ANDA SEDANG MEMBACA

32

Mohon Debar!




Apa makan Rudeboy dan Chicha ni?


Aku tak boleh tidur.

Tak sampai hati aku nak biarkan penyokong kelab Liverpool dibiarkan tanpa dibelai dengan info dan kebenaran. Walau ramai dari mereka sudah lelap atau buat-buat tidur tapi aku sangat berharap mereka akan 'sedar' semula disiang hari.

Liverpool bukan kalah mengejut kepada Stoke. Bukan, wahai saudara seliverpool sekelian. Stoke team power.Mereka main Eropah! Liverpool hanya target untuk main eropah,itupun musim depan. Jadi apa terkejutnya bila kalah pada satu pasukan yang bertanding diperingkat eropah? Stoke pula top 4 sementara Liverpool ditempat ke 5...dan Arsenal ke 11.

Manchester United? Tahukah anda, menyaksikan Manchester United main bola langsung tak berdebar? Gol dah tentu lebih dari 3. Bersorak setiap kali gol dijaringkan dah jadi boring. Oklah, ada jugak la masa-masa cemas dan mengujakan, seperti ketika De Gea cuba diuji dan ketika United nyaris menjaringkan gol. Manchester United nyaris menjaringkan gol? Ianya agak 'rare'!
Missed goal lebih mengujakan dari gol? Bila menonton pasukan Manchester United bermain sudah tidak berapa mendebarkan, apa lagi keseronokan menyokong Manchester United?

Berdebar lagi tengok Stoke vs Liverpool tadi. Tengok Suarez mencuba beberapa kali tetapi digagalkan oleh pemain Stoke yang power! Kalaulah Meireles masih ada.... ataupun, kalaulah John Barnes masih ada... sigh!

Sementara itu, Arsenal akhirnya mencapai impian mereka untuk menang NASIB! Gila Art gol yang dijaringkan oleh Arshavin. Lebih art lagi gaya beliau ketika 'celebrate' gol nasib tersebut. Boleh dikatakan juga agak 'berbaloi' pembelian 5 pemain baru Arsenal. Beli 5 menang 1. Art-eta!
tahap ke 8 dah ni!

Walaupun Arsenal dan Liverpool dapat pengulas baru yang power, kenapa aku masih nak ulas hal pasukan mereka hah?

Ini semua salah Rudeboy Rooney! Mari kita saksikan!

Seminggu sebiji bola, lama-lama jadi 20 kejuaraan

'C' untuk Chicharito ya tuan-tuan..

Taktik keji yang bakal digunapakai oleh kelab lain nanti.


Sementara itu, Chelsea diharap dapat memberikan sedikit debaran kepada semua Red Devils minggu depan. Mohon debar.

Apa yang aku nampak (dan The Kops tak nampak) ialah, Pak Alex sebenarnya membentuk sebuah pasukan amat dashyat ini untuk melenyapkan nama Barcelona diperingkat Eropah. Pak Alex mahu Manchester United menjadi pasukan yang sangat powerful sampaikan nak sebut pun tak berani. Gilalah pak Alex. Tapi, janganlah tunjuk sangat EPL ini sebagai tempat berlatih aje. Jagalah hati dan air muka pasukan lain.

Cukuplah Arsenel diinsafkan.


32 Ulasan:

j or ji berkata...

Musuhnya Habis Binasa!

Ali The Wierd Scientist berkata...

lima tumbukkan ke langit!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua pun dah tak tau nak riak macam mana lagi. tiap minggu menang dengan senang. lebih 3 gol dah macam kunyah roti canai waktu pagi je punya senang. gua rasa lu patut up kan saranan lu ke tengah supaya pak alex jaga sikit air muka pasukan lain dan jangan jadikan EPL sebagai medan latihan. menang adalah cliche bagi MU, menang besar pula seolah-olah sarapan pagi.

amexhazwan berkata...

mohon riak

dsrwcxf berkata...

sepatutnya 6-0.
pengadil bias gila babi kat bolton

f.islahi berkata...

tuh laa pasal. bosan lah asyik sorak gol. semputtttt da nie. haha GGMU

muhamad imran berkata...

Seminggu sebiji bola, lama-lama jadi 20 kejuaraan - smart sial

united dengan nisemilan monang 5-0. pedehal.

izuan berkata...

gua ada baco yg MU lepas ni listing kat pasaran saham.

source ado kat sini:

http://savvycareers.blogspot.com/2011/09/manchester-united-ipo.html

maniax berkata...

ARSENAL...maen mcm haram..

jgn tengok arsenal maen pasni..

hilang mood minggu ni..

kesimpulan...

ARSENAL BABI!!!

Supafreak berkata...

entri terbaik setakat ini.
aku juga mahukan debaran ketika melihat Man U beraksi.. tapi sayangg~~
chelsea, don't dissapoint us.GGMU

ajib berkata...

bro..lu lupe n9 menang 5-0 gak..hobin..

ParanoidAndroid berkata...

ala aku tau ape rahsie bebudak Man U ni:

1. kekah bini adik sendri, mcm Giggs.

atau

2. langgan hooker brtaraf nenek, mcm Rooney.

gerenti hebat lps tu. aku syak bebudak Man C dh start gune pki rahsie ni haha...

hellghast berkata...

Apa yang aku nampak (dan The Kops tak nampak) ialah, Pak Alex sebenarnya membentuk sebuah pasukan amat dashyat ini untuk melenyapkan nama Barcelona diperingkat Eropah -

Barcelona pun tak boleh makan dengan Real Sociedad la woih! hahaha!!!

yetzack berkata...

apsal gua rasa baca ulasan liverpool kat sini lagi power dari ulasan pengulas liverpool sendiri?

Streetwizer berkata...

mohon 5-0 lg...

j.udeng berkata...

paranoid android xde modal lain ke? sungguh cliche komen anda..

nu_Ox3r berkata...

memang kena nganjing 7hari 7 mlm la liv cmni.aduhai.ak nyampah gila tgk carra men.keje tarik baju n pegang opponent dlm kotak.

Abi-iRFAN berkata...

Adoyai! Tak larat nak bongkak dah ni.
Makan apa bebudak MU ni?

Menu open house lepas ni, Singa golek tiga rasa ye tuan-tuan.

Erk! tiga rasa? rasanya tiga pulak.
Kehkehkeh.

talkIZcheap! berkata...

Off topic: apsal Relegation Battle tahun ni main seawal bulan 8???

Hints: Arsenal vs Ugly Duckling...


p/s: Android, jangan Paranoid sangat... keh keh!

ijan de bunks berkata...

aku rase menyu ni lawan die negeri sembilan je. baru buku bertemu ruas.

musuhnya habis digulai

se7en berkata...

solksjaer pergi chicharito mari,midfield mantap abiss, Anderson baru mengeluarkan suku dari ilmu yg dituntut dari uncle scholes,

rooney bakal tercatit dlm world guiness books of records sebagai satu-satunya bangsa Orge sebagai penjaring terbanyak BPL,

sayap kanan Nani hanya roundhouse-kick Chuck Norris sahaja yg mampu menyekat kemaraannya,who needs sjnieder when we have cleverley, yeahh... power,power, Captain Power and the future soldier

LS berkata...

GGMU! yeah!

Amir Ariff berkata...

Budak2 Bolton berkata : "Sekurang-kurangnya kita lagi 'bagus' dari Arsenal"

keli berkata...

Hate to say tapi MU main memang best. Shrek ni sejak ada rambut mmg mantap. Tapi gua rasa Aguero lagi terbaik baru jer main kat BPL keje nak hatrik je.
Entri jorji memang macam orang selalu cakap keji dan makan dalam. Cilake ape boleh kata dah boring dengan gol....betol ke lu ni minat bolasepak (sarcasm).Baruaaa...Hahaha....

frwls berkata...

sebenarnya Stoke kuat. Nanti MU lawan Stoke, konfirm kena tibai dengan Stoke 4-0.

talkIZcheap! berkata...

Nogori Semilan tu bagi lepas dengan Kelantan dulu lar, baru cerita pasal MenYU... :p

WV: 'oxida'... oxida? seriusli??

hantuLongkang berkata...

apa makan jorji ni?
MU cuma menang mengejut keatas bolton, dia punya berdebar samapai ke barcelona.. :D

wan_jb84 berkata...

@keli lu punye ayat mcm aguero da byk kali hatrik..padahal baru sekali..haha

ayobkelubi berkata...

hahahahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha sekian

aranzedo berkata...

dah kena skolah ngan barca, baru insaf yer dak?

keh keh keh !

Hazard Ali berkata...

Saya suka komen Keli. Dalam hiba, dia tetap jujur.

razif berkata...

@paranoid android sungguh bijak comment anda,setaraf lulusan PhD.tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...