ANDA SEDANG MEMBACA

14

Bolasepak Pasti Lebih Cerita Jika..............

Obefiend Weiland Khamis, September 29, 2011 ,
EA Sports.... it's in the FAIL!

Kalau bolasepak sebenar ada bloopers macam game FIFA12 ini pasti dunia lebih gembira.......



14 Ulasan:

adam berkata...

lulzzzz

Huntedz berkata...

bangang mcm kernet

hellghast berkata...

3rd! ini sangat bangsat lawaknya! kahkahkah!!!
PES ftw!!!

nerves berkata...

hahahahaha...
arsenal puye tak tahan..
sangat kebabian itu
haha

Lucius Maximus berkata...

Bolasepak Pasti Lebih Cerita Jika.........


Hampeh Obe, tajuk pun dah FAIL. Tipikal Obe & typo :)

Azfar Ridhwan berkata...

hahahaha. baru kick off pun barai. tak logic la engine FIFA ni. Need to rectify before release.

Apa2 pun, PES ftw!!!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

arsenal punya tu memang bangang.. kahkahkah..

trevor berkata...

kah kah kah. ea sport punye game bila bloopers mmg lawak doh. aku dh lama perasan.

Cob Nobbler berkata...

apasal banyak melibatkan barca ni?

ini membuktikan kelab ni memang banyak berdrama dari main bola.

-KingSyahmi- berkata...

semua tu mmg fail, tapi part busquets tu betul..LOLX

sebaiber berkata...

bab biskut tuh mmg gua sgt setuju..hahahahaa

jayB berkata...

cam WWE pun ade.. hahaha

iKHwAn berkata...

messi 2 ok lg.. tp kalau dh ceni pe citer?? http://www.youtube.com/watch?v=7Xa66K1kc0I&feature=related

Streetwizer berkata...

ini sgt fail...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...