tak masuk Champions League tak dapat kejar - asyik sangkut dengan Basilona je kahkahkah!

talkIZcheap! berkata...

kah kah!! serius, baru jer nak kasik ayat2 skit bila baca Rattle punye komen, tapi Jarr paling cool, ha-HA!

Bila baca Cobb punya, terus ilang semangat nak nganjing.... ko senang la cobb, ari ni liverpool kalah, ko tukar team esok, apedehal... nak layan pun buat bazir bytes jer...

-alamak! terlayan plak... haw haw!! :p

SyDen berkata...

Sayang giler, juara 5 kali Champions League tak dapat masuk group stage.

muhamad imran berkata...

makin ramai yang sakit jubor dekat nak raya ni

Uncle OldTrafford berkata...

Group I?? kahkahkah!

kareem berkata...

asyik sakit jubor jeee...sakit kote takder??

dream berkata...

united-3x
forest-2x
villa-1x
do ur math
ke sebab forest tak main epl jadi tak kire...
hmm...nvrmind

zu berkata...

butthurt? saper yg butthurt?
aku tak nampak pun ada yg butthurt kat sini.
taik2 manure yg takde modal, memang senang2 je gua perkataan butthurt tu.
nak nganjing liverpool, guna nama abdul sokernet.
hisap telur sendirik ke apa..

nampak macam komen yg butthurt, tapi sebenarnya aku tgh gelak2 tengok taik2 manure guna perkataan tu..

top_ace7 berkata...

Group I?

Te'anjat boboyyy.

alan zed berkata...

masuk champions league sekadar memenuhi jadual = TAK PAYAH !

diulang, TAK PAYAH !

sekian :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...