ANDA SEDANG MEMBACA

26

Antara Seagulls vs Lark & Abdul Sokernet?

van kordi Rabu, September 21, 2011 ,
Liverpool - Terlalu Power (TM) akan kencing berdiri keatas pasukan Brighton malam ini didalam pertarungan Carling Cup yang lebih hebat dari Champions League dan Europa Cup yang ntahapa-hapa.



Korang tengok dari kegagahan burung dalam logo pasukan pun dah tahu siapa lagi dahsyat terernya. Tentulah 'lark' Liverpool! (Nota: Itu ialah burung, bukan ayam. Bongok!)

Saya tengok ramai yang tertanya-tanya, siapakah Abdul Sokernet? Saya pun tidak tahu. Sesapa yang suka meneka, tekalah dengan berhemah dan bijak bistari. Siapa yang tidak suka meneka, makan lah Mister Potato banyak-banyak sampai kojol.



#YNWA ./

26 Ulasan:

Pet Shop Boys berkata...

Pak Kordi gak paling cool...bila nak main golf sekali Pak Kordi?

pakkordi berkata...

Pet Shop: Semalam aku dah main. Nanti aku arrange. Kau kerja kedai binatang peliharaan ke?

Streetwizer berkata...

dem awek ada konek???

gula-gula berkata...

pungko komek pusing

hantuLongkang berkata...

ayam bukan sejenis burung ke?...hahah..

apakebangang nak teka siapa abdul?...lagi baik teka konek abdul dah sunat ke belum..haha

ciss, mana pulak aku letak Mister Potato aku ni..

hellghast berkata...

gua nak panggil lu Abdul Pakkordi la camni! hahaha!!!

Awang Joe berkata...

abdul..siapa abdul...peduli apa...biarkan abdul dengan koneknya...YNWA.

Pet Shop Boys berkata...

Pak Kordi memang ah aku kerja kedai binatang peliharaan. Aku kerja kedai Burung ah! macam Abdul Wahub...tu pasal aku support Liverpool haha...

e-mel kompeni berkata...

harap ulasan pakkordi kali ini dpt membantu pool menang.

awal berkata...

aku harap lebih ramai orang macam pakkordi kat sokernet..dats all

missus vidic berkata...

artikel pakkordi lagi mengarut dr artikel abdul..

mana bole pompuan ada k***k mcm tu..so nonsense...tk suke taw!!

dh la lukis gmbr k***k pun tk reti..

hihihi jgn marah yer pakkordi ;)

Nik Saiful Anuar berkata...

kahkahkah, haram jada

Mohd Rasydan berkata...

sekarang sokernet dah jadi sokonek lak.

Zatil berkata...

Eleh ckp champion league cup yg ntah pape konon, padahal cup tu la yg liberfool dok banggakan dan pertahankan sampai sekarang. Tah-tah 5 kali tu je la sampai 100 tahun akan. Haha

kareem berkata...

missus vidic ni macam biasa tengok gambar konek jer....

RABUN berkata...

teka konek sapa

Lion-O (Thundercats) berkata...

pakkordi the super pundek is back..what a pundek pakkordi...msti mak pakkordi pun pundek mcm pompuan dlm gambar tu kan...

mangifera berkata...

aduh..entri bangang lagi. pengulas sokernet takde idea dah ke selain lawak konek ni?

muhamad imran berkata...

sudah sudahlah dengan konek ni. muak lak aku

Ozzz3000 berkata...

pakkornek ni kenapa? lame kot.. hairan baca entry sokernet xgelak langsung.. abdul 10x lg bagus dr lu

Emoon Zulhilmi berkata...

Aku faham kau tertekan..

Kau sepatutnya dah handal dalam sifat sabar berdasarkan pencapaian pasukan kau kebelakangan ini.

=)

blitz berkata...

Entri bangang sama macam liverpool jugak, bangang!

izat123 berkata...

luci jugak brilliant.haha.biarkan yang lain maen konek

Abdul Sokernet berkata...

Izat123.

komen kau paling kelakar dalam sejarah komen yang pernah aku baca.

rashideeshukri berkata...

saya tahu siapa Abdul.

apesal ramai sangat Pakkordi haters ni? dia pernah rompak rumah lu orang ke? nak menganjing tapi personal sangat. bangang.

keli berkata...

kekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...