ANDA SEDANG MEMBACA

26

Ayam vs Liverpool

Ahmad Fairuz Khamis, September 15, 2011
Korang semua suka gambar kan?

Nah amik kau!

Kah kah kah!

Dari gambar yang saya tampal diatas, jelas apa kesudahannya game ahad ini, jam 8.30pm waktu Malaysia diantara Spurs dan Liverpool di reban ayam.

Saya malas nak komen tentang rakan pengulas saya si Abdul Sokernet yang gemar sangat dengan konek. Bila ada sessi open house raya nanti saya akan tanya dia tapi peminat jangan lah risau kerana saya akan pastikan saya tanya dia dari jauh sebab saya 'suspect' jugak si Abdul ni.

Kalau korang nak percaya Zainal Keling punya teori tu, lantak korang lah. Tapi pada mereka yang percaya, takyah lah hantar anak korang pi sekolah sebab sudah tentu sekiranya anak korang belajar pagi, petang, siang dan malam pun akan bengap jugak.

Ramalan ahad ini, Liverpool menang bergaya, 4-1. Selamba!

#YNWA ./

26 Ulasan:

frwls berkata...

Sabarlah spurs, kami memang power

Jarr berkata...

bab bab menang dgn selamba ni mmg kerja liverpool...

ijan de bunks berkata...

konek!!!

top_ace7 berkata...

Stoke!

Streetwizer berkata...

living your dream pakkordi!

talkIZcheap! berkata...

Liverpool memang menang selamba...

cuma kalah jer tak berapa selamba, boleh terangkan kenapa?? kui3 :p


WV:'untedin' = United win?? dah bukan berita lagi... :pp

rashideeshukri berkata...

awalnya keluar entry. selalunya sehari sebelum match. nak pergi sambut Hari Malaysia dekat Dataran Merdeka ke?

Hazard Ali berkata...

Kah kah kah!

Ayam sepak ayam!

yetzack berkata...

laaa,bagi la spurs maen europa league dulu..

kecoh betol liverpool ni..

The Man berkata...

ayam makan ayam = kanibal.
aku sokong The Kop sebab Fantasy player ramai. hehe

Saiful Nizam berkata...

ayam cuba menganjing ayam? failed!

hantuLongkang berkata...

"Kalau korang nak percaya Zainal Keling punya teori tu, lantak korang lah. Tapi pada mereka yang percaya, takyah lah hantar anak korang pi sekolah sebab sudah tentu sekiranya anak korang belajar pagi, petang, siang dan malam pun akan bengap jugak."
-pakkordi-

hahah..
ko sepatutnya diangkat jaguh sepak ayam terbaru sambil menentang ajaran zainal kling dan jugak ajaran brader abdul'kling'sokernet..

akupun respek sama abang abdul bila dia dalam keadaan tidak berhadas besar macam entri sebelum ni...

//jangan marah aaa abang abdul..adik2 mohon gurau kasar sekali-sekali :)

Pet Shop Boys berkata...

Go Pak Kordi go!

mirul berkata...

bangang jugak pak kordi ni ye

kah kah kah!!!

pakkordi berkata...

Dan saya masih terkejut dengan kekalahan Liverpool minggu lepas.

Pak Alex & Co. berkata...

xmenyempat2, team tu sibuk prepare europa league..xde masa nak layan team ayam cmni..2,3 jam sblm kickoff je diorg baru nk pk strategi..tu pun xpyh kompleks sgt..simple je

PutraBorneo berkata...

afundi pak kordi menjadi PM Sokernet yg baru. agak berwawasan dan tidak suka main konek mcm abdul sokonek

Awang Joe berkata...

minggu nie ayam spud akan dikorbankan utk membuang badi stoke...harap2 ayam spud x guna strategi 3 gol keeper mcm stoke...

keli berkata...

'suspect'ape ? Jeng jeng jeng....

awal berkata...

in king kordy we trust

matnormyth89 berkata...

kolamhati dh dua kad merah..haha
nmpknya makan hati la mlm ni..kahkah :D

amik setakat ni ayambiru tu bg 3 biji hati kt kolamhati tu..hehe ntah2 lebih lg kot..kita tgguuu

hADIE berkata...

dah tu kalo 4-0, sape plak yang "ayam" sebenarnye nih? hadoi... hahaha!

Nwx berkata...

ramal 4-1 dapat 0-4. hebat2.. XD

janxxx berkata...

ayam lawan merak..ape cer merak kena blasah kaw2 dgn ayam..sembang ar korg liverpool..

syurganetwork berkata...

liverfool sembang je kuat...

i77uddin berkata...

bangang jugak loserpool ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...