ANDA SEDANG MEMBACA

16

Senyum Soker # 2 - Seputar Liga Juara-Juara

Obefiend Weiland Rabu, September 28, 2011 ,



16 Ulasan:

Hazwan Arif berkata...

jelles lettew

top_ace7 berkata...

FC Baselona

ringo berkata...

basel hebat woo, main champions league apa. bukan macam team tuuu

oneNa berkata...

mu loserrr

afiq. berkata...

team x seberapa pun masuk UCL jugak. team yg lagi 1 tu, pe cite? masuk pun idok.. ni namanya team entahapekebende!

Bundle online berkata...

saya setuju :)

msuhaimi2007 berkata...

setuju...! team tah apa2 pun masuk gak UCL... tak UCL tak perlu cerita la...

zaqwan berkata...

baru la ada fight

mrlrie berkata...

mohon team Basel dapat main dalam EPL... kerana skrg nie EPL sgt lemau kerana takdak fight bagi team champion...

Maman UiTM berkata...

Minggu ni, semua gergasi EPL draw, Shitty je lost (Sesuai ler tu, player power lebih sgt). Tp, bila di dlm liga UEFA CL ni, Rubin Kazan pun boleh kunyah Barca beb, kat Nou Camp lak tu. So, mmg penuh pancaroba la CL ni. Rugi la mane2 team yg xdpt main tu.

Maman UiTM berkata...

oh, Sorry, KinderGunnerton menang ke atas Olympic Greece team. Hehe. Good Job, Arsenal Wenger.

missus vidic berkata...

ala lek arrr..
yg masuk UCL sume team power2...
kalo seri pun takde hal..
hihi *ayat emo*

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

seri je pun.. bukan kalah.. season ni MU tak kalah lagi macam yang lain ye.. sila ambil perhatian..

trevor berkata...

ringgo, afiq dgn msuhaimi2007 lu orang boleh cerita sikit tak team yang tak masuk tu team mane? team fulham gua pun tak masuk gak itu championship. lain kali ada kote sikit boleh tak kalau nak kutuk?

Cob Nobbler berkata...

masuk UCL tapi tak beat rekod lima kali apa gunanya...

(dikecualikan kepada Real Madrid dan AC Milan)

Streetwizer berkata...

apa guna basel power tp game ttp seri?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...