ANDA SEDANG MEMBACA

49

King Konek Berkata-kata...

Abdul Sokernet Isnin, September 12, 2011 ,

It's important to respect referees but it's more important that referees respect my football club, the owners' football club, Liverpool football club
Kepala bana dia! Respek apa jadahnya main Eropah pun tak dapat!

49 Ulasan:

Buaya Bergigi Emas berkata...

sadis.. wakaka...!

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

king konek terjun bersama konek koneknya.

HiSaM ! ! ! berkata...

quadruple stuju

pakkordi berkata...

Janganlah serius sangat Abdul...ish ish ish .. Abdul, Abdul.

LS berkata...

tawakal jela abdul.ehehe

maniax berkata...

konek lagi ART-SENAL!!!

i77uddin berkata...

team loooserrrrr

Awang Joe berkata...

dem...taktik celaka apa stoke guna...3 org keeper? pfffttt...ini lg konek...!!

aranzedo berkata...

setakat main eropah pelengkap jadual,

TAK PAYAH !

gua ulang,

TAK PAYAH !

sekian :)

adibeshak berkata...

problem,abdul?

hantuLongkang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hantuLongkang berkata...

nak bagi quote tu nampak bingai, wartawan akan sedut satu ayat dan tukar ayat tu, supaya sampai apa yang diorang nak sampaikan..biasa la, banyak wartawan perangai macam tu..

direct quote dari video:
"We would like to be respectful towards the referees, I think I have been respectful towards the referees.
But more importantly than respecting referees and their campaign, is having respect for my football club,
our football club, liverpool football club.

And if I feel we’re suffering in any way, shape or form then I think I’ll just need to go down the same route as some other people go and see if we can get some benefit from that."

go figure...

eh, abdul punya entri rupanya..patut la ada bau konek..

kushyrie berkata...

Kind-a-glish pernah berkata :

March 6th 2011
“There is a respect campaign in football and I want to know whether we are going to be the only ones that ­adhere to it. I think we have adhered to the campaign in every respect. We have never come out and criticised match officials in an of our games. It is impossible for officials not to make mistakes.”

Setelah berjaya menempuh kekalahan pertama :

September 10th 2011
“The first four league games have all had contentious decisions in them and every one of them has gone against us. We would like to be respectful towards the referees, I think we have been respectful towards the referees. But more importantly than respecting referees and their campaign, they should have respect for my football club. If we continually get battered by things that are out of our control then we’re not going to have much chance.”


King konek? he deserve it
:)

Hazard Ali berkata...

"And if I feel we’re suffering in any way, shape or form then I think I’ll just need to go down the same route as some other people go and see if we can get some benefit from that."

'Go down the same route as some other people'? MU tak yah buat camtu pun, Uncle King?

talkIZcheap! berkata...

owh... rupanya salah quote dari wartawan... Aku terpikir, agaknya manager mana lagi yang sering kena salah quote dari wartawan ni, adakah Liverpool je yang kena?? Mungkin ada manager lain lagi yang terkena jugak, lepas tu semua orang cakap dia manager mulut sampah, suka kutuk maki ref, tak pernah ngaku salah player/taktik sendiri... ha-HA!

eh, komen dari hantulongkang rupanya, patut la ada bau longkang... keh keh

p/s; jangan marah, nanti kena jual, heh :p

Farid berkata...

woi woi woi

rashideeshukri berkata...

tak payah nak champion sangat, kalau dapat main Eropah tapi final nanti Barca jugak yang menang.


tak nak belajar guna Photoshop ke? gambar konek tu boleh jadi lagi true.

talkIZcheap! berkata...

daripada tak dapat main langsung, keh keh :p

saiful aizat berkata...

i feel sad for other fans. mengharap barca. pasal team sndri ntah ke laut ke hape tah.

dulu saun bukan main saf komplen ref, siap kene ban lagi. ini ape kes butthurt? lol

Kurast berkata...

boring!!!post x cukup nganjing..okbai...

mohd faizal bin sarif berkata...

memang keji.dh la tak masok final.bile team lain main final..sebok sokong barca.gile keji.kalo aku dok diam2 je.tak nk bersuara gune point tu.ish..mmg gile keji.adoi mmg keji.keji sekejikejinye.balik2 mu n chelsea yang fight.adoi...ape sengal tak sedor2 lg.

RABUN berkata...

Abdul sekonek

keli berkata...

Kalau lu orang tengok game tu baru lu orang tahu kenapa KD cakap macam tu. Kalau setakat tengok final result je keluarlah entri tahap kotey kecik pakai akaun abdul yang tahyul ni...
Tapi gua dah lama gak baca sokernet ni dan Abdul memang dah macam kepala bana gak entri die biasanya. Gua dah tak heran dah. Kakaka...

kobetz berkata...

emo dikesan..;-p emo dikesan..;-p

wan_jb84 berkata...

abes la..kena ban 5games..:-P

rashideeshukri berkata...

jangan nak butthurt sangat la kan. kata team korang paling hebat di alam semesta. sikit-sikit MU, sikit-sikit MU. bila bukak cerita pasal Barca, mencicit tak nak reply kata guna point yang sama.

Liverpool dan Arsenal pernah kalahkan Barca. Inter Milan yang kurang kuat dari MU pun dah pernah kalahkan Barca. MU bila lagi? nak tunggu main dekat Wembley lagi sekali? kah kah kah.

gua nak guna point Barca ni sampai mampus. problem MUfags?

izat123 berkata...

sialan.
MU pernah kalahkan barca 2008 semi final CL.
ke tak layan bola g masa tu?abe scholes score.wakakaka

talkIZcheap! berkata...

19, 19, 19...

gua nak guna point 19 ni sampai mampus...

se7en berkata...

1991 European Cup Winners final,2-1 MU vs Barca... power gile mark hughes, gua bukan sandarkan pd kenangan, gua sandarkan pada fakta. hehehe...

p/s: yg MU menang friendly pre-season lwn Barca 2-1 yg owen score tu tak payah kira yer dak

Pak Alex & Co. berkata...

Liverpool dan Arsenal pernah kalahkan Barca. Inter Milan yang kurang kuat dari MU pun dah pernah kalahkan Barca. MU bila lagi? nak tunggu main dekat Wembley lagi sekali? kah kah kah.

apa ketahiannya ko baru layan bola? taun 2008 suda menang 1-0..friendly aritu pun menang.owh, friendly xyah kira la ye dok..biasa2 je kot bg MU..

Maman UiTM berkata...

Yg dilihat, Liverpool masih kalah dgn kelab pertengahan & bawahan liga. Kalau Chelsea spent lebih 70Mil, aku rase Kop pun dah belanja lebih dari 60Mil. Ape pun, aku tgk kelemahan utama Liverpool tetap defence system diorg. Kalau harapkan tuah Anfield semata & berdepan dgn Big6, mana nak fight UEFA places. To be honest, Liverpool dirindui dlm UEFA CL. From era 70's, dah tradisi bukan. Entahlah, jgn jadi mcm Juventus dah la. Aku Chelsean tp quite simpathy on Liverpool. They deserved top4, but nowadays, its hard. Uncle2 & brothers aku ramai Kops tp diorg pun dh 'redha' je, still rase excitement ms 2001 - 2006 je aku rase. Now, City is remarkably won on straight games. Let's see how long diorg masih juicy & fresh when play a lot of games.

hantuLongkang berkata...

takdenya king kenny akan di-ban macam fergie..FA takde point nak ban pasal quote tu jauh menyimpang...
lagipun, korang takkan nampak dia terkinja2 tepi padang menempelak 4th officials macam fergie selalu buat..tapi mungkin selepas dia membuang 'repect campaign' jauh2, nanti nampak la dia duk meroyan kat ref 24jam tepi padang macam certain manager..haha

shit sells..
pasal ada golongan macam abdul yang suka makan berita2 tahap taik macam tu pastu kecoh dengan taik yang dia baru makan..ada rasa coklat katanya..keh2

Remy Maximus berkata...

booooooooooooooo liverpool

i love abdul.hahhahahahhahahha
teruskan perjuangan anda

rashideeshukri berkata...

guna la 19 tu sampai mampus. tu kira point jugak kan? macam Liverpool 5 kali UCL champion, macam Real 9 kali UCL champion. EPL lagi ART dari Champs League ye dok? kah kah kah

tak payah nak tengok game-game 20 tahun lepas. nak sandarkan pada kenangan macam Liverpool jugak ke? ni gua nak tanya Pak Alex, friendly tu official competition ke? tu pun nak ambik kira, memang kelakar.

problem, MUfags?

rashideeshukri berkata...

kata power. baru menang sekali tapi kalah banyak kali dengan Barca dalam tempoh 20 tahun ni memang tak boleh jadi point sangat la. walaupun tahun 2008 udah menang sekali.

ini semua perangai Liverpool, dah berjangkit dekat MUfags rupanya. kah kah kah.

billiejoe berkata...

dun talk shit here la...man u jer ade peluang jumpe barca banyak kali sebab tu leh kalah banyak kali...jumpe 5 kali kalah 3...yang team lain tu jumpe sekali kalah sekali memang la sikit...ade yg xlayak jumpe langsung, memang la xkalah...

bangang bangang bangang...in ur face!!

biar muka bangang jangan otak bangang!

Jo Hey berkata...

yang beriya-iya sgt bergaduh semua2 tu kote!

Jo Hey berkata...

yang beriya-iya sgt berduh tu smua injap pelir tersumbat!

The Man berkata...

hahaha. terbaik Billiejoe. ayat last tu paling ngam.

se7en berkata...

ok aper kalah dgn Barca, dari kalah dgn Stoke dan tak layak main europa league memang sgt tahi dari stoke...

3rdfrom9 berkata...

ini entry nak menganjing fan Liverpool tpi bila ada yg buka bab Barca nie ramai plak berdarah juboq ,,,, Ya, Liverpool kalah dgn Stoke kat Britannia Stadium musim nie dan termasuk thn nie dh 4 musim tak menang ngan Stoke kat Britannia.

Dgn Gooner pon sama selepas 11 tahun baru menang.

wan_jb84 berkata...

rashidee tetiba komen pasal MU..padahal entry pasal king kotey..LOL

wan_jb84 berkata...

Rashidee tetiba komen pasal MU..padahal entry pasal king kotey..LOL

wan_jb84 berkata...

rashidee tetiba komen pasal MU..padahal entry pasal king kotey..LOL

Streetwizer berkata...

sungguh kekonekan...

Pak Alex & Co. berkata...

rashidee: xnampak ke aku tulis friendly tu xyah kire? ke ko xreti bace? go eat ur own kote fagface...got pblem? no? yeah, now eat...

Pak Alex & Co. berkata...

dah tkantoi salah fact tetibe nak cita sandarkan pada kenangan ye x..pdahal ko jgk yg bkk cite lame sape yg dptk klhkan barca..eh, tahi la ko ni rashidee..tahi!tahi!tahi! got problem? yeah, with ur fagface..xbleh blah aku tgk..now?

Pak Alex & Co. berkata...

ahh dah terkantoi salah fact, tetiba nk ckp sandarkan pada kenangan ye x..padahal ko jgk yg bukak cita lama sape penah klhkan barca..eh, mcm tahi la ko ni rashidee..tahi!tahi!tahi!

btw, xnmpk aku tulis friendly xpyh kira? ke ko x reti baca? sah ko bdk asenal..blm habis apa2 dah tpancut..problem? yeah with ur dickface..mcm haram, now?

thomas berkata...

at least King Kenny ada kote yg kental, tak mcm SAF kote kecut, dah kalah game, terus boikot press conference.lepas tu pergi marah , naik angin melenting bila tak dapat nak jawab soalan dari reporter. kote ! kote ! kote!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...