ANDA SEDANG MEMBACA

22

Mohon Hormat

Abdul Sokernet Jumaat, September 23, 2011 ,
<br>
<br>

Abang tengok sejak ada Pak Kordi ni kem Liverpool makin yakin dan lantang. Bagus, senang abang nak mengkonek bila kalah nanti.

Tapi abang nak kasi nasihat sikit. Wolverhampton Wanderers nama pendek dia Wolves. Wolves ni abang bukak kamus maksudnya serigala. Bukan musang. Mohon hormat.

Abang tau Pak Kordi saja nak perli yang Wolves ni musang. Takpe abang tak kisah.

Yang penting abang dah standby dengan Microsoft Paint.

22 Ulasan:

PELAUNG PULAU berkata...

mohon debar...

okeh, ulasan pakkordi dengan abdul membuatkan match biasa-biasa macam liverpool lawan wolves yang biasanya takda siapa nak pandang, telah menjadi match yang luar biasa untuk ditonton...

rashideeshukri berkata...

mana gambar konek Abdul? ni bukan Abdul ni.

aranzedo berkata...

woof woof !

#anjingserigalamode

msuhaimi2007 berkata...

Haha... terbaek... haram takde orang perasan wolf tu serigala...

Hazwan Arif berkata...

org liperfool mmg x perasan

missus vidic berkata...

haha abdul..u r so damn funny..

sumpah tk perasan itu adalah serigala..apalah sengal sgt smpai terikut2 jd sengal mcm pakkordi :p

mohon maaf..hihihi

r i J a L berkata...

depa buat mcm tu supaya depa x debar lebih sgt.. depa tau depa lwn Wolf.. jd nk buat mind depa rasa x gerun sgt, depa kata la musang.. mudah depa nk makan kononnya..

alang2.. kata biri-biri aje..lagi mudah.. ater, klu ngan biri-biri pun leh kalah.. mcmane ker..

jebat berkata...

abdul sokernet terbaekkkkkkkk...

Raven X berkata...

Memang dinanti nantikan maklum balas dari Abdul Konek. Terima kasih untuk fakta itu. Saya pula dah sedia dengan Microsoft Visio untuk menentang Abdul Konek. Hihihihi.

#YNWA

Berbo berkata...

Long live abdul!!!!!!

mirul berkata...

abdul sokernet = BOT

kah kah kah!!

jem berkata...

mohon bakor...

kiter bakor serigaler panggang...

The Man berkata...

baik spesis fox atau spesis wolf, dua2 suka makan burung. om nom nom nom..

hellghast berkata...

Ahhh...pergolakan dalaman,gua harap Abdul dgn Pakkordi bakal menjadi watak utama seperti era Rafa dan Mourinho kehkehkeh...

btw gua tak sabar nak menyalak mcm tahun lepas, Man Lu dah kena,kalau kelab sandarkan pada kenangan kena jugak, bolehlah dikatakan pure menganjing!

Woof..!!! woof...!!!

kareem berkata...

macam gua kenal je Abdul ni dari gaya penulisannya...haha!

Awang Joe berkata...

serigala ke...musang ke...semuanya akan tumbang dikonek burung...YNWA.

yazid berkata...

Abdul is the real king. Kenny's just a konek

keli berkata...

Ada jugak orang tak perasan serigala. Alahai...ponteng kelas english ke masa sekolah?
Ok gua hormat Wolves pasal season lepas tim ni 1st yang kasi MU kalah dan mempertahankan rekod invicibles Arsenal kalo tak silap gua larr...
Orang yang suka lawak konek Abdul tu semua budak2 tak sunat. Kalo pompuan gua malas citer...

ijan de bunks berkata...

haillll abdul.
tak sabar nak tengok gambar lucah terbaru kenny. ohaiii

Streetwizer berkata...

2 watak utama yg mendapat tmpat di sokernet...lucy x mau join skali ke?

RABUN berkata...

apa masalahnya musang ngan serigala pon? tak dapat menukar kepala otak ko yang bangang...oh abdul sekonek

Remy Maximus berkata...

ape ape pun,gua salute abdul sokernet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...