ANDA SEDANG MEMBACA

30

Liverpool Kalah Mengejut

Ahmad Fairuz Ahad, September 11, 2011
Saya: King, tak nak beli Begovic ke? Saya tak main fantasy league tapi mungkin mata dia tertinggi antara keeper rasanya semalam.

King: Tak payah. Begovic tu bela hantu raya.

Saya: Akhir kata King, camana saya nak jawap kemarahan dan juga kesedihan fan2 Liverpool di Sokernet?

King Kenny: I ambil kesemua tanggungjawab diatas kekalahan 8-2 ini.

Saya: Thanks. You are the King!

# ./YNWA

30 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kenapa fans arsenal yang kena?
kehkehkeh

Tengku Sidek berkata...

silap channel ni..tgh mabok kot..baru bukak tenet agaknya..hahaha

ijan de bunks berkata...

pffft nampak takde modal

top_ace7 berkata...

You'll Never Walters Alone

Nik Saiful Anuar berkata...

mmg mengejut, tp chill la br game ke-4

kareem berkata...

kahkahkah...macam bangang plak 8-2...Liverpool dah kembali menunjukkan aksi sebenar deme....Horrayyy

rashideeshukri berkata...

cepat sangat entry ni. takut kena menganjing ke Pakkordi? kah kah kah.

tapi relax la, baru 4th game. target nak balik Champs League je pun next season kan. bukan nak menang EPL.

iR berkata...

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Abi-iRFAN berkata...

Sembang pung pang pung pang bikin orang bimbang. Menang se-game 2 terus kuar stetmen 'this is our year'.
Hah! apa cerita skang ni? Takde la power mana sangat kan.

.MISS_SHASHA. berkata...

so...liverfool main pakai power brp percent bro?

Ingat!

Hantu! Hantu! Hantu!

budin berkata...

boring pulak aku dengan entri pakkordi. dah start tade mood nak layan sokernet.

nenasoren berkata...

kalau liverpool menang baru dikira mengejut. kalah biasa la tu.

hADIE berkata...

tu la mula main tadi tak bca doa...

habis kene kacau dengan hantu galah...

hahaha!

RABUN berkata...

ref jadi hantu

kobetz berkata...

entry amatur lg..cuba lg..cuba JGN POST ENTRY budak darjah 2..!

Mohd Haris berkata...

Mende Liverpool terlalu Power lu Pak Kordi. Cakap xserupa bikin. Xpower langsung. 1 lagi...this is lame entry bro....ape plak ko mencarut 8-2. Nampak sangat Kenny tu Bangang bangang bangang gak. Se arsenal arsenal arsenal. Arsenal lagi liverpool.

saiful aizat berkata...

kesian pengulas sokernet ni. tak mengulas di tuduh tak menjaga amanah. mengulas, di tuduh bosan, boring, takde idea. nak stop bace, tade hal, tkan pangkah, unfollow gtfo je.

dah le mamat tu team dia baru kalah. the best ingurish midfield team kot. respek la siket, berani tunjuk muka kalah pung. takpe pakkordi, you'll never walters alone. taun ni taun korang jugak..

Streetwizer berkata...

boleh gua gelak?

Nik Zulkhairi berkata...

haha.. lesson to pakkordi. lain kali entri jgn over sgt bro. cuba belajar ngan abg pipi.

talkIZcheap! berkata...

Betul tu pakkordi, cuba belajar dari Pipi.. I mean, dia dulu predict secara modestly game Arsenal-MenYU dulu kan??

:p

LS berkata...

*mengantuk*

keli berkata...

Liverpool main dah power tapi Stoke punye stail main parking bas tu pon power gak. Die punye bas besar gile. Kakaka...Lagipon Stoke ni kalau team lawan main away dengan die memang susah nak menang.
Kamonlah weii...Kenapa plak nak kene belajar kat Pipi. Dia ada cara dan gaya dia sendiri la. Takkan pakkordi nak lukis dan edit gambar kotey gak gak...kakaka. Bangang ya rabbi. :P

talkIZcheap! berkata...

belajar tak semestinya tiru, Keli... Arsenal Ya Rabbi...


WV: (dah lama tak buat WV ni...) 'roongrop' = rooney hatrick!! :p

hantuLongkang berkata...

"Saya: Akhir kata King, camana saya nak jawap kemarahan dan juga kesedihan fan2 Liverpool di Sokernet?"
- pakkordi-

yang aku nampak marah dan sedih dengan kekalahan liverpool, ialah penyokong2 team lain..sampai ada yang dah jadi lembam suruh ko belajar dengan pipi la, gusi la, apa la..

maybe ko kena edit balik entri ko ni ataupun buat 1 entri khas untuk penyokong2 team lain yang sangat butthurt dengan kekalahan liverpool semalam...
haha

nu_Ox3r berkata...

bgus pakkordi.walaupun kalah,takbur tu tetap ada.nama pn kelab 2nd best in England.hahha.

Ozzz3000 berkata...

bosan doh. jarang aku baca entry sokernet tak gelak.

pakkordi berkata...

ish ish ish...

meo sepul berkata...

Bangang.

Awang Joe berkata...

the kops kalah tp adik2 taska yg butthurt...goodjob kordi...

Hazard Ali berkata...

Eh? Aku gelak je bila baca entry pasal Arsenal ni.

Ape la korang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...