ANDA SEDANG MEMBACA

31

'Bodoh ini satu penyakit keturunan' - Prof. Zainal Keling



Profesor Zainal Keling dari Majlis Profesor Negara (MKN) hari ini mengesahkan bodoh ini satu penyakit keturunan.

"Kita boleh tengok contoh dari kes Kenny Dalglish yang bodohnya menjangkit kat anak perempuan dia."


Malam tadi selepas perlawanan Benfica-Manchester United, anak perempuan Kenny Dalglish, Kelly Cates telah menemubual Sir Alex Ferguson dan bertanya soalan bodoh kenapa David de Gea tidak bermain.

Sir Alex Ferguson dengan pantas menjawab, "David de Gea will play on Sunday against Chelsea. I don't know why you ask these questions, you're just looking for stupid little things."


Minggu lepas Kenny Dalglish telah memberi kenyataan bodoh berikut selepas kalah dengan Stoke.


"It's important to respect referees but it's more important that referees respect my football club, the owners' football club, Liverpool football club."

Profesor Zainal Keling dalam merumuskan kajian beliau menyimpulkan bahawa penyakit bodoh ini penyakit keturunan, bapak bagi kenyataan bodoh anak pula tanya soalan bodoh, nanti satu Liverpool berjangkit bodohnya.

31 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

bodoh

oohh lala berkata...

Bodoh punya abdul.tak habis2 ngn konek.

I Am Legend berkata...

abdul, abdul. hatimu keras!

tapi ada betulnya haha

pale berkata...

wlupn sy bkn penyokong pool tp ulasan ini sgt pedih.

neorackle berkata...

Keturunan Arsenal.

Pet Shop Boys berkata...

kah kah kah..marah dengan Liverpool tak habis2 lagi? ni memang blog anti Liverpool hahaha...

Man U yg beat Arsenal 8-2 Liverpool gak yang kena.
Torres yang tak score pun Liverpool gak kena.
Pasal Mat Indera pun Liverpool gak kena

kah kah kah,....

adibeshak berkata...

kah kah kah..marah benor nampaknya dengan liverpool ni.. kah kah kah..

mangifera berkata...

Bedul ni datang bulan gamaknya, emo semacam dengan Liverpool. Kalau betul Liverpool tak power, yang duduk sibuk menyibuk sampai berkait dengan keturunan liverpool ni apa hal?

kelakor sgt tengok perangai Bedul ni, keanak-anakan sekali perangainya.

missus vidic berkata...

u really like konek dont u abdul..

i like it too..LOL

aranzedo berkata...

jangan dok bodohkan orang,
sendiri pandai ker?

:)

ijan de bunks berkata...

bodoh bodh bodoh!!

entry ni kalau paki nama lucy mesti jadi entry terulung, tapi bila nama abdul walaupon benar fakta entry ni, pasti menjadi mangsa kejian

Lucius Maximus berkata...

Kah kah kah!

Streetwizer berkata...

byknya kekonekan di sini...

talkIZcheap! berkata...

ok, entri ni bodoh...

@Ijan: in all respect to Luci though, you're spot on! huhu... :p

Hazard Ali berkata...

Bila berjaya buat Luci gelak, secara tiba-tiba entry ni menjadi begitu hebat.

Hahaha.

hantuLongkang berkata...

@ijan:
aku malas nak terlibat benda2 songsang yang dianggap benar macam ni, tapi.......

soalan tu relevan dengan performance dari lindegaard(sp?) pasal dia main bagus semalam jadi de gea sekarang ada saingan kuat pasal dua2 boleh dikatakan belum kompom pengganti sebenar van der sar..jadi kat mana masalah kebodohan soalan kelly?...
mohon waras..haha...

"you went for an inexperience champions league side, but there was a debutant in goal, a champions league debutant in goal, has he given you a selection dilema ahead of the chelsea match at the weekend?"
- soalan kelly yang tidak dinyatakan dalam entry tapi dilabel soalan bodoh because fergie said so :D -

fergie bagi jawapan agak bagus mulanya tapi kemudian tiba2 dia 'bergurau' kelly tanya soalan remeh campur bongok...mungkin dia baru teringat pasal peristiwa malu dia dengan lauren, anak king kenny usia 6 minggu masa seri 3-3 kat anfield tahun 1988...(kalu nak tau sangat, cari sendiri..pasal kes2 pra-sejarah ni takde orang suka...selain liverpool :D)...tak dapat lauren, kelly pon sodap(italic text sekadar pandangan buruk-sangka aku haha)...

dan sebab keturunan(mengikut repekan mutakhir prof.zainal kling), kelly dengan cool menjawap:
"because he played very well, it was a compliment to lindegaard and the performance he put in"...

fergie akhirnya faham soalan dan berjaya menjawap dengan bijak macam king kenny selalu buat: "it proves we've two terrific goalkeepers"..
kemudian tunduk dan nampak macam: "dem, malu aku lagi sekali"
haha

interview bodoh dari kelly:
http://www.youtube.com/watch?v=XhA2oIolsnI

kat mana soalan kelly tanya apsal de gea tak main?...masa pre-match interview?..

quote dari kenny lepas kalah dengan stoke tu.......
takpelah...asalkan abang abdul bahagia guna quote 'terpakai' macam tu...keh2

tamat siaran...

//panjang gila aku tulis...bangang jugak aku ni layan benda songsang..haha

wan_jb84 berkata...

@hantulongkang fergie tunduk sebab malu?

aku nampak dia bosan je lepas soalan bodoh tu..

The Man berkata...

Hantulongkang semakin berilmiah sekarang. ini aku suka. kipidap.

btw, SAF kalau malu/marah/bengang mesti senang nampak sebab bertukar jadi merah kan?

Farid berkata...

Bodoh jugak Abedul ni, terikut-ikut perangai Zainal Kling ni.

The Transistor berkata...

Bwahahahaha... Budak2 Mu nie mmg Bodoh.. tanye soklan yg relevan pn kene maki... mmg dasar hati "DeVil" btol...

Masok nerake la...

adibeshak berkata...

Hail to Abdul 'Kling' Sokernet !

Diego Amani berkata...

Pak Alex (dan Abdul-Abdul Sokernet) really protective pasal De Gea (yang mana ia boleh jadi salah satu titik kelemahan/kekuatan MU musim ini).

Rasanya Pak Alex takut De Gea moral down dengan kesan tidak diturunkan bermain kesebelasan utama untuk first CL game bersama MU.

Kelly patut hantar resume masuk Melodi. Yeah!

Hazard Ali berkata...

Nahh.. aku tak suka pun De Gea tu. Titik.

kareem berkata...

gua macam kenal gaya tulisan nih...Nape bila nak kutuk liverpool kene pakai nama abdul sampai arini gua tak paham....

Net berkata...

abdul mmg power

LS berkata...

hahaha!camharrr!

RABUN berkata...

biasa ahh bila nak kutuk Liverpool level intelektual dia kene turun skit jadi bingai.....abdul sekonek

keli berkata...

Ahaha...here we go again.

Muaz berkata...

abdul suka berborak..berborak kosong

Cob Nobbler berkata...

Bodoh2 Dalglish dia bawak Porche.
Nak tengok Abdul pandai bawak apa.
kahkahkah!

maniax berkata...

striker lagi bodoh dari torres : MR . English header ONLY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...