ANDA SEDANG MEMBACA

17

3 tanda kecil kiamat

Hellexist Ahad, September 11, 2011
. Budak sampai terpelanting masuk gol.
. Jaring koyak rabak.
. Rumput karpet sopak.




17 Ulasan:

SembangKongkang berkata...

iawt

ijan de bunks berkata...

kasi gambar sikit

#IAWT

hellghast berkata...

entry budak baru ke ape woih! kalau takde gambar bukan entry namanya!

se7en berkata...

ini nak kerje ke nak main2 nih?...

RABUN berkata...

kene hack ke

Nwx berkata...

apa ni woi..

Pakcik O.T berkata...

SAMPAH!

keli berkata...

Kiamat untuk Arsenal ke? hahah.

ElevenIsSebelas berkata...

-- bangang punya entry --

tak inzal semua orang camner kalau camni punya level entry sokernet

eJAI berkata...

kahkahkah...ini art saja paham!!

kobetz berkata...

entry xsmpai 10 saat baca tp da cukup utk level sokernet..hahaha

hantuLongkang berkata...

apahal pulak nak inzal baca sokernet?
ada masalah telur bengkak ke apa?

BanDeLa berkata...

nie boleh kira kiamat datang lagi...art art art..

Awang Joe berkata...

rase2nya penulis ni kiamat idea dh...lg teruk dr budak art...

Hazard Ali berkata...

Tah nape, tapi mengomen komen lagi best la kali ni. Yelah.. nak komen entry, gol kan dah jadi klise.

Untuk kali ni, saya pilih Hantu Longkang sebagai pengomen terbaek. Dan simpati kat yang cepat inzal tu.

Semoga tuhan merahmati beliau...

Pert Doherty berkata...

jimbo ni dah kenape?

Streetwizer berkata...

oh apadehal jimbo ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...