ANDA SEDANG MEMBACA

9

Merawat Bosan

FdausAmad Isnin, September 12, 2011 , ,

Kepada semua penyokong Manchester United yang menyintai cabaran dan excitement,

mari kita fokuskan tenaga kita pada;

Final


Dan;


Go Wallabies!!

Boring sial layan EPL yang takde fight.


Nota tambahan : Yang bosan dengan sokernet boleh pergi jahannam.

9 Ulasan:

Fahmi Ismail berkata...

matt giteau !

rashideeshukri berkata...

Wallabies? kelakar. lu tengok All Blacks kitai Tonga macam semut gula je. itu baru champion.

LS berkata...

haha.EPL la pdomat!

keli berkata...

Kalau bosan lu pegi kawan dengan monyet la. Boleh gayut2 kat pokok...Wakaka

kobetz berkata...

bosan? ON BOSAN ke 32999 atau tonton Liverpool..hik3...

Hazard Ali berkata...

Er.. hijau kuning.. dah macam Norwich alias Kedah dah...

hellghast berkata...

layan rugby lagi menginzalkan dari tgh rambut shrek.

come on you Fiji!!!

aksara recepi...ape jadahnya makanan dengan bola ni woih!!!

hellghast berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Streetwizer berkata...

wallawey wallabies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...