ANDA SEDANG MEMBACA

21

Penyelamat Terakhir Umat Manusia

Lucius Maximus Khamis, September 15, 2011 , ,


"You relaks je! Menang tu belum tentu, tapi yang penting jangan kalah macam Spurs dengan Arsenal"

21 Ulasan:

Street Spirit berkata...

Ch3ls3a atau Chelse4?

Aie Isa berkata...

Kamon abang Buas! You can do it! (gaya Rob Schneider)

mangifera berkata...

go go chelsea. Abg buas tidak membuas lagi.

kareem berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
shahril mulox berkata...

kepada abang2 pengulas dan pundit2 epl sekalian, boleh tak bagi ulasan2 berinspirasi berkenaan perlawanan Malaysia - Oman, Piala Malaysia dan Jepang - Malaysia? Rumah saya takde Astro. Kedai mamak pun jauh. Boleh la yer.. Sekian, Selamat hari Malaysia dengan ucapan; MERDEKA ATAU MATI.

RABUN berkata...

hero cangkung

Farid berkata...

Harap singa tak bertukar jadi kucing !!

Awang Joe berkata...

mula2 mengaum meow...meow... lps game nnt kna woof...woof laaa...!!

Abdul Sokernet berkata...

Hoi Sharil Mulox.

Lu tak baca ke pasal ulasan Piala Malaysia dekat Sokernet Tamu?

http://sokernettamu.blogspot.com/2011/09/piala-malaysia-2011.html

kareem berkata...

Hoi Shahril Mulox.

Lu nak mampus ke tak baca sokernet tamu? nak jadi naungan British?

http://sokernettamu.blogspot.com/2011/09/orang-naungan-british-oleh-kareem.html

talkIZcheap! berkata...

Episod ke berapa dah ni "Harapan Terakhir Umat Manusia" ni?? Tahun lepas nasib baik ada Hero 'Seri'gala-gala, Wolverhampton, kalo tak, tak terbela la nasib manusia-manusia ni... heh heh! :p

adijaya berkata...

aduh.. tak tahu plak sokernet dah buka blog tamu. bila start tu? huhuhu..

Streetwizer berkata...

keep on dreamin' lucy..keep on...

SheiLa berkata...

gara2 baca artikel nie sebelum tido, malam td aku mimpi chelsea menang lawan manyoo...hahaha

hangbola berkata...

kita tgk tongkat sape lagi power. tongkat setan ke tongkat singa.

shahril mulox berkata...

wah.. ader ruang tamu rupanya. Ini macam la bagos. Sorry. Saya tak nak mampos lagi. Saya support u all. Tima kaseh

laila berkata...

singa aslan dah tewas. mohon update.

The Man berkata...

mana? mana? mana sengat yang bikin hati tak keruan musim lepas dari The Blues?

Pakcik O.T berkata...

Harapan terakhir umat manusia? haktuihh~ k3hk3hk3h

idysur tagem berkata...

harapan terakhir umat manusia?

lebih kepada harapan terakhir FAGGET FAGGET SEKALIAN.

fagget.

janxxx berkata...

hahahaha..harapan yang tinggal harapan je korang nih..hahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...