ANDA SEDANG MEMBACA

27

Pre-match Analysis - Liverpool v Bolton

van kordi Jumaat, Ogos 26, 2011
Pre-match analisis sehari awal kerana esok takut tak sempat. Maklumlah, pengulas pun nak beli barang raya juga.

Liverpool minggu ini lawan Bolton di Anfield. Kick-off jam 10.00 malam sabtu waktu Malaysia.

Saya tak pasti kalau Kevin Davies main sabtu ni. Sebab Bolton ialah Kevin Davies. Jadi Liverpool punya tugas mudah. Letak Agger untuk shadow Kevin Davies. Dembele pulak, pakok aje bila gentel lebih-lebih. Suarez and co, teruskan siri skor A diaorang. Senang giler cerita sabtu ni.

Ramalan Liverpool "Terlalu Power (TM)" menang:
1) 2-0 (main selamba)
2) 4-0 (main biasa, peluh skit aje keluar)
3) 6-0 (main sungguh-sungguh sampai berpeluh seluar dalam)

Sementara itu saya baru saja menerima BBM dari Kenny Dalglish yang berbunyi:

"Performance tahun lepas yang agak kembang pada awal musim (roy hodgson) menyebabkan kita tergolek awal tak dapat masuk CL. I terima hakikat itu, tapi apa nak dirisaukan? Tahun ini team kindergarten, team smurf sama team toyol merah ingat boleh ada tiga CL champion dalam satu musim? At least, dua mesti tergolek punya bang. Silap hari bulan, tiga tiga stooges tu tergolek. Hahaha. Sorry BBM panjang skit."

Selesai baca, saya terdiam. 2 minit juga baru saya faham. Otak King Kenny ni memang bergeliga sakti!

Seketika kemudian, datang satu lagi BBM dari Kenny:

"Ahad ni free? Jom join I merehatkan minda sambil 18 hole di Hoylake. Green dia sekarang mantap beb!"

Saya balas, "anything for the king."

#YNWA ./

27 Ulasan:

Cob Nobbler berkata...

hidup pak kordi!In Kordi We Trust!

aSr1 berkata...

bukan main tgah malam ker??

wan berkata...

Dembele? Bolton?

ada connection yang hilang~

Mr Api berkata...

team smurf yg xleh tahan tu...

AyaM_AyaM berkata...

dembele fulham r bro..ari 2nd keje dh silap..haha

talkIZcheap! berkata...

hmm... nak masuk jugakcerita UCL tu... tapi serius boring, grup stage boleh bantai tido...

Coolman berkata...

liverpool kelab apa??

pakkordi berkata...

Pakok dembele masa lawan Fulham lah. Apa lah korang ni.

Awang Joe berkata...

ynwa...arnab score A++

Jarr berkata...

hahahaha cayalah pakkordi!
weih bro..opis gua dah paksa golfing..siap nak beli kan set lagi..bantuan anda diperlukan..

rashideeshukri berkata...

keh keh keh. kaver yang cemerlang Kordi.

Alke berkata...

Pakkordi, ulasan ko memang menggelikan aku selaku penyokong team "toyol" merah..toyol yee...

takpe, since nampaknye ko main golf, aku pun nak mengembangkan flight aku, jom main lepas raya? amcam? kita main belah2 bangi and mantin. nak? serius ni

Nik Saiful Anuar berkata...

sampaikan salam raya gua kt King Kenny

#YNWA

sinach zawawi berkata...

hahaha.nice one!

tp jgn lupa bolton memberi tentangan sengit pd lawan2 mereka sblm ni.so defender jgn tido sgt. tp sejak agger ade balik ni rase lega sikit aa.. ko kim salam sama KK..btau dia pesanan aku ni.carrol kalo xmenjadi sgt tuka jer..

anyway,meireless injure eh? damn!

ynwA

kareem berkata...

gile tamak pakkordi nih!!


entri ManU-arsenal mesti takder kan sebab arsenal bukan sapa-sapa...ye dok?

punchdrunk lovesick berkata...

kenny lupe pasal team serban!!!!!!

anakrantau98 berkata...

lepas ni kalau player arsenal Ryo Miyaichi (sekarang loan kat feyernood) datang main kat epl, arsenal akan bertambah mengancam.

LS berkata...

tu dia..dah kuar dahh

mizu_sama berkata...

ulas punya ulas..match pun salah waktu..apa da...

meo sepul berkata...

Dembele?

Liverfool,Liverfool...

Streetwizer berkata...

6-0 smpai berpeluh sluar dalam itu matlamat utama suarez gua rasa...

fikiranlicin berkata...

Tahniah . Kem Liverpool dah dapat pengulas yang true. siap pernah layan game live kat UK sana lagi, kem lain ado? kahkahkah YNWA kingkordi.

Özgür Çek berkata...

walk on pakkordi...

hellghast berkata...

gua harap ramalan pakkordi benar belaka,kalau tak...mcm biasalah...woof!!! woof!!!
hahaha!!!

Kurast berkata...

aku suke bab BBM tu..hehehe... Jalan Hidup pakkordi!!!

sinach zawawi berkata...

ok dah menang.tp kuciwa bg consolation goal gak.hadoi GD itu penting dowhh

alan zed berkata...

woi, bbm pin king kenny pls...

kih kih kih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...