ANDA SEDANG MEMBACA

26

Iklan Bolasepak Sebenar

Obefiend Weiland Khamis, September 22, 2011 ,
Nice



26 Ulasan:

ijan de bunks berkata...

pffffttttt

pizli berkata...

Confirm lepas score first goal tu dia bagi ayah dia duit tukar tv full hd.

Hazard Ali berkata...

Ramli ni la patut main semalam.
(lame, i know).

AKSARA : congst. congrats Japs?

kobetz berkata...

kenapa Man Utd?
tau kn sbb pe.;-p

pakkordi berkata...

Apa yang saya nampak:

1) Belajar tak pandai takpe, asalkan pandai main bola. - Salah

2) Dapat main kelab besar, kita kena terkinja-kinja (player MU pun hairan tengok melayu sekor lari sana sini macam beruk dalam locker room) - Salah

Saya tahu ini hanya satu iklan, tapi ada banyak cara lagi untuk menunjukkan bahawa "Melayu/Malaysia Boleh!".

2 sen saya.

hantuLongkang berkata...

3) a scum-wannabe is hand-picked by a legend..that's totally legend..
4) all scums are..well..scums..keh2

just %6 of my top-up ticket...

Abdul Sokernet berkata...

"Ayah, Ramli janji akan buat ayah bangga satu hari nanti."

Nasib baik Ramli pilih MU, kalau Ramli main untuk Liverpool?

"Dari kecik sampai ke besar, benda bangang je kau buat Ramli oi.." kata ayah Ramli.

Insan Kesepian berkata...

19=Ramli
19=Danny Welbeck
Ramli=Welbeck???

hantuLongkang berkata...

Nasib baik Ramli pilih MU, kalau Ramli main untuk Liverpool?

"Ramli Konek Kembali!" tajuk entri terbaru abdul..

keh2

Kurast berkata...

FO!!! okbai.

Azfar Ridhwan berkata...

nak tengok video ni pun tersekat2. turning possibilities into reality pebende? Babi streamyx!!

aswadz berkata...

"Ramli Konek Kemabali". Terbaek... Hehehe...

Shahrul Tanaka Safeai berkata...

kemabali? gila apa?

Unknown berkata...

abdul sokernet super duper konek, juara liga juara juara konek se asia. masuk piala konek dunia terkandas sbb kalah dgn konek afrika. hehe

Farid berkata...

Booooo Ramli Konek.

Hizwan Nizam berkata...

rasa nak bagi nama anak gua ramli le nanti.

missus vidic berkata...

oh ramli will u marry me??

trevor berkata...

buto ah tmnet! aku punye streamyx makin hari ke hari slow macam bapok terlupe guna lube dekat lubang anus dia. terkemut-kemut.

kalau aku jumpa bos besar dia dekat tepi jalan tengah nak beli air tebu, aku londehkan seluar dia lepas tu perah batang konek dia dekat mesin tebu.

fuck you ketua tmnet!!!

se7en berkata...

vavi betul, pelakon ramli nie dpt pegi Streford End free,jumpa legend bobby,berlakon dgn Nani, smalling dll,confirm jersey player issue juga free, dan dia dibayar utk menikmati semua itu...

cilakak, gua jeles dan gua mau ajak dia main bola padang nak tgk betul ke dia score minit ke 87 tuh... kahkahkah

eJAI berkata...

19 tu bukan MU juara ke 19 ke?

Abi-iRFAN berkata...

TM nganjing Liverfool bila Ramli pakai jersi 19 tu.

Main kasar jugak TM ni..

balaci terhormat& co. berkata...

buatlah iklan selagi tgh power..akan dtg si tokeh burger mesia ni msuk iklan man.city pulak..ye dak??

Siberkop berkata...

Boleh estimate tak tahun bila Ramli ni main kat sana tu?

Maksud saya, boleh estimate tak tahun bila Malaysia akan rangking dunia atas 70?

aswadz berkata...

@shahrul: typo. hahaha... *kembali

Streetwizer berkata...

Ramli? gua mohon burger !

mama ayumi berkata...

kesimpulannya, ayah pemain MU has bad parenting skill (suka membandingkan anak sendiri dengan anak orang lain)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...